Egzozu taktım video hazırlıyorum
Anneler gününü unutmamak gerek
Biz seninle yine buradan konuşmuştuk ben İTÜ de okuyordum sen İstinye Park'ta Ups kargoda çalışıyordun Sonra sen bi kaza yapmıştın kayboldun ortadan :( Tekrardan geçmiş olsun. Ben Beşiktaştayım şuan. Okul bittiği için memleketime döneceğim iş güç orada devam edeceğim. Cuma bitirme tezi teslimim var hafta sonu cumartesi ya da pazar topluca bir buluşma ayarlayalım artık, 2-3-5-10 kim gelirse İstanbullardan gitmeden önce tanışalım istiyorum.
Sercan seninki de fena gözükmüyor, videoyu bekliyoruz sabırsızlıkla..
Sercan Hayırlı Olsun ama Daha Yüksek Çözünürlüklü Fotoğraflar ve Yüksek Çözünürlüklü Bir Video İstiyoruz
sercan hayırlı olsun.
ayrıca lastık yazıları-serıt te guzel gozukmus.
elcık - koruma takozlarını nerden - kaca aldın? baska bısey var mı pek gozukmuyor fotolarda.
evet.denız kıdemlı ustegmenım.
---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:45 ----------
volkan yurtdısı ımaller ıle fıyat farkı cok utopık rakamlar. 2-3 egzoz alabılıyorsun neredeyse.
e cok hafıf.
ses desen arada fark yaratacak bırsey olamaz zıra tek sılındır.pek bır beklentı yok zaten.
ıscılık cok ıyı.
2sı de slıp on.
gorunum cok guzel.
so?
tiger is the best hehe
arkadaşlar bu tiger güzel eksozu tekerin yanından değilde plakalıgın ordan sinyalin altından vfr deki gibi ikili gibide yaptırılabilirmi birtanesi fake de olabilir böyle bir örnek varmı yapılsa nasıl olur
wolrath ustad motor arkadaşın pirelli lastikleri ben önermiyorum orijinal lastiklerden daha kötüler aynı virajlar aynı hızlarda girdigim virajlara o lastiklerle girdim 2 yerde ön bıraktı. benimkinin fotolarını daha atmadım güzel fotolar çekip atarım.
Koruma takozlarını Anes motordan aldı 150TL
Rızomalarıda 80TL'ydi sanırım emin degılım redline kısa manetler var onlarda 150 tl
Ve Egzozun video
http://www.youtube.com/watch?v=Kf6pF1eo71M
Saolasın ama videodakindan daha fazla ses var ben bu kadar fazla olmasını istemiyorum sabit gazda bagırmıyor ama uzarken felan yırtıyo geçiriyo ortalıgı o yüzden killer'i ya Serkan bey üretip göndericek yada ben buralarda kendim yaptırıcam yoksa mahalleli beni kuytuda yer
Fiyat:450TL'ye aldım.İstanbul'daki bayi Fatih Kılıç onla görüşürseniz digerlerinide fiyatlarını felan veriyor.
kıllersız kullanırsın demıslerdı hanı? e dedık ıste :D 1sılındır-250cc felan yalan oluyor slıp on da.fena bagırıyor gercekten ozellıkle 4000den sonra cıldırıyor ses...
fıyat ıyıymıs. tam 250 lıra var arada
lastık degıl de yazıları kastetmıstım.lastık bıtırcek-test etcek kadar suan zorlamıyorum motoru.yanlar sıfır henuz
Casillas kardeş özel soruysa kçbakma albeyköyü gördüğümden atladım bende alibeyköyde oturmaktayım ve cbr 250 kullanıyorum sen ne taraflardasın?
bu egzoslar nedeniyle olası küfür yeme vakalarıyla karşılaşabilirsiniz
benim çok hoşuma gitmedi ses tek silindirden dolayıdır hayırlı olsun
Aragaz falan verildiğinde 2-3 defa millet döndü gayri ihtiyari baktı. Video dan belli olmayan desibel değerinin görsel ispatı bu
Killer şart normalde db killer lı , ekstrem günlerde killer sız kullanmalı. Ben bu egzozla uzun yola çıkmak hiç istemem! adamın kafası ayıptır söylemesi
Arkadaşımda çift silindir 250 rebel vardı 200 km sürüş yaptık. egzoz orjinal değil, bu tiger kadar bağırmıyor ama chooper homurdaması var sesi orta. yolun 150 km si bittiğnde artçısı motor işte böyle olur dedi bizim cbr ların sessizliğine dem vurup. Sonra kahve dünyasına oturmuştuk arkadaş konuşurken maşşalah bütün masalar onu dinledi
selamlar arkadaşlar, Casillas dostum benim motor daha gelmedi henüz ama egzost harika bence, hayırlı olsun güle güle kullan yeni egzostunu, istanbul'da nerede yaptırdın bilgi verirsen sevinirim bende geldiğinde değiştirmeyi planlıyorum.
Arkadaslar cok fazla heveslenmek iyi değilmiş bunu öğrendim simdi emniyetten çıktım, ehliyetimi haftaya Pazartesi alabileceğim. B ehliyetimi Samsundan aldığım icin orayla bı süreç varmış.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)