Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Nisan 2012, 13:23
stepfunk adlı üyeden alıntı
Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir gezi olduğuna sevindim. Tekeriniz her daim düz bassın.
Lastik konusunda size katılıyorum. Lastikler ısınınca süper performans sergiliyorlar. Ama soğuk asfaltta ve soğuk lastikle daha dikkatli olmak lazım.
Isınınca bir sorun kalmıyor. Bende bunu deneyip görünce değiştirmekten vazgeçtim.
teşekkür ederim.. bende geziden önce değiştirmeyi düşünüyordum hatta birkaç yere haber bırakmıştım lastik ile ilgili şuan pek düşünmüyorum ama soğukken dikkatli olmak lazım söylediğin gibi..
fasulity adlı üyeden alıntı
gerçekten güzel ürünmüş siyah olanı mevcut mu acaba..
Reklamlar
-
09 Nisan 2012, 13:36
Zippo's adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar farlar h kaç bilen var mı ? Sanırım yeni kasa cbr 125 ile 250 aynı tip farlar.Benim motora xenon taktırıcam ama h4 mü kaç bilmiyorum.
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8125661/detay/
Bu xenon hakkında düşüncesi olan var mı ?
Fiyatı çok pahalı kardeşim, bizim burada komple seti 70-80'e alabilirsin.
Polaris arkadaşımızın dediği gibi git Anes'e orada taktır bence. Buna para verme sakın.
http://www.ebay.com/itm/Xrace-NO-CUT...edacac&vxp=mtr
21.03.2012 tarihinde siparişini vermiş olduğum frame slider 06.04.2012 de yani tam 16 gün sonra elime ulaştı.
Ürün elime ulaştığında fotoğraflarını çekip paylaşacağımı söylemiştim. İlk defa resim ekleyeceğim inşallah beceririm.
Ufak bilgiler vereyim ürün hakkında;
- Kendi orjinal kutusu içerisinde patpat naylona sarılı halde geliyor. Herhangi bir deformasyon yok.
- Tamamı aluminyumdan oluşmakta. Herhangi bir plastik parçası yok.
- İşçilik kalitesi yüksek sanırım CNC tezgahlarda işlenmiş.
- Ptt kargo ile kapıya kadar geliyor.
- Montajı çok basit. Toplam 8 vidayı sıkmanız yeterli.
- Ortalama 140 TL'ye mâloluyor. Burada aynısını almaya veya yaptırmaya kalsak 300 TL den aşağı ödemeyiz.
Güzel olmuş, tekeriniz düz bassın. Bende almayı düşünebilirim.
Güzel korur bu granajları. Fiyatı da çok makul.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
09 Nisan 2012, 14:04
Fiyatı çok pahalı kardeşim, bizim burada komple seti 70-80'e alabilirsin.
Polaris arkadaşımızın dediği gibi git Anes'e orada taktır bence. Buna para verme sakın.
Güzel olmuş, tekeriniz düz bassın. Bende almayı düşünebilirim.
Güzel korur bu granajları. Fiyatı da çok makul.
Abi aldim bile ya :( Motobakkaldan daha once cok alisveris yaptim,hepsinden de memnun kaldim.Baya arastirdim xenonlarida ama cok ucuz olanlari inceledim paketlerine kadar hic guven vermedi.Zaten motor garantiden cikicak,o yuzden adam akilli bisey aliyim dedim.Zaten fiyatlar ya 80-100 lira yada 300 den basliyo.Ortasini bulamadim.Sonra bunu gordum internette arastirdim biraz markasini,arabaya filan takanlar cok memnunmus.Bakalim hayirlisi ins pisman olmam
-
09 Nisan 2012, 14:29
-
09 Nisan 2012, 15:54
Öncelikle hayırlı olsun. Montajını siz mi yaptınız 8 vida demişsiniz ama motorda hangi parcalar söküloyor ve motorun hangi parcasına monte ettiniz?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGoF6ap0qFQOPVDVW_OAWQW-dgRP9UrIzlnMnHoVRj0_Go1sLK
-
09 Nisan 2012, 16:07
E_R_K_A_N adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun. Montajını siz mi yaptınız 8 vida demişsiniz ama motorda hangi parcalar söküloyor ve motorun hangi parcasına monte ettiniz?
Sağ ve sol büyük grenajları söküyorsunuz. Sinyal soketlerini çıkarmaya gerek yok.
Karşınıza her iki tarafta da v şeklinde motosikletin şase boruları çıkıyor.
Ürün bu v şeklindeki şase boruları arasına alacak şekilde monte ediliyor.
Toplam 8 vida sıkarak montajı yapıyorsunuz. Grenaj vidalarınıda sayarsanız 8+6=14 vida.
Hepsi bukadar.
-
09 Nisan 2012, 17:24
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
09 Nisan 2012, 18:44
arkadaşlar gecen hafta CORLU ONUR PLAZADA özellikle büyük harflerle yazıyorum motorun rodaj bakımını yaptırdım öncelikle kimseye oraya gitmesini tavsiye etmiyorum sanayideki ustalar bile daha titiz işlik yapıolar adamlar motora ne kadar yağ koyucanı bile bilmiyolar motorun yağ filtresini değiştirmediler rodaj bakımında filtre değişmezmiş ole dediler ben deiştirilmesini talep ettim ama ellerinde filtre yokmuş adamlar motorun ne zincirini gerdi ne yağladı ne hava filtresini temizlediler hiç bişey yapmadılar ve filtre deiştirmedikleri motora 1900 gr yağ koydular 400 gr mını ewegelince ben aldım kimseye gitmesini tavsiye etmiyorum
-
09 Nisan 2012, 18:54
cok hos olmus.
-
09 Nisan 2012, 21:39
teşekkür ederim
Sağ ve sol büyük grenajları söküyorsunuz. Sinyal soketlerini çıkarmaya gerek yok.
Karşınıza her iki tarafta da v şeklinde motosikletin şase boruları çıkıyor.
Ürün bu v şeklindeki şase boruları arasına alacak şekilde monte ediliyor.
Toplam 8 vida sıkarak montajı yapıyorsunuz. Grenaj vidalarınıda sayarsanız 8+6=14 vida.
Hepsi bukadar.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGoF6ap0qFQOPVDVW_OAWQW-dgRP9UrIzlnMnHoVRj0_Go1sLK
-
09 Nisan 2012, 23:23
Abi aldim bile ya :( Motobakkaldan daha once cok alisveris yaptim,hepsinden de memnun kaldim.Baya arastirdim xenonlarida ama cok ucuz olanlari inceledim paketlerine kadar hic guven vermedi.Zaten motor garantiden cikicak,o yuzden adam akilli bisey aliyim dedim.Zaten fiyatlar ya 80-100 lira yada 300 den basliyo.Ortasini bulamadim.Sonra bunu gordum internette arastirdim biraz markasini,arabaya filan takanlar cok memnunmus.Bakalim hayirlisi ins pisman olmam
Tahminimce anes motor servisinde xenon taktırılırsa garanti dışına çıkarmazlar.
---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
bizim motorlarda xenon far takılınca sadece ortadaki ışık mı beyaz oluyor yoksa tepedeki iki küçük far da beyaz mı oluyor? Anes motordaki 250r nin xenonunu açtırmıştım bakmak için ve hatırladığım kadarıyla sadece ortadaki büyük far beyazdı diğer ikisi yine sarıydı.
-
09 Nisan 2012, 23:26
pol@ris adlı üyeden alıntı
bizim motorlarda xenon far takılınca sadece ortadaki ışık mı beyaz oluyor yoksa tepedeki iki küçük far da beyaz mı oluyor? Anes motordaki 250r nin xenonunu açtırmıştım bakmak için ve hatırladığım kadarıyla sadece ortadaki büyük far beyazdı diğer ikisi yine sarıydı.
Hiç bilmiyorum..
Günlerdir bu lastiği arıyorum ve bulamıyorum.Bulabilen varsa yardımcı olsun almayı düşünüyorum.BRIDGESTONE 150/70
-
10 Nisan 2012, 01:00
pol@ris adlı üyeden alıntı
Kucuk olanlar normal T10 park lambalari.
14 veya 18'li SMD ledleri var bunlarin ebayde.
Neredeyse xenon gibi beyaz isik veriyor. Mercek isini cozersem bunlardan takmayi dusunuyorum.
-
10 Nisan 2012, 01:20
Kucuk olanlar normal T10 park lambalari.
14 veya 18'li SMD ledleri var bunlarin ebayde.
Neredeyse xenon gibi beyaz isik veriyor. Mercek isini cozersem bunlardan takmayi dusunuyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80848121/detay
Bunlardan mı abi ?
-
10 Nisan 2012, 02:14
CBR 250 R Grubu böyle bir grup oluşturulursa katılırım. CBR 250R (Yeni Aldım)(Siyah-Arkası çantalı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
funkyboys adlı üyeden alıntı
evet haklısın motosikleti yanlıs kullandıgı ıcın kolları agrıyor arkadasın.
rodaj meselesi icinde o kadar titiz olmana gerek yok bence
anı hızlanma ve ani fren yapma yeter yoksa 100 110 120 hızlar normal
sağolun doğru yazmışsınız ben yaklaşık 15 yıldan sonra tekrar motor aldım. tabi biraz acemilik biraz tedişrginlikle beraber kolları kasıyoruz. bu da agrı yapıyordu. ama yavaş yavaş geçiyor. herhalde doğru sürüşü öğreniyorum. selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
benim 250R yeni 250km de 7-8 günde bu km. yaptım. hergün 40km. işe gidip geliyorum. yeni aldığımda 52 TL ye 13 litre aldım.yada 12 olabilir. tekrar motoru fulledim 40 tl.ye doldu ve 250 km gittim. işte hesap bu yani 40 tl. 250km yol. yani ortalama 1 Lt. 23-24 km yol yaptım. bunda trafik sıkışıklığı kırmızı ışıklarda bekleme dahil. henüz aralardan kaçamıyorum. bazen trafikte bende sıkışıyorum. Kuryeler falan yanımdan geçip gidiyor. ben bekliyorum. ama herşeye rağmen motor kullanmak güzel...Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
10 Nisan 2012, 11:22
Ferhat09 adlı üyeden alıntı
CBR 250 R Grubu böyle bir grup oluşturulursa katılırım. CBR 250R (Yeni Aldım)(Siyah-Arkası çantalı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
sağolun doğru yazmışsınız ben yaklaşık 15 yıldan sonra tekrar motor aldım. tabi biraz acemilik biraz tedişrginlikle beraber kolları kasıyoruz. bu da agrı yapıyordu. ama yavaş yavaş geçiyor. herhalde doğru sürüşü öğreniyorum. selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
benim 250R yeni 250km de 7-8 günde bu km. yaptım. hergün 40km. işe gidip geliyorum. yeni aldığımda 52 TL ye 13 litre aldım.yada 12 olabilir. tekrar motoru fulledim 40 tl.ye doldu ve 250 km gittim. işte hesap bu yani 40 tl. 250km yol. yani ortalama 1 Lt. 23-24 km yol yaptım. bunda trafik sıkışıklığı kırmızı ışıklarda bekleme dahil. henüz aralardan kaçamıyorum. bazen trafikte bende sıkışıyorum. Kuryeler falan yanımdan geçip gidiyor. ben bekliyorum. ama herşeye rağmen motor kullanmak güzel...Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ben 5 yıldır motor kullanıyorum ve CBR 3. motorum 40.000 km ye yakın tecrübem var ve ben de CBR'ye ilk bindiğimde kollarım ağrıyordu kısa sürede. şimdi hiç öyle birşey hissetmiyorum alışırsınız siz de
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB burası benim sayfam, mayıs ayında gezi planlamalarına başlamayı düşünüyorum. İstanbuldaki arkadaşları toparlayabilirsem keyifli geziler yapabiliriz
-
10 Nisan 2012, 11:36
Evet kardeşim aynen bunlardan..
Ferhat09 adlı üyeden alıntı
Yeni motorunuz hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
10 Nisan 2012, 15:23
wolrath adlı üyeden alıntı
cok hos olmus.
Koruma takozu motorun kendi başına sabit düşmelerinde koruyucu bir etkendir. Ama yüksek hızlarda motorla birlikte düşünce bu takoz yaralanma oranı arttırır gibi geliyor bana. Grenaj fiber olduğu için esneme payı olan bir madde. İlk darbeyi emici özelliğe sahip. Özellikle yol ile grenaj arasında ayak kalırsa, grenaj daha iyi ayağı korur gibi geliyor bana. Yüksek hızda takozlu olarak motorun yan yattığını farzedersek, motor asfaltta sürüklenmesi yerine takoza takılıp takla atabilir. Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim. Birde maliyeti çok düşük bir şey, gerek olsa honda mühendisleri bunu mutlak koyarlardı diye düşünüyorum.
-
10 Nisan 2012, 15:26
Xenon geldi benim.Nedense iyi para vermeme rağmen sanki piyasadaki 60-70 liralık xenonlardan da kötü bi izlenim verdi bana.Kendimi çok fena kazıklanmış hissediyorum,hadi hayırlısı
-
10 Nisan 2012, 15:30
SARP AY52 adlı üyeden alıntı
Koruma takozu motorun kendi başına sabit düşmelerinde koruyucu bir etkendir. Ama yüksek hızlarda motorla birlikte düşünce bu takoz yaralanma oranı arttırır gibi geliyor bana. Grenaj fiber olduğu için esneme payı olan bir madde. İlk darbeyi emici özelliğe sahip. Özellikle yol ile grenaj arasında ayak kalırsa, grenaj daha iyi ayağı korur gibi geliyor bana. Yüksek hızda takozlu olarak motorun yan yattığını farzedersek, motor asfaltta sürüklenmesi yerine takoza takılıp takla atabilir. Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim. Birde maliyeti çok düşük bir şey, gerek olsa honda mühendisleri bunu mutlak koyarlardı diye düşünüyorum.
Çok yerinde bir soru olmuş. Yazdıklarını okuyunca mantıklı geldi özellikle takla attırma kısmı. Gelecek cevapları ben de merak ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler