Markasını hatırlamıyorum onu sana öğrenir, yazarım burada. Bugün Kuşadasına bu iş için gittim aslında. Motoru aldığım yere. Xenonu taktırdığım da dengesiz ışık dağılmasından korkuyordum fakat çok güzel oldu. Selektörler çok etkili oldu. Ona bağlı olarak uzunlar da bir hayli iyi. Zaten Xenon halojene göre 2-3 kat daha iyi aydınlatma yaptığı için, uzunlara çok ihtiyaç duymuyorsun. Kısacası taktırdığım xenon çok iyi. Her xenon aynı etkiyi yapmıyor. Bazıları ışığı çok dağıtıyor ve durum öyle olunca karşı tarafın gözünü çok alıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
Bu arada bugün Kuşadasına giderken Venom N-force deri ceketimi giydim. Ceketin üstünde bulunan hava giriş ve çıkışları sayesinde gram terlemedim. Tabii hareketsiz kalmanız durumun da terlersiniz ancak şunu rahatlıkla söylemeliyim ki, diğer kullandığım kumaş prohell yazlık ceketimden daha iyi bir havalandırmaya sahip.
F/P olarak iyi bir deri ceket isteyen arkadaşlara tavsiye olunur..
http://www.feyizoglu.com/N-Force-Deri-Mont_45957.html#0
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
Senin ve diğer merak eden arkadaşlar için vidyo çekip geliyorum birazdan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=MmIJA...ature=youtu.be
Vidyoyu foruma koyamadım, tıklayıp bakarsınız.
Önce emniyet, sonra hareket...
Beyler, problemsiz herhangi bir kusuru olmayan, mükemmel ötesi, almayanın aklından şüphe edilen Kawasaki ninja 250 R ın deposundan gelen saçma hava tahliye sesinin elimination metodu buyrun;
http://www.kawiforums.com/ninja-250r...-pictures.html
Belki ilgisini çeken olur. =)
Arkadaşlar RuzgarSA ile birlikte yarın uzunca bir geziye gitmeyi planlıyoruz. Yine, deniz, kum, güneş, mangal eşliğinde bir gezi olacak. Yaklaşık 180km lik bir yol ile gidiş dönüş 360km yol yapacağız. Sabah 5.30 gibi buluşup yola çıkmayı düşünüyoruz. Gideceğimiz yer Tekirdağı geçtikten sonra Uçmakdere Köyü. İnternette biraz araştırdım güzel bir yere benziyor. Hem yol yapacağız, hem denize gireceğiz. Gelmek isteyen olursa haberleşelim.
@Ereen Gelmek istiyorum,haberleşelim ama gelemiyorum:D Bu nedir arkadaş,kadıköye filan gidin bu haftasonu,sonraki hafta beraber gidelim oraya:D:D Şaka bir yana,şimdiden size iyi yolculuklar,tekeriniz düz bassın(kendinize gereğinden fazla güvenmeyin:D:D).
@Pain
Ankara'dan vazgeçtim. Haftaya da İstanbul'dayım.Haftaya da bunun gibi bir plan yaparız o zaman senin için Teşekkür ederim dikkatli gidip geleceğiz Köfteler için sabırsızlanıyorum
@erreeen
Ben gelebilirim aslında, cumartesi boşum .
@Anildurmaz Abi hala bodrumdamısın,bu akşam yola çıkıyorum bende,bizde orada etkinlik yapalım bari,gelince kapışırız hem:D
Tabiki de bekleriz. Yarın sabah 5.30 6.00 arası buluşup gazlayacağız Akşama kadar karar verin haberleşelim. Andaç abiyle şimdiye kadar pişman olmadık hep güzel şeyler yaptık. Yarın ki gezi de güzel olacağını umuyorum
@Pain
Estafurullah ne intikamı Sadece alternatif çok kadıköye yüzerek geçeriz amaç gazlamak değil mi, o zaman doğru yoldayız ;)
@erreeen
Özel mesaj attım ama gitti mi emin değilim, göremiyorum çünkü attıklarımı, forumda bug var sanırım . Neyse ben anadolu yakasındayım, nerede buluşmayı planlıyorsunuz, ona göre gelmeyi isterim, tabii sabah uyanabilirsem :D.
Yolda giderken herkes size bakıyor sanıyorsunuz değil mi? Bence yanılıyorsunuz, çünkü kullandığınız motosiklet çok yakışıklı dikkat çeken OOO.. Kral çıplak arkadaşlar belirtmek istedim..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Bugün aldım arkadaşı, gel dedim Çeşme'ye kumru yemeye gidelim . Resim pek çekilemedim. Zaten fotoğraf makinası da yoktu yanımda. 10 dk oldu döneli, hem orada ki arkadaşları gördük, hem de turlamış olduk. Dönüşte acayip bir rüzgar vardı. Yollar rahattı . Yaptırdığım xenona hasta kaldım. Kaskımı akşamda aynalı vizörü ile kullanıyorum. O şekilde kullanmam da ki amaç, karşıdan gelen ışıkların gözümü almaması için. Uzatmadan bugünün anısına bir tane foto paylaşayım. Yolda dönerken, duralım şurada, beni çek dedim arkadaşa...
Önce emniyet, sonra hareket...
Bende geçen gün bir bakayım dedim ANES motor benimde mtvyi ödememiş üstüne cezası binmiş 2-3lira bişey benim bildiğim aldığın sıfır aracın aldığın dönemin vergisi ödenir bunun bir standart olduğunu bilerek bunla ilgili birşey konuşmamıştım satış görevlisi ile.
İçin rahat olsun sorun yaratacak bişey olsa şimdiye patlak verirdi.
Yarın sabah Çınarcık'a teker döner
İyi yolculuklar Sercan, çok kalabalık tanımadığımız kişilerle çok sarmaz diye biz de kendi çapımızda öyle günübirlik gidiyoruz bı yerlere. Hepimize kazasız belasız yolculuklar .
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)