Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mayıs 2012, 02:51
erreeen adlı üyeden alıntı
İşte benim istediğim bu, bundan istiyorum
Abi kaskına da bayıldım ama yaa modeli ne onun ? Kaskımı değiştirecem zaten senle zevklerimiz inanılmaz benziyor galiba
Aklın yolu bir kardeşim
ben de karbon olayını çok seviyorum
Daha erken ama rodajı bitir motor iyice bi alışşın öyle egzoz tak.
He bu arada wolrath yakıtı ölçtün mü değişme var mıdır yeni taktırınca insan gaz koluyla çok oynuyor ara gazlar felan
Reklamlar
-
12 Mayıs 2012, 02:59
casillas00 adlı üyeden alıntı
Aynen bakma şimdiki muhabbet benimki, yaz sonu anca belki o da
-
12 Mayıs 2012, 03:03
-
12 Mayıs 2012, 03:12
Abi kaskına da bayıldım ama yaa modeli ne onun ? Kaskımı değiştirecem zaten senle zevklerimiz inanılmaz benziyor galiba
Aklın yolu bir kardeşim
http://www.mototas.com.tr/urunlistel...98&o=82&s=1258 bendede var aynı kaskın farklı desenlisi
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
12 Mayıs 2012, 04:39
çantayı nereden aldınız acaba bende bu model bişi bakıyorum. Bulamadım maalesef, yazarsanız iyi olur bende alırım.
-
12 Mayıs 2012, 10:30
bende 2 hafta önce aldım bu kaskı.
son derece havadar ve ferah.
eski kaskıma göre birazcık daha sesli ama rahatsız edici düzeyde değil. belki uzun yolda kulaklık takmayı tercih edebilirsin.
bu arada mavi vizör ekstra, 60€ gibi bir fiyatı var. (kaskın ayrıca bir güneş vizörü var)
kaskın çok ilginç bir tasarımı var. enduro yada cross kasklarına benziyor. özellikle yandan bakıldığında çok ilginç bir kıvrımı var ve çene kısmı öne doğru iyice sivrileşiyor.
malzeme kalitesi bence iyi, tavsiye ederim.
mototaş'tan alacaksan (agv distributoru zaten) önceden telefon açıp bedenini sor, her bedeni yok diye biliyorum.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
12 Mayıs 2012, 12:12
Aklın yolu bir kardeşim
teskur.
agv stealth sv kask.
gemıye tayinim cıktı.5ay felan seyire gıdecegım.(mersın-marmarıs-kıbrıs-mısır) umarım bu 2 hafta ıcınde gelır parcalarım :( karbon olayları felan da yalan olcak ya da mersınde felan yaptıracagım.
casillas00 adlı üyeden alıntı
He bu arada wolrath yakıtı ölçtün mü değişme var mıdır yeni taktırınca insan gaz koluyla çok oynuyor ara gazlar felan
egzozun da rodajı var bu arada. mesela taktıktan sonrakı ıle 250-300 km sonrakı ses bıraz farklı oluyor. egzoz ıcı kurum baglayıp tam bır tok ses cıkıyor belırlı mesafe sonra.
yakıt olarak olcmedım daha ama yakındır benzın bıtmesı. artacagı asıkar cunku ara gazı atıp duruyorsun :D (gercı yakıtın cok da artacagını dusunmuyorum. 3.0-4.0 harcayan bır motor artsa artsa 0.2-0.3 lt felan artar max.) bu arada ara gazı dedıgım zaten 4-5.000 devır yetıyor :D hehe su 2gun yagmur gozukuyordu. yarın yagmasın da bagırtalım gene cıkarsam benzın alır yazarım buraya ne kadar gıttı vs.
*edıtleyıp yazdıgım ıcın sacma sapan cumleler olmus :D
-
12 Mayıs 2012, 13:15
wolrath adlı üyeden alıntı
teskur.
agv stealth sv kask.
gemıye tayinim cıktı.5ay felan seyire gıdecegım.(mersın-marmarıs-kıbrıs-mısır) umarım bu 2 hafta ıcınde gelır parcalarım :( karbon olayları felan da yalan olcak ya da mersınde felan yaptıracagım.
egzozun da rodajı var bu arada. mesela taktıktan sonrakı ıle 250-300 km sonrakı ses bıraz farklı oluyor. egzoz ıcı kurum baglayıp tam bır tok ses cıkıyor belırlı mesafe sonra.
yakıt olarak olcmedım daha ama yakındır benzın bıtmesı. artacagı asıkar cunku ara gazı atıp duruyorsun :D (gercı yakıtın cok da artacagını dusunmuyorum. 3.0-4.0 harcayan bır motor artsa artsa 0.2-0.3 lt felan artar max.) bu arada ara gazı dedıgım zaten 4-5.000 devır yetıyor :D hehe su 2gun yagmur gozukuyordu. yarın yagmasın da bagırtalım gene
cıkarsam benzın alır yazarım buraya ne kadar gıttı vs.
*edıtleyıp yazdıgım ıcın sacma sapan cumleler olmus :D
Tabi içindeki elyaflar yandıkça sesi daha tok ve tatlı olur.Orijinal egzoda bile ilk gazda bi patpat etmedi var o ses çok güzel
-
12 Mayıs 2012, 13:25
sehpa'ların fıyatı ne durumda?
haftasonu gıdersem buradan arka sehpa alacagım buyuk ıhtımal.normalde almayı pek dusunmuyordum ama gemı yalpa yapınca motor dusmesın dıye alacagım sırf
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7222005/detay/
-
12 Mayıs 2012, 22:47
sampıyon cımbommmm
-
12 Mayıs 2012, 22:58
wolrath adlı üyeden alıntı
sampıyon cımbommmm
Tebrik ederim Evet üzüldüm ancak tesellim zaten lig sonunda 9 puanla şampiyon olmanız gerekiyordu , play off saçmalığı olmasa. Bu maçta değil ama lig boyunca hakettiniz.
-
12 Mayıs 2012, 23:13
tesekkurler erencım... senın gıbı taraftar az kalmıs gercekten... kadıkoyu yıktı-yaktılar bazıları...
-
12 Mayıs 2012, 23:59
Bakırköy incirli caddesinde fenerlilerle dolu bir aracı durdurduk,hepsi indi ve beraber halay çekerek şampiyonluğumuzu kutladık
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
13 Mayıs 2012, 00:14
Buradada fenerbahçeliler ile gayet güzel konvoy yapıp stres attık.Keşke her yerde böyle dostluk çerçevesinde olsa bu olaylar.
-
13 Mayıs 2012, 01:04
Aah ah keske :( insan böyle görünce üzülüyor, futbol mu yoksa savaş mı ? Ama yine de tüm taraftara mal etmemek lazım. Hatta kanaatimce aynı olay kimle kim arasında olursa olsun Türkiye'de sonuc bu olacaktı.
-
13 Mayıs 2012, 18:35
arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyorum neler yaptınız ??
ben haziranda inşallah bi aksilik çıkmazsa bi memleketim olan sinop a gitmeyi düşünüyorum ilgilenen varsa haber edin
-
13 Mayıs 2012, 18:44
enginozan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyorum neler yaptınız ??
ben haziranda inşallah bi aksilik çıkmazsa bi memleketim olan sinop a gitmeyi düşünüyorum ilgilenen varsa haber edin
Yeni alanlar var, eskier devam Sen bi ara sanki satmak üzereydin motoru. Ne oldu son gelişmeler demek ki satmadın sevindim Temmuzdan sonra Sinop'tan Samsun'a geçmek istersen ben oralarda olacağım
-
13 Mayıs 2012, 20:52
Yeni alanlar var, eskier devam
Sen bi ara sanki satmak üzereydin motoru. Ne oldu son gelişmeler demek ki satmadın sevindim
Temmuzdan sonra Sinop'tan Samsun'a geçmek istersen ben oralarda olacağım
sen samsunda mı olacaksın yoksa somsuna istten mi gideceksin
-
13 Mayıs 2012, 21:33
enginozan adlı üyeden alıntı
sen samsunda mı olacaksın yoksa somsuna istten mi gideceksin
Aslında Temmuz 1 gibi Samsun'a temelli döneceğim. Şimdiki durumda henüz ailem izin vermiyor motosikletle gitmeme. Ama o zamana kadar ikna olurlarsa Temmuz 1-2 gibi motosikletle gitmek istiyorum. Öyle bir durum olursa beraber gidebiliriz ben de isterim Ama hayırlısı. Sonrasında hep Samsun'da olacağım...
-
13 Mayıs 2012, 21:56
Aslında Temmuz 1 gibi Samsun'a temelli döneceğim. Şimdiki durumda henüz ailem izin vermiyor motosikletle gitmeme. Ama o zamana kadar ikna olurlarsa Temmuz 1-2 gibi motosikletle gitmek istiyorum. Öyle bir durum olursa beraber gidebiliriz ben de isterim
Ama hayırlısı. Sonrasında hep Samsun'da olacağım...
ben haziran2-3 gibi çıkıcam sanırım olamıyacak sen neden samsuna temelli gidiyorsun
bide nerde ikamet ediyorsun buluşalım muhabbet ederiz ne dersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler