Arkadaşlar 0 yada az kmli 2.el cbr250 almayı düşünüyorum, bi çoğunuz 0 aldınız bayilerin nakit parada fiyat esneklikleri ne kadar olabiliyor ve hangi bayide tricolor bulabilirim acaba? İstanbul Avrupa yakasında hangi bayiyi tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar 0 yada az kmli 2.el cbr250 almayı düşünüyorum, bi çoğunuz 0 aldınız bayilerin nakit parada fiyat esneklikleri ne kadar olabiliyor ve hangi bayide tricolor bulabilirim acaba? İstanbul Avrupa yakasında hangi bayiyi tavsiye edersiniz?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
arkadaşlar cbr 250 me yağ ve hava filtresi nereden bulabilirim yaşadığım şehirde honda servisi yok internetten sipariş edebilieceğim bi yer varmı yardımvı olursanız sevinirim
Evvelsi gün akşam iş çıkışı trafikte benimde motor fan açtı. Fazla sıkıştırdım diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun, ninja bakıyordun sanki diye hatırlıyorum. Ama CBR bence daha güzel makine.
Ben sıfır alırken bayii fiyatı 9.250 TL'ydi. Hatta Anes 9.500 fiyat çekmişti.
Konşuk Motor'dan herşey dahil 8.950 TL'ye aldım. Sıkı pazarlık yaparsan indirim yaparlar.
İstanbul'daki bayileri bir ara istersen. Ücreti karşılığı kargo yapabilirler sanırım.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
fanın orda olma amacı o zaten, çalışması gerekiyor motoru soğutmak için. fan açtı eyvah ne yapacam gibi saçma düşüncelere kapılmayın. fan işini yapıyor.
Selam arkadaşlar, uzun zamandır yol manzaralarını kameraya almayı planlıyordum. Bir çok siteden action kamera fiyat yada aparatlarına baktım, fiyatlar acayip uçuk kamera fiyatları 400-500 ten başlıyor. aparatlar 50 civarı. Elimde fotoğraf makinesinin tripodu vardı başlığını söktüm, oto aksesuarcıdan vantuzlu cep telefon tutucu aldım 10 TL. Ucunu kestim penseyle tutucunun, bir parça bahçe hortumu yardımı ile tripot başlığını vantuza bağladım. Depoya taktım, sonuç on numara oldu. Vakulu tutucular depoya çok iyi tutunuyor, ama ön cama yada far üstü boşluğa tutunamıyor, eğimi yada malzemesi dolayısıyla. Titremede yapmıyor.
img]http://666kb.com/i/c31swx0l11hhyjod0.jpg[/img]
İstanbul'daki bayileri bir ara istersen. Ücreti karşılığı kargo yapabilirler sanırım.
teşekkürler bi arayım bakalım ne diycekler
Ninja bakıyodum ama cbr ın yedek parça fiyatları cezbetti beni birde 09-10model ninjaya 9-9500 vereceğime Honda alırım 0 olur diyorum
İstanbuldaki bütün bayileri aradım bugün,hiçbirinin elinde tricolor yok ama hepsi mayısta gelecek partiyi bekliyor.Kesin kararımı verdikten sonra, tricolor gelecek bir bayiye kaporamı vermeyi düşünüyorum..ama yeni partide fiyatlar yine değişebilir dedi bi kaç bayi.Onlarda bilmiyorlar açıkcası tahminimce.Ama fiyatta bir oynama olacağını sanmıyorum.Bi bayi en sonuncuyu 10bine plaka dahil sattık dedi.8500e falan 2011 modelde düşünmüyor değilim.Şu bekleme olayı çok can sıkıcı ama yapacak bişey yok en azından ilk alanlar gibi 2ay beklemeyeceğim, bi kaç hafta bekleriz artık
Kafamı karıştıran birşey var kapora verip ayırtmadan tricolor bulamacağım gibi gözüküyor.E kapora verincede gelecek partinin fiyatı belli olmadığından pazarlık yapma imkanı yok.Bu durumda ''ne fiyata gelirse gelsin alacak müşteri'' sınıfına giriyorum ve pazarlık şansım ölüyor Bu konuda nasıl bir taktik uygulamalıyım sizce?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
ben cbr 125 te aynı olayı yasamıstım bastan pazarlıgını yapmaya calıs dekı egerkı zam gelmezse son kaca verırsın kafana yatan fıyat olursa kapora ver bır dosya kagıdına yazdır su paraya fıyat degısıklıgı olmazsa anlasılmıstır dıye ... Tutulan motorlarda zor tabi pazarlık zaten satıcam nasıl olsa dıyorlar ama bu taktık etkılı...
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
bugün honda güvenli sürüş eğitimine katıldım,her şey çok iyiydi ,yeni başlayan arkadaşlara tavsiye ederim
haklisin ancak benim kafama takılan konu fanin ısını yapmasını teşvik edecek kadar kolay ısıtmam motoru. yani bu havalarda bile çok cabuk devreye sokuyorum fani. hatayı kendimde arıyorum. çok mü devirli kullanıyorum onu düşünüyorum. fan devreye girince de deli gibi sıcak yapıyor, hem bacaklara geliyor hem de koltuk ısınıyor.
@avcagatay güvenli sürüş 1 e mi katıldın acaba? bende katılmayı düşünüyorum. neler öğretiyorlar tam olarak ?
Gecen haftaya kadar tam da senin icinde bulunduğun durumdaydım. Ben de tricolor istiyordum ve Nisan sonunu bekliyordum şans eseri anes motoru aradığımda birkaç gün icinde geleceklerini söylediler ve gecen hafta satın aldım ancak alırken ben tabi taksitli anlaştım. Oraya gittiğimde o gün peşin fiyatına taksitli cekim kampanyasinın da bittiğini ancak 3 gün önce anlaştığımız icin 9900 10 Taksitle aldım. Fakat ben ordayken arayanlara 9900 peşin 10300 taksitli fiyat demeye başladılar. Artık sezon tamamen açıldığı icin cok da indirime gitmiyorlar. Tahminimce 9750 nakit fiyata ancak bırakır anes motor bana da o fiyatı söylemişti. Allah sabır versin beklemesi cok zor
tiger gorunum olarak cok hos. ses olarak ortalama. ama fıyat olarak kotu bence. 600euro verıp akrep-yoshı'nın komplesi alınabılecekken neden yerlı uretıme (kotu oldugu ıcın degı vergı-yol vs masrafı olmadıgı ıcın.) vereyım?
Katılıyorum kesinlikle.Ben two brosun sesini beğenmedim şahsen.Akrapoviç iyi bana göre.
http://www.youtube.com/watch?v=ERlLrvOHOl8
kazadan sonra motoru satmadiysanız yeni videolarınızı bekliyoruz
evet , 1. seviyenin ilk gününe katıldım. yarın 2. güne katılacağım. önce teorik eğitim, motosikletin tanıtımı , düzgün oturma vs, sonra gaz çalışması (orta sehpa üzerindeyken) sonra
sadece sol el ile motor sürme kukaların arasından geçiyorsun bu şekilde , daha sonra virajlar ve fren teknikleri vs, dolu dolu bir eğitim oluyor, hocalar iyi, ben istedim ki yanlış bilgilerle
dolmadan işi bilenlerden öğreneyim, tavsiye ederim katıl bence ama randevu olayında hızlı davranmalısın, ben şansa yedek listeden çağrıldım
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
turkıye dıstrıbutorunden bı fıyat almak lazım.o da 600euro cıvarıdır heralde
Find a Motorcycle Exhaust Dealer
Turkey
Importer for motorcycle exhausts for Turkey
Korlas Ltd.
Korlas Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Sti.
Bagdat Caddesi No:253/2 Goztepe
81060 Kadikoy / Istanbul - Turkey
Tel: 00902164673117
Fax: 00902164673116
korayeyilik(at)korlas.com.tr
www.korlas.com.tr
Ben Anesi öneririm. Sirinevlerdekinden aldım ben ama önermem servis olsun falan sıkıntılı ayrıca sana daha fazla fiyat vericekleridir.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)