Burda bi arkadaş benzin i 97 kullandığını iyi bi sonuç aldığını söylemişti bende dün ilk defa 97 koydum psikolojik olarak mı yoksa gerçektenmi tam bilemiyorum ama biraz ivmelenmede ve son hız da farketti gibi biraz titremede azaldı.
Gayet güzel duruyor çantalı. Hiç sırıtmamış bence. Givi'nin bu modelini düşünüyorum bende.
Tabii buna led stop, sinyal ve dörtlü yapmak lazım
Arka kuyruğu kısalttıkmı daha da güzel olur sanki.
Bu arada haftasonu hava güzel gözüküyor, Riva tarafına viraja falan mı gitsek?
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
ben adanadayım numaram 05306962970 bi .çağrı atarsanız ben sizi ararım.
---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
Merhaba motorsaykıl! Ben adanadan serkan hoca senin lastikleri almak istiyorum.05306962970 bu benim numaram bi çağrı atarsan ben seni arayabilirim.
Arkadaşlar şu kaskı alayım diyorum ama çok para
SHARK VİSİON
800TL civarı. Bu kadar parayı vermişken daha iyi alternatifi var mıdır ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Herkese merhaba abiler. bende yarın 250 R ailesine katılmayı düşünüyorum da,Dikkat etmem gereken noktalar nelerdir.bide mu motordan azı yanan varmı? bilgilendirirseniz çok sevinirim..
madem acun gelicek bende facebook ta gördüğüm bir yazıyı paylaşmak isterim. Altın elbiseli adamın sayfasından alıntıdır yazı. Bir arkadaşımız soru sormuş ve Barkın BAYOĞLU nasıl cevaplamış:
Levent Topcu selamlar barkın bey...
ben programınızı youtube den izledim ve izledikce mizahsen anlatımınıza hayran kaldım sonrasında eşimde katıldı ve bazı kısımları yeniden izleyip kopuyoruz.(levent & tülin)
üstadım...
ben 83 kilo ve 184 cm boyundayım. yaş 28...sanırım ölçülerimiz aynı sayılır.
250 lik kawa mı cbr mi...? ve neden?
çok karasızım...trafik tecrüben otomobilden dolayı var ancak mootor ilk defa sürücem.ilham kaynağımda sen oldun diyebilirim.en doğru cevabıda sen verirsin diye düşünüyorum...önerini bekliyorum...
16 Şubat, 03:54 · Beğen
Altın Elbiseli Adam Önce Honda Güvenli Sürüş okulu derim. 300 küsür TL'ye hayat kurtaracak bilgiler, 2 günlük eğitim. Motoru da onlar veriyor. Servis de var. Beğenmezseniz Yamaha okulu var. O da uymazsa BMW veya Vespa Akademi mevcut. Bence muhakkak motor ALMADAN ÖNCE eğitime gidiniz. Eğitimden sonra kafanızda daha iyi netleşir herşey.
Kawa-CBR karşılaştırmada CBR daha yavaş, Kawa daha hızlı. Diğer yandan CBR daha kaliteli işçilik ve malzeme sunuyor, Kawa özellikle iyi bakılmazsa çabuk pas-dökülme, vs yapıyor. Tercih sizin.
Slmlr
Brkn
Barkın BAYOĞLU test ettiği kawasaki motoru 2008 model hatta ilk sahibi bile değil. bakın motorun üstüne bile binmedi. denemedi. galiba ninja sahibi vermedi. barkın bey sadece uzaktan yorum yapabildi. cbr 250 yi test ederken 2011 model yeni sfır motoru test etti.
cbr 250 deki yağ yakıp motorun ağzına tüküren şimdi internette 7200 e satışa sunan bir arkadaş var. bunlarıda soru soran arkadaşlara bildirmelisiniz.
ağzı yanan varmı diye sormuş. kapak altı yapmayın. ninja da kalitesiz malzeme kullanmış ki. daha motor yaptıran yok.
yağ yakma muhabbeti hariç acun0 a bu sefer katılıyorum barkının test ettiği motor 7/24 dısarda bırakırmısş yağmur çamur yemiş ve sadece egzos kısmı küflenmiş bi aletti hangi motoru bırakırsan küflenir öle kawasaki cbr dan daha kötü işçiliğe sahip değil hatta alet direk made in japon sadece göstergesi antika diğer hiç bir yönü ne kötü ne kalitesiz nede dandik o barkın bayoğlunun ayıbı cbr250r 2011 ninja 2008 hyosung 2008 hemde karbüratörlü bunları test ediyor 3ününde sıfırına baksaymış bi gel gelelim barkın bayoğlu düşük cc ile pek ilgilenmiyor adam yüksek cc lerle ilgileniyor anlıycanız cbr250r ile ninja250 yi ben barkından iyi ibliyorumdur test ettiği hyosung da bile 90 derece yatık V motor demişti halbuki alet 75derece yatık V motor 90derece olanlar 650cc leri
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
motorum servisten cikti arkadaslar. degisen parca listesi:
silindir kmp
conta, silindir
conta, silindir kafa
segman, piston
piston std
7000kmde 2. rodajim resmi olarak basladi insallah yag eksiltme olayi gitmistir, devamli kontrol edicem seviyeleri.
109 sayfadan alıntıdır.
Benim motorum yağ yakıyor şu anda ama 5500 rpm'de şıkırtı sesi hafif var.
3ncü viteste daha çok belli oluyor. Diğer viteslerde pek duyamadım.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
bilmeleri normaldir. birileri doğru konuşursa hemen bende evet demek için hazırım. ama bazı şeyleri örtbas etmek için konuşmuyorlarsa ben yazmıyorum.
bazısı titreşim yok diyor. biri de var benimkinde dedimi bende perçinliyorum.
zamanımın 100 de 60 bu sitelerde geçiyor. ben her zaman buralardayım.
alanlar satışa sunanlar. gibi bir sürü konu okuyorum. sadece bu cbr 250 de değil başka modellerden de
yeni çıkan cb 125 e de titreşim varmış. cbf 150 gibi değilmiş mesala.
stepfunk bu yazdıklarında samimi isen
ki en doğru konuşan kişilerdensin diyecek söz yok.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)