arkadaşlar cıbır ıle son sürat ne gördünüz ben 176 km/h gördüm ya sizler
arkadaşlar cıbır ıle son sürat ne gördünüz ben 176 km/h gördüm ya sizler
honda cbr 250r siyah
youtube'da en fazla 174 km/h gördüm ben, demekki onları geçmişsin , helal olsun ne diyelim resim/videoları bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=Q6Zvm...feature=fvwrel
güzel
yokmu fikri olan bir cıbır cı
honda cbr 250r siyah
tabı kı.geldıgımde yazarım.musadenızle oncelıkle hanımımla hasret gıderıcem ama ıllakı sızlere de zaman ayrımayı dusunuyorum 1-2 gun de gelsem.
1. Pol@ris - İstanbul
2. Cacique - Istanbul
3. Sungurmete - İzmir
4. RuzgarSA - İstanbul
5. Wolrath(Barış) - İzmir
6. erreeen - İstabul/Samsun
1. Pol@ris - İstanbul
2. Cacique - Istanbul
3. Sungurmete - İzmir
4. RuzgarSA - İstanbul
7.hoca01 - Adana
Bu söylediğiniz spor / yarı spor oturuş tarzına sahip motosikletlerde kaçınılmaz. Dizlerle depoyu sıkmaktaki amaç kollara binen yükü hafifletip frenleme esnasındaki kontrolü arttırmak. Yoksa çok sert frende depoyu ne kadar sıkarsanız sıkın yine de kollarınıza müthiş bir ağırlık bindiğini hissedersiniz. İşte tam o esnada dizlerinizle depoyu sıkmayı bırakırsanız düşmeniz an meselesidir.
Arkadaşlar güzel öneriler getirmişler. Aklımdan geçenleri söylemeden önce şunu hatırlatmak istiyorum; kendinize ve motosikletinize zarar gelmemesini istemeniz çok normal, fakat motosikleti düşürmekten korkarsanız birşey öğrenemezsiniz. Boş bir alan bulun, belirli bir hıza çıkıp (ben 60'dan frenliyordum çalışırken) durana kadar frenleyin. Önce frenleri ayrı ayrı kullanıp kilitlenme/ kayma ne zaman ve nasıl oluyor iyice kavrayın. Frenler kilitlenirse panik yok, hemen o an freni yumuşatın veya bırakın. Daha sonra kombine frenleme çalışın, duruş mesafenizi kısaltma teşebbüsünden başka ne ön ne de arka freni kilitlemeden en kısa mesafede durma denemesi yapın. Bunu dememdeki sebep arka tekerleği kilitleyip kaydıra kaydıra yavaşlamak kolaydır, önemli olan frenden sonuna kadar randıman alırken bir taraftan da kilitlemeden durabilmek. Ön fren maneti üzerindeki baskı yavaş yavaş arttırılacağından (progresif frenleme veyahut limon sıkar gibi) arka tekerlek üzerindeki ağırlık kalkar ve arka fren kilitlenme eğilimine girer, dolayısıyla arka freni -ön frenin tersine- biraz hafifleterek kullanmak gerekiyor. Bundan başka aklıma gelen birşey yok. Ha bir de unutmadan; trafikte acilen yavaşlamanız / durmanız gereken bir durumda arka freni kilitlemekten çokta korkmayın (en azından motosiklet dik durduğu sürece). Son olarakta üst üste sert frenlemelerden sonra fren hidroliğinin artan sıcaklığı fren hortumlarının esnemesine ve randıman kaybına yol açabilir. Hatta bunu ön fren manetinin neredeyse elciğe değecek kadar yol katetmesiyle gözlemleyebilirsiniz. Pist yarışçıları yarış esnasında sürekli sert fren yaptıklarından bu durumun önüne geçmek için çelik fren hortumu kullanırlar.
Müstakbel meslektaşımız varmış burada da haberimiz yokmuş Geçmiş olsun ve tebrikler diyelim. Ben de Yıldız'danım, ama bayağı bir uzatmalıyım hala bitemedi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
günaydın, bir önceki sayfada yazmıştım ama arada atlanmış
1. Pol@ris - İstanbul
2. Cacique - Istanbul
3. Sungurmete - İzmir
4. RuzgarSA - İstanbul
7.hoca01 - Adana
8.spawn1984 - İstanbul
gnydn, arkadaşlar. yarın sabah ağva tarafına gezi düşünüyorum plajda yüzeriz. hem gezmiş tanışmış oluruz. gelmek isteyen olursa 0533 4635650 Andaç.
selamlar arkadaşlar 2 saat kadar önce teslim aldım motorumu =) 2 saattir geziyorum bir arkadaşım var marmara forumda onun yanına uğradım hyosung250 var onda da resim çektim
teşekkürler çağatay hocam neredesin, bişeyler yapalım bi ara =)
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde bin, çok güzel görünüyor motorun , ben yarın sabahtan yollardayım yine , saat 10-11 e kadar trafik
rahat oluyor buralarda bilirsin ,sonrası apaçiler falan işte, bi doğanın içine 20 kişi dolup Yeşilköy ve Bakırköy'e çıkarma yapıyorlar güzel kafalarıyla
yarın erken uyanırsan ara beni turlayalım,alıştırma falan da yaparız, senin Honda da öğrendiğin bilgiler tazedir daha
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
çok sağol Allah herkesin istediğini versin ya çok güzel bir duygu gerçekten, 10 yıl önce ilk arabamı babam almıştı vw polo sıfır, onda bu kadar sevinmemiştim inanın. yarın sabah 7-8-9 sen kaçta dersen abi benim için sorun değil gelirm her türlü =) ararım ben sabah 8 de öyleyse ;)
@spawn1984
Hayirli olsun, güle güle kazasiz belasiz kullan ben de 1000 bakımını yaptırdım. 8000 9000 anca hissediyorum motoru
@RuzgarSA
Abi yarın ben de geliyorum, sabah erkenden çıkıyoruz arkadaslar yok mu gelmek isteyen güzel bir gezi yapalım eğlenelim.
teşekkürler Eren, ben sizinle tüm aktivitelere katılmak isterim ama malum sınav 30 haziran direksiyon 28 temmuz derken agustosa kadar rahat yok bize kıyıdan kıyıdan artık
Hayırlı olsun spawn 1984,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)