Herkese Merhaba Bende CBR 250 Sahibi biri olarak aranıza Hoşgeldim diyorum, inşallah buluşup birşeyler yaparız henüz motora alışma sürecindeyim, şu ana kadar Arka Fren'e alışma haricinde sorun yok, uzun zaman scooter kullanınca bu alışkanlık gitmiş bende tekrar alışmam biraz zaman alıcak galiba...
birde motorda yer sorunu var siz ne gibi çözümler buldunuz? yer derken ıvır zıvır koyacak alan yok çanta ile mi çözüyorsunuz siz bu sorunu ?
allah korusun.
kıbrıs'a gıtmeye razıyım.
gece hayatı , ucuz ıckı vs guzel yer
bu arada bmw guzelmıs.ben de delılık yapıp takasa gırebılırım 1 bavyeralılyla (daha once clıo rs - s2k - c2vts - yrv turbo vs hep haşin seylere sahıp oldum.punto evoyu kullanmak hıc hosuma gıtmıyo )
lutfıcm kusura bakma gec gordum mesajı.bugun aksam gıbı esımle cıktık dısarı haber gelmeyınce.temmuz gıbı yıne gelecegım.o vakıt goruselım ınsallah
hayırlı olsun cbr.
hayırlı olsun cbr.
arka frende rahat ol.kıtleyınce bıle rısk yaratmıyor dusuk suratlerde.
kuyruga benım gıbı canta takmayanlar ıcın bugun aneste gıvının bel desteklı kask yerlı vs cok guzel cantalarını gordum.fıyatı bıraz fazla 330 cıvarı ama deger bence.yolunuz duserse ınceleyın derım ;)
---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 01:19 ----------
bugun anesmotora ugradık.bos cıkmadık
daha once aldıgım sınyaller ve aynalardan sonra,
depokapagı pad'i
on cam vıdaları
ve sıbop kapaklarımı da aldım bugun
dıger malzemelerı de sordum (basamaklar-yag tankları vs ler) tam net bır cevap alamadım.
[IMG][/IMG]
Hocam düşünürsen ben satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1240534/detay/
tesekkurler ama kırmızı ya da mavı ıstıyorum. hayırlı satıslar ;)
arkadaşlar selamlar,
dün bahsetmiştim haftasonu 1000 km bakımına götürücem diye, yağ ve yağ filtresi değişiyor sadece dediler ve 70 TL fiyat verdiler, siz nerede ve kaça yaptırdınız, forumda araştırdım 25-45 tl arası rakamlara yaptırmışlar, neden 70 ona kafam basmadı, yardımcı olursanız sevinirim.
Bunun için ya sırt çantası ya da depo üstü ve/veya arka sele çantası kullanabilirsin.
Ben öyle yapıyorum.Sırt çantası yazın pek tavsiye etmiyorum ama
Şu şekilde görebilirsin.. 50 Euro bu çanta ve hem depo üstü hem arka seleye uygulanabiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
Hayırlı olsun bu arada..
motoru 1400 kmde aldığımda ilk bakımı yapılmıştı. şimdi 2500 oldu 3000 de bakıma gitmeyi düşünüyorum. servis 3000 de mi 4000 de mi gel diyor? ayrıca ilk bakım kitapçığa işlenmemiş artık işletil miyor mu eksik mi kalmış?
İkincilik kaybedenler içindir...
60 küsür tutmustu benım de. 25 lıraya felan bakım yapmaz kımse. ıscılık zaten cogu bu paranın. saati 30-50 arası felan alıyorlar ıscılık ıcın. yazdıklara zamana gore de servıs fıyatları degısıyordur.
4000 . sisteme ıslıyoruz gerek yok dıyorlar ama ıstersen kolaylık acısından yazdırabılırsın. alacak adam servıse getırdıgınde zaten kayıtlara da baktırabılır gelmısken.
teskur.taktırdıktan sonra konusuruz ;)
ilk 1000 bakımda işçilik almıyoruz sadece parça fiyatları dediler yani yağ ve yağ filtresi 70 tl diyorlar doğru mudur ?
şimdi anes'le konuştum 1,5 lt yağ 36 tl , 15 tl filtre = toplam 51 tl dedi , otosever'i aradım yağ + yağ filtresi 70 tl dedi, dedim bayiden bayiye değişir mi evet dedi, aneste 51 sizde 70 dedim, biz castrol yağ kullanıyoruz onlar shell yağ kullanıyor dedi, 19 tl fark eder mi acaba ? onu öğrenmek lazım. gerçi şirinevler bana yakın diğeri ikitellide aynı hesaba geliyor ama ben aptal yerine konulmaya uyuz oluyorum yoksa 10-20 de değilim..
Son yağ değişimimi anes'te yaptırmıştım. Valvoline marka yağ koymuşlar, fiyatı uygun ama kaliteli bir yağ değil.
o zaman otosever forever =)
Kendi yağınızı alıp istediğiniz servise gidebilirsiniz, mesela repsol gelmiş feyizoğluna. Bir dahaki değişimde ben de denemeyi düşünüyorum açıkçası.
http://www.feyizoglu.com/10-50-Motos...agi_47196.html
http://www.feyizoglu.com/10-40-Motos...agi_47195.html
Hangisi bizim motor için uygun acaba? Bende kendi yağımı alıp gitmeyi düşünüyorum bir sonraki bakıma. 2 kutu lazım ama 1er litrelik bunlar.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)