Ebay'den Two brothers egzost aldım, aluminyum black series. Hadi hayırlısı . Uzun zamandır bakıyordum bir çok modele ama en son buna karar verdim. Görüntü ve ses olarak çok güzel. Fiyat olarak pahalı gibi ama ebay'deki biraz uygun oldu yine de. Artık gelince yazarım. Düşürüldükten sonra grenajları değiştirmemiştim. Gelecek ay da onları yenileyip, yoshimura koruma takozu ve lastik alıp, motorumu eski şanına kavuşturacağım .
Hayırlı olsun, ben de düşünüyorum esasen, stock egzost bir garip geliyor gözüme zaten, super spor dursun diye kabartılı bir tasarımı var ama deliği fındık kadar
@cenkkara07
Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanın .
@Mimar-arc
Hayırlı satışlar.
@marefb
Otomobil deneyiminiz var mı bilmiyorum fakat aynı otomobiller de olduğu gibi yarım debriyaj yaparak, o esna da gazı ölçülü vererek ve debriyajı hafiften bırakarak bu sıkıntınızın önüne geçersiniz.
@seigen
Çağdaş hayırlı olsun . Ebay'den Barış'a ayna almıştık fakat fiyat düşük olduğu için gümrükte sıkıntı yaşamadan elime ulaşmıştı. Bana ilerleyen zamanlar da deneyimlerini aktarabilirsen sevinirim. Gümrük işleri ve diğer gelişmeleri yani . Ben de egsoz olayına girerim belki. Fakat ses için değil de, daha çok dizayn amaçlı düşünüyorum.
Saygı ve sevgilerimle, iyi geceler herkese.
Önce emniyet, sonra hareket...
@SonpoL
Satan kişiden ürünün 75 dolar olduğunu, bir de hediye olduğunu belirtmesini istedim. Daha önce sorduğumda o şekilde yollayabilirim demişti. Bakalım gümrüksüz gelecek mi, benim ilk ebay alışverişim olacak .
Hmm. Ben bayağı bir araştırmıştım bu işleri. Satıcaların artık bu tip bir olay yapamayacağı söylenmişti. En azından ben bu bilgiye ulaşmıştım fakat görüyorum ki uygulayan, uyguluyor . Hayırlısı olsun. Umarım bir sıkıntı yaşamazsın. $75 üzeri alış-verişler de, alınan ürünler %20 vergiye tabi normal de. $1.000 ve üzerin de bayağı bir sıkıntı yaşanıyormuş. Biraz şans işi aslında .
Sana tavsiyem ürünü özel kargoyla yollamasın. Standart hava postası ile yollasın. Yani bizim PTT gibi. Özel taşımacılıkta gümrük sıkıntıları bir hayli fazla yaşanıyormuş. Aklında olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------
Ebay'den alış-veriş yapacak arkadaşlar fırsatını bulursa, aşağıda belirtmiş olduğum forumu incelesinler.
http://www.ebaydestek.com/index.php
Önce emniyet, sonra hareket...
Merhaba arkafaşlar;bende 20 gün önce kadar CBR 250 R aldım fakat;benzin deposunun kapağında terleme oluyor.Aynı durum başına gelen varmı bu konudaki fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.
@RüzgarSa Abi kusura bakma ben ağva gezine katılamayacağım,arkadaşla bütünlemeler için plan yaptım dün başladık bu hafta iptal,size iyi eğlenceler.
Bugün öğlen Ankara Çevreyolunda idim arkadaşlar, çok büyük bir hata yaptım ama, yaptık işte bir ineklik... TAI'den dönerken tam öğle saati, Çevreyolu malum otoban, bir araba geçmiyor ortalık çöl gibi, dedim Hakan oğlum burda yaptın yaptın, nolacağısa olsun, motorsikletim ile 800 km'deyiz, ilk motorum, ilk de sürdüğüm motor.
Kafamı vizöre soktum, çeneliğim devir saatinin camında, gidonu öyle bir sıkmışım ki ama, rüzgar da arkadan bir güzel destekliyor...
172 km/s okudum dijital km saatinde, sonra garip garip yanık kokularının gelişi ile bıraktım gazı Şaşkınım açıkçası, avuç kadar motor, 172'ye fırlattı vallahi, 10.000 küsürlerde idi devir 6. viteste. Ama benden demesi, o hızda güven vermiyor, bir daha denemem sanırım
arkadaşlar bugün merter'de araçla seyir halindeyken yanıma siyah cbr 250 geldi plakası yok, 2 kişiler 2sinde de shark marka kırmızı kask vardı, trafik durma noktasındaydı işaret yaptım açtım camı, dedim bizim foruma gel, motosiklet.net cbr 250r grubu diye, tamam falan dediler, bugün yarın gelir arkadaş adam topluyorum grubumuza :D
selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Saolun yardımlarınız için bugün komple çözdüm artık o olayıda sizin dediğiniz şekilde yaparak.
spawn1984 geldim burdayım da grubu bulamadım yaa
bence yeterli bir seçim, benim ki tamamen duygusal bir seçim tabii
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
bende epeydir bu gruptayım hele spawn1984 bize çok yakın semt olarak ama bir kere yolda bile görüşmedik iii siz gene yolda rastlaşmışsınız
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)