Arkadaşlar,canım nargile çekti,akşam maltepe sahilde içeyim diyorum,var mı eşlik edecek?
Arkadaşlar,canım nargile çekti,akşam maltepe sahilde içeyim diyorum,var mı eşlik edecek?
Sen kanuni diyince st kanuni olduğunu düşünmedim sen gt 250 r düşünüyosun galiba.Gayet güzel motor.Kendimle çelişmedim,diyorum ki bunun bi arıza olduğunu kim kanıtladı ? Tamam ses geliyo olabilir ama arıza diyemeyiz buna.O zaman zincir şıkırdıyo bunada arıza diyelim.Motora zarar veriyo mu diyorum bende bu olay ? Bu kadar abartmayın biraz daha didiklersek kafayı yeriz herşeyden bişey çıkarırız.Duyan da sanacak ki motordan takur tukur sesler geliyo.Umarım anlatabilmişimdir.Ses bazı motorlarda olabilir,bazılarında belki daha sonra başlayacak.Ama bu motoru kötü etkileyecek bi arızaya sebep açar mı,bence açmaz..
Aldığımdan beri kaskım her daim kapalı, şu ana kadar da acayip bir ses duymuşluğum yok . Gerçi kask acayip sessiz o yüzden de olabilir ama motorun performansı yerindeyken bu tür sesleri kafaya takmaya hiç gerek yok. Periyodik bakımlarında rahatsız eden şeyleri söylemeniz yeterli bence.
Merhaba arkadaşlar, siyah CBR250R'la aranıza katıldım . Tabi bir hışımla 150 km'yi devirdim ...
ben o sesi hiç duymadım çevremde cbr 250 olmadığı için duysam belki önemsemem belkide duymam bile ama evet kılım abi yapacak bişey yok, dediğim gibi belki denk gelse kullansam görsem tecrübe etme imkanım olsa sorun kalmayacak ama şimdilik soru işareti
Sercan sen hyo da kullandın cbr 250 de sen bunu dediysen daha da kimsenin lafına bakmam alınık cbr 250
Ninja
Arkadaslar, bir kac tane online motosiklet magazasi linki atabilir misiniz?
Anes, gungor, feyizglu haricinde?
Tsk/
Arkadaşlar ocaktan sonra alanlar mtv borçlarını kontrol etsin. bayi benimkini ödememiş şubattan beri borcum var görünüyor. şimdi baktım. bayiden isteyeceğim parayı. anahtar teslim sattıkları motorun mtv sini ödememişler ya.
respect!
ön cam tiremesine çözüm önerileri var mı arkadaşlar kırıp atıcam yoksa camı
İkincilik kaybedenler içindir...
Bugün Kuşadasına gittim geldim. Hatta döneli 1 saat oluyor. Dönüşte inanılmaz bir rüzgar vardı, motoru sağ sol sallıyordu o derece. Ön camım gözüme takılacak kadar titremedi. Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa, e-bay üzerinden farklı bir cam siparişi verin isterseniz. Sipariş geçmeden evvel, servise bir danışın tabi ki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Kuşadası berbattı. Asfalt erimiş, yol zift olmuş resmen. Bir de çakıl dökmüşler yolun bir kenarına. Kamyon uyarınız için de teşekkürler. Bugün otoyolda bolca mevcuttu. Dangalağın biri Kuşadasından İzmire dönüş yaparken iki şeritli yolda beni görmesine rağmen atladı, bir de geldiğim şerite geçti. Hani gel bana patlat diyor kısacası. Ön, arka ve motor freni derken anca durduk geçiriyordum valla . Tabii azarladım biraz, yanında eşi ve çocukları vardı fazla ileri gitmedim. Aksi halde arkadaşın sonu pek iç açıcı olmazdı.
Önce emniyet, sonra hareket...
herkese iyi akşamlar.Arkadaşlar benim tavsiyem bu yaz sıcaklarında uzun yol yapacağınız zaman mutlaka güneşin olmadığı saatleri seçin(hem motorsiklet ısısı hem de vücut sağlığınız açısından U.V etkisi falan).Ama gece yolculuğunda farınız kuvvetli olduğu için,gündüz sizi vasıta yerine koymayalnlara bi uzun çaktığınız zaman anlıyorlar anyayı konyayı.Gündüz ise seni sinek gibi görüyorlar.AMAN DİKKAT.ALLAH KAZA BELA VERMESİN CÜMLEMİZE
Lütfi uyuyim biraz dinlenim dedim. Kalktığımda saat 9 du bı daha geç oldu dedim belki haftaya bir şansımız daha olur bakalım. Andaç abi bu hafta sonuna planı yarın yapacagım
Bugün motora xenon taktırdım harika oldu. Diğer arkadaşlara fark edilebilirlik adına şiddetle tavsiye ederim. Zaten motorda ses yok, bari ışık olsun. İnanın ben otomobil kullanıcı olarak, bazı motorcu arkadaşlar aralardan geçerken görmüyorum yan aynalardan. Özellikle güneş aracın arkasında kalıyorsa daha da sakat. Siz bu dediklerimden yola çıkarak önleminizi alın.
Önce emniyet, sonra hareket...
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)