arkadaslar hepiniz sagolun. a önce servisle konuştum, gidonu duzeltmeyiz değiştiririz dediler. 100 lira falan tutuyormuş işçilik dahil. yalnız parça yok galiba.
arkadaslar hepiniz sagolun. a önce servisle konuştum, gidonu duzeltmeyiz değiştiririz dediler. 100 lira falan tutuyormuş işçilik dahil. yalnız parça yok galiba.
http://www.motosikletaksesuarlari.co...l#.T8c-mFJ5fu9
bu arada şöyle bir çanta buldum.
arka selenin üzerine monte veya depo üstüne monte ediliyor.(ben arka sele için düşünüyorum)
ıvır zıvır konabilir.sırt çantam var ama yazın bir de onu yük etmek istemiyorum sıcak havalarda
Kötü olmuş o zaman hocam :(. Benim ilk lowside düşüşümde sağ gidon bayağı içe girmişti, orta parça üzerindeki o gri somunları gevşetip dışarı alabilmişlerdi. Zamanın varsa aslında ikinci bir servise gidip sordur, malum farklı teşhisler koyabiliyorlar, bizzat kendim tecrübe ettim.
Çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. Gidon yapılır bir şekilde, sıkmayın canınızı.
Aynı çantadan bende de var. Önceki sayfalarda fotoğrafını yüklemiştim. Arka seleye bağladım bende.
Çok işimi görüyor. Baya malzeme alıyor içi, malum sırt çantası hiç sevmiyorum.
Şekil olarakta çok güzel duruyor, hiç sırıtmadı. Yağmurluk takımımı taşısa yeter demiştim ama fazlasını alıyor.
Yan gözleri de çok kullanışlı, ıvır zıvır doldurabiliyorsun.
@Sercan, dün Serkan'la konuştum. Banada senin egzoz'un aynısı yapacak. Bitince beni arayıp gönderecek.
Ama ara borunun biraz daha uzun olması lazım sanırım, Tiger logosunun kapanmamsı için..
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
Çantanın linkini buldum..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-361.html
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Bu çantaya laptop ı koysam,sağanak yağmura yakalansam sıkıntı olurmu? Şundan dolayı soruyorum,önümüzdeki kış için bir düşüncem var,kışda olsa yağmurda olsa,motorla işlerimi halletmek(özellikle okula gitmek,).Çizme ve pantolon alırsam tamamım.Bir de çanta.Bunun daha çok sırt çantasına benzeyen modelleri varmı.Depo üstü özelliği şart değil benim için.Ben zaten taşıyacağım çantaları kargo filesne sarıyorum.He tabi arkaya kendi tutunursa daha şık olur.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Laptop bu çantaya sığmıyor maalesef. Bende yanıma alacağım zaman mecburen sırt çantası alıyorum.
Ama yağmurlu havalarda sıkıntı oluyar. Geçen hafta mesela yağmurlu havaya yakalandım.
Mecburen yağmurluğun üstünü sırt çantasının üzerine giydim. E tabi önü kapanmadı yağmurluğun
Onun için başka modellere bakmak lazım.
ben de bir türlü sırt çantasına karar veremedim...aşağıdaki başlıkta önerilerde bulunan oldu ama karar veremiyorum...30-35 litre çanta için büyük diyo herkes...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tavsiyesi.html
Knox'un çantaları çok güzel ve fonksiyonel. Bende bir ara baya incelemiştim.
Bu ikisinden birini seçebilirsin. Birde Columbia'nın çantalarına bak istersen.
Su geçirmez özelliği veya yağmur koruyucu kılıfı olanları tercih etsen daha iyi sanırım.
Kısa bir mesafede bile yağmura yakalansan işe yarayabilir.
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun, motoru idare etmek düşük hızlarda daha zor geliyor bana,bu yüzden trafiğin az olduğu zamanları tercih ediyorum
bu sabah 6:30-7 gibi Yeşilköy sahildeydim. Acemiliği atmak için bu yollar ve günün bu saatleri daha uygun geliyor bana, bir de köpekler olmasa çok daha güzel olacak tabi.
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Canım Hondamız, malum fiyatları aşağıda tutabilmek için ABS'siz versyonları ülkemize getiriyor fakat, ABS'li modelleri de ayriyeten getirirse daha iyi bir satış grafiği yakalar diye düşünüyorum. Bence artık ABS'li modellere büyük önem verilmeli. Otomobiller de hayati olan güvenlik donanımları, bence motosiklette daha da acil durumda. Malum, gövdemiz kaporta olduğu için, tüm imkanlardan faydalanmak lazım .
Aşağı da paylaşacağım vidyolar herşeyi kısacana özetliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=-Zv3Sacl7JQ
Önce emniyet, sonra hareket...
Geceleyin ıssız ara sokaklarda gezerken birden dizinin dibinde beliren köpekler daha tatlı oluyorlar:D.Köpek korkum filan yok,aksine onlarca köpek yetiştirdim ama gece karanlığında birden dizinin dibinde belirince,motordan düşürecek kadar tehlikeli olabiliyorlar.Bir kaç defa yaşadım,dengemi bozdular.24 saat çalışan pizzacı arkadaşlara Allah kolaylık versin...
Ah o itler yok mu o itler . Motorla hareket sırasın da lastiğimi ısırıp, direksiyon hakimiyetimi bozanını bilirim. Stop eder, otururdum. O da öylece yatar hareket etmemi beklerdi .
Geçmiş olsun arkadaşlar. Önemli olan sizlere bir şey olmaması.Okur_tr ve RuzgarSA
Önce emniyet, sonra hareket...
düşük hızlardaki hakimiyet için daha önce bahsettiğim kalça ile yönlendirme olayını çalış..büyük faydasını göreceksin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
köpeklerin yanından geçerken debriyajı sıkıp motoru susturun...kovalamama olasılığı daha yüksek olur...
bir de uzaktaki köpekler ilerlerde kesişeceğiniz noktaları çok iyi kestirirler buna dikkat edin...köpekten daha hızlı olduğunuz sürece kaçabilirsiniz
@erro Onlar kolay:D Benim dediklerim karanlıktan fırlıyorlar:D
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)