arkadaşlar cam titreme olayı başladı bende de çok sinir bozucu gerçekten =) bu arada yol çizgilerinden geçerken motorun dengesi şaşıyor size de oluyor mu yalpalıyor resmen...
arkadaşlar cam titreme olayı başladı bende de çok sinir bozucu gerçekten =) bu arada yol çizgilerinden geçerken motorun dengesi şaşıyor size de oluyor mu yalpalıyor resmen...
yol çizgilerini kalın yaptılarsa oluyor. ancak inceyse sıkıntı yaşamıyorum. Ankara'da öyle bir sıkıntı yok diyebilirim hatta.
Yol çizgileri her zaman tehlikelidir. Özellikle ıslaksa sakın yol çizgilerinden gitmeyin üzerinde ani gaz açmayın veya frene basmayın.
Ben kuru havalarda bile yol çizgilerinden geçmemeye çalışıyorum. Boyana boyana kalın bir tabaka haline gelmiş olanları var onların dengeyi bozma ihtimali var bence.
Ayrıca üzerinde fren yaparsanız kuru olsa bile fren mesafesi uzar ve arka olmadık şekilde sağa sola kıç atabilir.
Merhabalar,
Şu aralar İstanbul'da hiçbir bayide CBR250 bulamıyorum :( Bakalım ne zamana gelecek yeniler?
Daha iki gün önce Ankara Honda Efe'de 8-9 tane ambalajlısı vardı. Dağıtım var ama satışlar iyi gidiyor sanırım. Keşke bir de ABS'li modelinide getirseler.
aynen mümkün olduğu kadar çizgilerde uzak duralım arkadaşlar )
bir de şu grenajlar 2013 de çıkarsa tekrar kesin alırım :D
Arkadaslar bugun ilk defa zoraki olarak 1 km filan kask olmadan kullandim. Umarim bir daha olmaz ancak ciplak kulakla kullandigimda sesleri daha net aldim. On cam titremeyi geciyorum ama zincirden sangir sungur ses geliyordu sanki cok tiz olsada.. Belki normaldir ama motor 700 km de, yaglamasini yaptim. Sizce bu sesler normal midir??
Bende dün istanbuldan aldım ve bugün alanyaya geldim motorumu xmaxdan sonra cok farklı geldi virajlarda falan daha zevkli ama iyi bi lastik şart lastik ne onerirsiniz
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bende 2 gün önce aldım cbr 250r ı gerçekten çok güzel motosiklet.
kafana kask takmadın mı işte böyle sesler kafana takılıyor. O yüzden ben motoruma kafama kask takmadan binmiyorum ve böylece kafama kasktan başka birşey takılmamış oluyor şaka bir yana bir çok arkadaş bu sesi duyuyor ve rahatsız olduklarını söylüyorlar bilhassa 6.000 devirde ama ben hiçbir şekilde bu sese takılmadım duymadım rahatsızda etmiyor. Yeni geldim 50 km falan yol yaptım montsuz çıktım ilk defa büyük keyif tırsıyorsun ama serin serin keyifliydi. sese takılma motorunu sür keyfini çıkar bende ön camda titremiyor şaka değil ben 100 km hızın üzerine çıktımmı yatıyorum deponun üstüne cama tam siper o şekilde sürüyorum aşırı zangır zangır titreme yok.
selam arkadaşlar. 2011 model tri color 600 km cbr 250 motorumu satmayı düşünüyorum. geçen sene kasım ayında aldım fakat işlerimin yoğunluğun dan dolayı sadece 600 km binebildim
haftasonu fotoğraf çekip sahibinden.com a ilan vereceğim. ama önce buraya yazıyım dedim. istediğim fiyat 8.600 tl dir. motor hasarsızdır. herkese saygılar.
alper 0532 292 80 44 ankara-çankaya
.
Motorda giderken 2.viteste hızım 25 e düştü 1 e atsam motor şahlanıyor yani düşük kaçıyor, 2. viteste kalksam sanki zorlanıyor.Yani yavaşladım 25 e düştüm vites 2de ama o viteste kalkarken biraz boğuluyor sanki. Bunun ortak yolu nedir acaba ? Vitesli tecrübem çok yok biraz zorlanıyorum ne yalan söylim =)
Güzel sorunsal
Bunu mini bir high-side başlangıcı olarak yaşadım, yanlışlıkla çok düşürüp debriyajı bıraktım ve hop hop hop!!! Toparladım....
Vitesi düşürdün ya, gazsız bırakma debriyajı, laaak diye önü dikecek kadar da açma. Azıcık bi gaz aç öyle bırak, sarsıntıyı ve arka tekerin spinning yapmasını engelliyor.
[QUOTE=hakanerdogan;2738451]Güzel sorunsal
Bunu mini bir high-side başlangıcı olarak yaşadım, yanlışlıkla çok düşürüp debriyajı bıraktım ve hop hop hop!!! Toparladım....
Vitesi düşürdün ya, gazsız bırakma debriyajı, laaak diye önü dikecek kadar da açma. Azıcık bi gaz aç öyle bırak, sarsıntıyı ve arka tekerin spinning yapmasını engelliyor.
Dediğinizi anladım,teşekkür ederim ya bide süre süre insan alışıyor daha dün istop ede ede bi hal oluyordum bugün gayet seri atak gidiyorum.Zamanla oturuyor sürüş tekniği.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)