Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Temmuz 2012, 00:30
TheIt adlı üyeden alıntı
selam, siteye yeni üye oldum. motosikletimi alalı en fazla 1 ay olmuştur. bursada birlikte sürmek isteyen olursa hayır demem, yazı yazmayı beceremiyorum.
bende yazmamaktan gezip sürüp keyfini paylaşmaktan yanayım ama bizi birleştiren motor aşkı ve yazı Aramıza hoş geldin motorun ne ? hangi şehirdensin bunlarıda paylaşırsan ona göre gezilere katılırsın k.i.b
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
traindevie adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler, bakalım artık talim edelim derken telef olmasak bari
Bu arada benimle Kartal civarında buluşup talimlerime yardımcı olabilecek arkadaş var mı
Bilmiyorum ama onun adına konuşmak ne kadar doğru olur. Sanırım sana Pain yardımcı olur. Pain'le iletişime geçersen bi şansın var dene derim.
Reklamlar
-
22 Temmuz 2012, 01:55
tugfox adlı üyeden alıntı
OGS hakkında bir soru. Motosikletimi aldığımdan beri KGS kullanıyorum. Arabadan OGS'ye alışık olduğum için gişelerde durmayı hiç sevmiyorum. Bunun yanında plakası açık OGS'den geçen bir sürü motosiklet görüyorum. Nasıl çözüm bulmuşlar? Aramızda OGS kullanan ya da bilen var mıdır?
Arkadaşlar ben plaka kullanmıyorum defalarca köprüden geçtim ve hiçbirinde alarm çalmadı. Yani OGS'siz geçişin sorun olacağını sanmıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Yedek Parça Sorunu!!!
11 Mayıs tarihinde Bahçelievlerde küçük bi kaza yaptım. 17 Mayıs'ta parçaları sipariş geçtik. Yaklaşık olarak 10 kalem parça. Bugün 22 Temmuz ve benim motosikletim hala İstoç Anes motorda parça eksikliği nedeniyle servisin önünde yatıyo. Defalarca Honda müsteri hizmetlerini aradım şikayet ve maduriyetimi bildirdim size dönüş yapacaz dedikleri halde bi defa bile dönüş yapan olmadı. Servisin sistemine gelen mesaja göre eksik kalan parçam(sol alt granaj) 31 Temmuz'da gelecekmiş. Her hafta servise gidip gelmekten servis müdürü, ustalar, satış elemanı, yedek parça ve aksesuar elemanıyla kanka olduk. Yakında hep beraber yemeğe çıkacaz Biri yedek parça sorunu mu dedi ???
-
22 Temmuz 2012, 03:42
-
22 Temmuz 2012, 04:31
TheIt adlı üyeden alıntı
@ruzgarsa
hoşbulduk, teşekkür ederim. motorum cbr 250, bursadayım dedim zaten
tek başıma bi ışıktan diğerine gazlamaktan sıkıldım birlikte sürebileceğim birileri çıkarsa çok iyi olur.
@Orhnsr
plaka kullanmıyorum demişsiniz. acaba nasıl yapıyorsunuz bunu? e-baydeki fender eliminatorlarla mı yoksa başka bir çözümü var mı? sürdüğüm yerlerde çok sık radar var, o plakayı halletmem lazım.
Bildiğin gibi plaka kullanmıyorum.. Polis sorunun varsa arka kuyruğu kestir plakanı radar ve kameralar göremeyecek şekilde çamurluğa tak böylece sorun ortadan kalkar
-
22 Temmuz 2012, 05:12
Orhnsr adlı üyeden alıntı
Bildiğin gibi plaka kullanmıyorum.. Polis sorunun varsa arka kuyruğu kestir plakanı radar ve kameralar göremeyecek şekilde çamurluğa tak böylece sorun ortadan kalkar
Motorun ruhsatı var mı bari
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
22 Temmuz 2012, 07:06
viper17 adlı üyeden alıntı
Motorun ruhsatı var mı bari
bak onu iyi hatırlattın. ben ruhsatı nereye koymuştum yaa evde bi yerdeydi ama neyse :D
-
22 Temmuz 2012, 14:31
Selam arkadaşlar
Yazılık Small beden bir eldivenle bu montu takas etmek istiyorum ilgilenenler özel mesaj yazabilir. Bilginize
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...1924360/detay/
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
22 Temmuz 2012, 16:14
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama köprüden kaçak geçmek ile bakkaldan ekmek çalmak arasında hiçbir fark yoktur, ikisi de hırsızlıktır, tasvip etmiyorum insanları da iyi bir şeymiş gibi özendirmeyin.
-
22 Temmuz 2012, 16:18
deveagle adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama köprüden kaçak geçmek ile bakkaldan ekmek çalmak arasında hiçbir fark yoktur, ikisi de hırsızlıktır, tasvip etmiyorum insanları da iyi bir şeymiş gibi özendirmeyin.
Devletin bizden çaldıkları ? diye bir soru sorarsam bu konu böyle uzar gider
-
22 Temmuz 2012, 16:38
-
22 Temmuz 2012, 16:42
Çalışmaların güzel gidiyor Barış...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
22 Temmuz 2012, 16:44
tesekkurler kanks. allah ızın verırse eylul bası ızmır'deyız. sen buyuyup gıtmeden (CC :D) 1 bulussak...
-
22 Temmuz 2012, 16:49
wolrath adlı üyeden alıntı
tesekkurler kanks. allah ızın verırse eylul bası ızmır'deyız. sen buyuyup gıtmeden (CC :D) 1 bulussak...
ahahah. Büyütsekte görüşürüz Barışım. Öyle şey mi olur Allah aşkına . Sen kazasız, belasız gelde, güzel organizasyonlar yaparız ...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
22 Temmuz 2012, 16:55
fotoğraflar harika olmuş
-
22 Temmuz 2012, 17:05
-
22 Temmuz 2012, 17:29
ınsallah soner'ım
paın: saolasın kardesım ;)
---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:00 ----------
bu arada ZIPPO begenmekle olmaz o ısler :D
karbonları vermeden satarsan küserim
* o degıl de su gıdon somunlarını halletsek ya :( ozel mesaj atabılır mısın? bı sekılde halledelım o ısı de
abi karbonları veremem.neden dersen orjinal parçalar durmuyo çünkü pm atıyorum
-
22 Temmuz 2012, 18:38
@wolrath elcik,topuz ve manetler tam olarak ne kadar tuttu soleyeblirmisn?
Counter-Steering Always Works !..
-
22 Temmuz 2012, 19:04
köprüden kaçak geçen arkadaş, gişelerde bekleyen 1200cc motorlu yunuslar arkanda biterler söylemedi deme, geçen kadıköy buluşmasında plakası olmayan bir arkadaşı aynı şekilde yakalamışlar, sonra üzerler , söyleyeyim...
-
22 Temmuz 2012, 19:20
selamlar arkadaşlar yaz okulu bitiminde kafama koydum alıcam bu motoru çünkü honda yapmışsa en iyisini yapmıştır dedirtti bana 40bin km lik cfb 150 deneyimim..öncelikle seigen kardeşim sen şu ebaydan egzozu 72 dolar nasıl gösterdin faturada ayrıntılı olarak anlatabilirsen çok yardımcı olucaksın..kaç günde geldi hangi kargoyla..motoru almadan extraları tamamlamak istiyorum..birde bu aldığın egzozsun karbonu var onu önerirmisin siz de benim gibi sabah akşam youtube videolarını izliyorsunuz anlaşılan karbon bana daha bi iyi geldi sanki..
-
22 Temmuz 2012, 19:22
oguzz adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaşlar yaz okulu bitiminde kafama koydum alıcam bu motoru çünkü honda yapmışsa en iyisini yapmıştır dedirtti bana 40bin km lik cfb 150 deneyimim..öncelikle seigen kardeşim sen şu ebaydan egzozu 72 dolar nasıl gösterdin faturada ayrıntılı olarak anlatabilirsen çok yardımcı olucaksın..kaç günde geldi hangi kargoyla..motoru almadan extraları tamamlamak istiyorum..birde bu aldığın egzozsun karbonu var onu önerirmisin siz de benim gibi sabah akşam youtube videolarını izliyorsunuz anlaşılan karbon bana daha bi iyi geldi sanki..
Karbon da olsa ses aynı olur.Karbon sadece çok daha az ısınır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler