Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Haziran 2012, 01:12
erreeen adlı üyeden alıntı
İyi yolculuklar Sercan, çok kalabalık tanımadığımız kişilerle çok sarmaz diye biz de kendi çapımızda öyle günübirlik gidiyoruz bı yerlere. Hepimize kazasız belasız yolculuklar .
Abi hiç öyle düşünmeyin alışmanız 15 dk sürer
Bir Çarşamba Çayır Çimen mangalına gidelim görürsün zaten ortamı hepimizin bir ilki vardı tabi tatlımızı yerken tanışmak kaynaşmak daha hızlı oluyor tercihimiz sütlü nuriye :p
Reklamlar
-
16 Haziran 2012, 01:48
SonpoL adlı üyeden alıntı
Bugün aldım arkadaşı, gel dedim Çeşme'ye kumru yemeye gidelim
. Resim pek çekilemedim. Zaten fotoğraf makinası da yoktu yanımda. 10 dk oldu döneli, hem orada ki arkadaşları gördük, hem de turlamış olduk. Dönüşte acayip bir rüzgar vardı. Yollar rahattı
. Yaptırdığım xenona hasta kaldım. Kaskımı akşamda aynalı vizörü ile kullanıyorum. O şekilde kullanmam da ki amaç, karşıdan gelen ışıkların gözümü almaması için. Uzatmadan bugünün anısına bir tane foto paylaşayım. Yolda dönerken, duralım şurada, beni çek dedim arkadaşa...
http://i46.tinypic.com/292tr2a.jpg
park ampllerini markası nedir acaba
-
16 Haziran 2012, 02:31
Valla arkadaşlar bilmiyorum :D. Ben Kuşadasına gittiğim de benim servis montajı dışarı da yaptırdı. İşin piri bir elektrik ustasına kendileri götürüp, getirdiler motoru. 1.000 bakımın da öğrenir yazarım burada sizin için.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
16 Haziran 2012, 14:09
@sercan
biraz önce gittim bayiye, hafta ici yatıralım dediler. hiç zorluk çıkarmadılar. sen de görüş bayinle.
-
16 Haziran 2012, 15:45
http://www.ebay.com/itm/HOTBODIES-FL...r#ht_807wt_956
Arkadaslar selam, elimde yukaridaki urun var, takmadim motora, almak isteyen olursa ozelden ulassin..
72 TL + navlun odedim.
Istedigim fiyat 70 TL. istanbul disina da kargo yapabilirim.
Ilgilenen ozelden ulasabilir.
Tsk.
Cihancan
-
16 Haziran 2012, 18:06
cacique adlı üyeden alıntı
http://www.ebay.com/itm/HOTBODIES-FL...r#ht_807wt_956
Arkadaslar selam, elimde yukaridaki urun var, takmadim motora, almak isteyen olursa ozelden ulassin..
72 TL + navlun odedim.
Istedigim fiyat 70 TL. istanbul disina da kargo yapabilirim.
Ilgilenen ozelden ulasabilir.
Tsk.
Cihancan
Niye Takmadınız Hocam ? Benim Aklımda Olan Ürünlerden Biriydi.
Motoru Hayırlısıyla Alınca "Taktırırım Belki" Diyordum.
-
16 Haziran 2012, 20:18
teocan94 adlı üyeden alıntı
Niye Takmadınız Hocam ? Benim Aklımda Olan Ürünlerden Biriydi.
Motoru Hayırlısıyla Alınca "Taktırırım Belki" Diyordum.
Zevkine guvendigim bir kac kisi orjinalligini bozmamam konusunda ikna etti.. Kutusunda duruyor, acmadim bile.
Ilgilenen olursa buradan yollarim, alisveris sitelerine de koyacagim.
Tsk
-
17 Haziran 2012, 00:16
-
17 Haziran 2012, 00:18
casillas00 adlı üyeden alıntı
geçen hafta da biz çınarcıktaydık, yalova-çınarcık arası sıcaktan asfalt erimiş haberiniz olsun, iyi yolculuklar
-
17 Haziran 2012, 00:24
-
17 Haziran 2012, 00:29
SonpoL adlı üyeden alıntı
Bugün aldım arkadaşı, gel dedim Çeşme'ye kumru yemeye gidelim
. Resim pek çekilemedim. Zaten fotoğraf makinası da yoktu yanımda. 10 dk oldu döneli, hem orada ki arkadaşları gördük, hem de turlamış olduk. Dönüşte acayip bir rüzgar vardı. Yollar rahattı
. Yaptırdığım xenona hasta kaldım. Kaskımı akşamda aynalı vizörü ile kullanıyorum. O şekilde kullanmam da ki amaç, karşıdan gelen ışıkların gözümü almaması için. Uzatmadan bugünün anısına bir tane foto paylaşayım. Yolda dönerken, duralım şurada, beni çek dedim arkadaşa...
http://i46.tinypic.com/292tr2a.jpg
xenon çok iyi bi olay gerçekten..burda da kendini çok belli etmiş...
merak ettiğim bişey var...biz herhangi bi şekilde polislerin kullandığı çakar lambalardan yaptırma imkanımız var mı..yani nereye koyulabilir ve nasıl olur...geceleri büyük faydası olacağını düşünüyorum...
-
17 Haziran 2012, 01:04
arkadaşlar merhaba stop etme sorunu yaşayan varmı? yavaşlarken debriyajı sıkınca stop etme gibi bir sorun.
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
17 Haziran 2012, 01:43
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
17 Haziran 2012, 10:53
vlknsyrn adlı üyeden alıntı
şarköy yolları virajlıdır yavaş gitmek içap eder
)
Yanımızdan gecenin sen olma ihtimali var mı ki acep
-
17 Haziran 2012, 16:39
erro adlı üyeden alıntı
xenon çok iyi bi olay gerçekten..burda da kendini çok belli etmiş...
merak ettiğim bişey var...biz herhangi bi şekilde polislerin kullandığı çakar lambalardan yaptırma imkanımız var mı..yani nereye koyulabilir ve nasıl olur...geceleri büyük faydası olacağını düşünüyorum...
Çakar faydalı olabilir fakat bildiğim kadarı ile yasak. Motoru bağlayabilirler..
Önce emniyet, sonra hareket...
-
17 Haziran 2012, 18:34
Çakar Lamba İşini Araştırmıştım Bir Ara High Power LED ile Grenajı Delerek Yapan Bir Yer Bulmuştum
Hatta Yanma Şekillerini vs Değiştirebiliyordunuz. Bulursam Adamın Sitesini Yollarım Size.
Selamlar..
-
17 Haziran 2012, 19:01
Okur_tr adlı üyeden alıntı
@sercan
biraz önce gittim bayiye, hafta ici yatıralım dediler. hiç zorluk çıkarmadılar. sen de görüş bayinle.
bi arayım bende o zaman.
sedici adlı üyeden alıntı
geçen hafta da biz çınarcıktaydık, yalova-çınarcık arası sıcaktan asfalt erimiş haberiniz olsun, iyi yolculuklar
Aynen yol baya kötü ucuz olsun diye mıcırın üstüne zıft atıp devletimiz yol yaptı diyorlar he yol
asfaltı güzel olsa viraj eğimleri felan güzelde bikaçyerde limitleri denedim bırakıyo zıft sıcakta iyice yumuşamış
-
17 Haziran 2012, 21:36
ıstanbul kozyatagında sıte ıcınde park halınde sıyah 250 gordum burdan mıdır acaba oyleyse cok yakınız
-
17 Haziran 2012, 21:56
Phantom264 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba stop etme sorunu yaşayan varmı? yavaşlarken debriyajı sıkınca stop etme gibi bir sorun.
benim başıma 2 kere geldi..nedenini bilmiyorum..
-
17 Haziran 2012, 22:04
Benim başıma da bir kere geldi. Hatta sağa çekmek zorunda kalmıştım, çalıştırmak için birkaç kez start'a bastım çalışmadı, gaz verip çalıştırabildim sadece. Servise sormuştum nedendir diye, benzin içinde pislik falan varsa motora girdiği için olabilir falan demişti. Neyse son 2000 km'dir 97 oktan benzin alıyorum, gerçi 97'ye geçme sebebim bu değil ama aynı sorun tekrarlamadı daha. Benzin istasyonunu değiştirip denemeniz belki iyi olabilir.
Tabii debriyajı geç sıkıyor olma ihtimaliniz de var, buna da dikkat edin .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler