Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2012, 19:15
acun0 adlı üyeden alıntı
cbr 250 r ı sonunda uzun yolda bu gün iyice test ettim.
artık bir daha bu motor hakkında iyi kötü yorum yapmayacağım.
sebebine gelirsek.
ben bu motoru ninja ile kıyaslayanlar var, diye üzerine çok oluyordum. fakat bu motor ninja 250 ile kıyaslamak sırf 250 cc olduğu için ve 2 tekeri ve fireni var. olduğu içindir.
cbr 250 tork kıyaslamalarında kağıt üzerindeki verileri ile sürüş sırasındaki hissettirdikleri beni hayal kırıklığına uğrattı. bu kadarda kötü olacağı aklıma bie gelmemişti
ben 60 km hızla giderken motora gaz verince cbr toparlamak yerine silkeledi. vites düşürmem gerekti. ninja 250 de ise 60 km hızda gaza asıldığındığında, roketleyip uzamasada ben gitemeyceğim demiyordu.
ninjada 10 km hızdan sonra 2 ye atıldığında çok rahat tereyağı gibi süzülürken cbr yine silkledi bir alt vitese atmam gerekti.
şöyle hadi arabaların arasından bir anda uzayalım dediğinde yine pek başarılı değil ben bu kadar da beklemiyordum.
belki şimdiye kadar taraflı olarak bakmıştım olaya ama bence üzerinde bu kadar söz ettirecek motor değilmiş.
sahibi 5500 devirdeki şıkırtının olduğunu söylemesine rağmen ben özellikle duymaya çalışsamda malesef duyamadım. kask ve yağmurunda etkisi varmıydı bilemiyorum.
şıkırtı bir tarafa ama cbr ile ninja ya binen birisi olarak net olarak söylüyorum. ninja çok daha keyif verici bir motor. daha çabuk ivmeleniyor ve torku daha verimli kullanıyor.(sürat olarak cbr 130 a hemen kendini atarken ninja 160 a atabiliyor.)
bunu ancak iki motoruda deneyen binen bilir.
bu arada kullanıcıları hatasız kazasız binmelerini tememni ederim.
bu şahsi yorumumdur.
Yorumun güzel olmuş ne gördüysen yazmışsın ne güzel.Birde birisi tek silindir diğeri çift silindir onuda atlamamak gerekir.Dediğin gibi zxr silkeleme yapmaz devirsiz kullanırsan yani bir silindir diğerini tolere edebiliyor. ama tek silindir öyle değil senin yazdığın gibi...
Reklamlar
-
18 Mayıs 2012, 19:24
acun0 adlı üyeden alıntı
cbr 250 r ı sonunda uzun yolda bu gün iyice test ettim.
artık bir daha bu motor hakkında iyi kötü yorum yapmayacağım.
sebebine gelirsek.
ben bu motoru ninja ile kıyaslayanlar var, diye üzerine çok oluyordum. fakat bu motor ninja 250 ile kıyaslamak sırf 250 cc olduğu için ve 2 tekeri ve fireni var. olduğu içindir.
cbr 250 tork kıyaslamalarında kağıt üzerindeki verileri ile sürüş sırasındaki hissettirdikleri beni hayal kırıklığına uğrattı. bu kadarda kötü olacağı aklıma bie gelmemişti
ben 60 km hızla giderken motora gaz verince cbr toparlamak yerine silkeledi. vites düşürmem gerekti. ninja 250 de ise 60 km hızda gaza asıldığındığında, roketleyip uzamasada ben gitemeyceğim demiyordu.
ninjada 10 km hızdan sonra 2 ye atıldığında çok rahat tereyağı gibi süzülürken cbr yine silkledi bir alt vitese atmam gerekti.
şöyle hadi arabaların arasından bir anda uzayalım dediğinde yine pek başarılı değil ben bu kadar da beklemiyordum.
belki şimdiye kadar taraflı olarak bakmıştım olaya ama bence üzerinde bu kadar söz ettirecek motor değilmiş.
sahibi 5500 devirdeki şıkırtının olduğunu söylemesine rağmen ben özellikle duymaya çalışsamda malesef duyamadım. kask ve yağmurunda etkisi varmıydı bilemiyorum.
şıkırtı bir tarafa ama cbr ile ninja ya binen birisi olarak net olarak söylüyorum. ninja çok daha keyif verici bir motor. daha çabuk ivmeleniyor ve torku daha verimli kullanıyor.(sürat olarak cbr 130 a hemen kendini atarken ninja 160 a atabiliyor.)
bunu ancak iki motoruda deneyen binen bilir.
bu arada kullanıcıları hatasız kazasız binmelerini tememni ederim.
bu şahsi yorumumdur.
senin şu yazdıklarını ciddiye alıpta yola çıksak işimiz var yani , öyle bir yazmışsınki bu kadar bilirkişi , deneyimli motorcular, dergiler hep sallıyor, iyi motor , harika , GÜVEN VERİYOR diye... silkeliyip atıyor demek vah vah , acaba senin kullandığın HONDA CBR 250 değilde çakma bir çin replikası olmasın ??! ya hiç bişey bilmeyen adam bile bu ayki motorbike dergisini alır, orada ninja ile kıyaslaması var veya gider altınelbiseliadam'ın cbr 250 videosunu izler en basitinden...
-
18 Mayıs 2012, 21:23
neyse cevap yazmayın.bır daha yorum yapmayacagım demıstı.ben kurtulduk gozuyle bakıyorum
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
SARP AY52 adlı üyeden alıntı
Öfff bugün çok sıkıcı, şimdi iş güç olmasa binsem motora gözümü kırpmadan çeşme yada foça sahillerine çıkarım.
foca'ya gelırsen haber ver onceden
-
18 Mayıs 2012, 21:24
spawn1984 adlı üyeden alıntı
senin şu yazdıklarını ciddiye alıpta yola çıksak işimiz var yani , öyle bir yazmışsınki bu kadar bilirkişi , deneyimli motorcular, dergiler hep sallıyor, iyi motor , harika , GÜVEN VERİYOR diye... silkeliyip atıyor demek vah vah , acaba senin kullandığın HONDA CBR 250 değilde çakma bir çin replikası olmasın ??! ya hiç bişey bilmeyen adam bile bu ayki motorbike dergisini alır, orada ninja ile kıyaslaması var veya gider altınelbiseliadam'ın cbr 250 videosunu izler en basitinden...
Beyimizin Barkın Bayoğlu hakkında dediklerini geri sayfalarda bulabilirsiniz bişeyden anlamayan biri onun gözünde
-
18 Mayıs 2012, 21:58
Şu meşhur 5500 - 6000 devir aralığındaki ses moturu il aldığımdan 5000 km 'ye kadar vardı. Motorum şimdi 5300 km 'de ve fark ettim ki 5000 km 'den sonra o ses kendiliğinden gitti bilgilerinize..
-
19 Mayıs 2012, 00:04
Heyoooo ehliyetimi aldım bugün sonunda İlk yağmur deneyimimi de yaşadım. Ama şanslıymışım, motoru parkettim peşine fırtına koptu
-
19 Mayıs 2012, 00:05
3 gündür güneş açıyor ben motoru yıkıyorum akşamına yağmur yagıyo pispis gezmeyede gönlüm el vermiyo nedir bu çektigim ya
-
19 Mayıs 2012, 00:11
Efe Şenkader adlı üyeden alıntı
Şu meşhur 5500 - 6000 devir aralığındaki ses moturu il aldığımdan 5000 km 'ye kadar vardı. Motorum şimdi 5300 km 'de ve fark ettim ki 5000 km 'den sonra o ses kendiliğinden gitti
bilgilerinize..
görelim bakalım...benimki anca ekim kasımı bulur 5000 olması için...
-
19 Mayıs 2012, 00:46
erreeen adlı üyeden alıntı
Heyoooo ehliyetimi aldım bugün sonunda
İlk yağmur deneyimimi de yaşadım. Ama şanslıymışım, motoru parkettim peşine fırtına koptu
hayırlı olsun kardeşim darısı bizim başımıza biz anca ağustos'ta
-
19 Mayıs 2012, 01:05
Heyoooo ehliyetimi aldım bugün sonunda
İlk yağmur deneyimimi de yaşadım. Ama şanslıymışım, motoru parkettim peşine fırtına koptu
hayırlı olsun kardesım
ben de motorumu aydından getırdıkten sonrakı gun ıllakı ıse gıtcem dıye hırs yapmıstım ocakta :D 30m gerı gerı kayınca ayaklarım tıtrereyek bırakmıstım motoru gerı :D ahah
kazasız belasız ınsallah ;)
-
19 Mayıs 2012, 01:55
wolrath adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardesım
ben de motorumu aydından getırdıkten sonrakı gun ıllakı ıse gıtcem dıye hırs yapmıstım ocakta :D 30m gerı gerı kayınca ayaklarım tıtrereyek bırakmıstım motoru gerı :D ahah
kazasız belasız ınsallah ;)
Tesekkur ederim abi sağol icime dert olmuştu, ehliyeti aldıktan sonra dikkat ettim de, yokken sürekli sagda solda polis bakıyormuşum, simdi sadece yola odaklanabiliyorum o kadar tecrübe okuduk, sıkıntı yasamadım yağmurda, sadece ani fren yapmadım. Artık gönlüm rahat bundan sonrası kazasiz belasiz sürüşlere darısı herkesin basına...
spawn1984 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeşim darısı bizim başımıza biz anca ağustos'ta
Tesekkur ederim, sayılı zaman çabuk geçiyor
-
19 Mayıs 2012, 10:45
-
19 Mayıs 2012, 12:20
yashukawa adlı üyeden alıntı
gayet güzel olmuş, hayırlı uğurlu olsun
-
19 Mayıs 2012, 13:07
Teşekkürler
-
19 Mayıs 2012, 13:38
@yashukawa
sen satmıyor muydun motoru kardesim? ben mı yanlış hatırlıyorum?
-
19 Mayıs 2012, 13:39
Bi an kendi motorumu gördüm sandım Güzel olmuş Mehmet Ali hayırlı olsun.
-
19 Mayıs 2012, 13:41
bu arada beyler ben bu jantlari altin sarısına boyanmak istiyorum. nerede ve kaça yaptirabilirim? Sercan sen bilirsin.
-
19 Mayıs 2012, 13:43
-
19 Mayıs 2012, 14:16
Okur_tr adlı üyeden alıntı
@yashukawa
sen satmıyor muydun motoru kardesim? ben mı yanlış hatırlıyorum?
hocam milletin hepsi ölücü 7 binden fazla veren çıkmadı motora bende satmaktan vazgeçmek üzereyim biniyorum daha motoruma düzgün alıcı bulana kadar bu hafta içinde satmazsan satmam birdaha motorum güzel seviyorum
Zippo's adlı üyeden alıntı
Bi an kendi motorumu gördüm sandım
Güzel olmuş Mehmet Ali hayırlı olsun.
teşekkürler
Ilerde ben de düşünüyorum ama mavi istiyorum ben
Istanbul tayfa bugün yağmur yok ona göre yani ...
ben bu siteye göre bakıyorum saatine kadar tutturuyor adamlar :D
http://www.accuweather.com/en/tr/gaz...orecast/317880
-
19 Mayıs 2012, 15:18
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler