tam topcase alacaktımkı arabayla ceza yedim..kırmızıda duramadım geçtim..polis varmış orda affetmedi yazdı 154tl..topcase de hayal oldu bir süre
Youtube: YOL AVCISI
Sayfa 291 de topcase ile ilgili paylaştığım foto mevcut. Kappa 35 lt k35 modeli üstündeki. Çıplak gözlede boyut olarak ideal. 46 litre takılsa daha kullanışlı olur ama motorun biraz ufak yapısı bunu kaldırmıyor. fikir açısından diğer bikaç açıdan da fotosu mevcut istersen yükleyebilirim
Bende motora çantayı pek yakıştıramıyorum... Ama kabul etmek lazım bizim motorlar cadde de 1-2 tur atıp şekil yapmalık sahilde cafe önüne çekip ara gaz verdiğinde hayranlık uyandıran tarzda motorlar değil. İnsan motoru gezmek amaçlı kullanınca ve kısa gezilerin keyfine varınca topcese takmıyarak ne kadar hata yaptığını boşuna sıkıntı çektiğini farkediyor.. Bende 1-2 eksiğimi tamamladıktan sonra düşünüyorum gibi..
Ben asıl bu motora çantanın ısrarla yakıştırmadığını söyleyen ama büyük topcase li maxi scooter ın rahatına alışık Deryali nin motoru değiştirmeyip devam ederse pes edip çantaya dönüceğini ısrarla düşünüyorum
Benzin çizgisi tek e indiğinde aşağı yukarı kaç km daha gideriz deneyen bilen varmı arkadaşlar?
Denemek amaçlı stop edene kadar gitmedim,ama yanıp sönmeye başladıktan sonra,yolumun üstünde 30 km kadar benzinci yoktu ve sorun olmadı,çok merak ediiyorsanız depo kapağını açıp bakalbilir yada motoru şöyle bir sallayıp gelen sese göre anlayabilirsiniz.
Herşey bir kenara o son diş yanıp sönmeye başlayınca hislernize güvenmeniz gerekiyor
Söylediklerinde haklısın, gerçekten ihtiyaç durumuna dönüştü artık. Sırt çantası bir yere kadar, sürüş konforumu etkilemeye başladı.
Kapsamlı alet çantası falan taşıyamıyorum hiç. Yağmurluk takımı ve küçük bir alet çantası anca taşıyabiliyorum.
Dediğin gibi bir iki gezi yapılırsa Ali'de kesin takar bence. Yakışmasada önemli değil benim için, motorda keyif alamadıktan sonra.
Bu arada boşa geçmeme durumunu hallettim haftasonu, debriyaj ayarı çok düşmüş. O yüzden geçmiyormuş.
Şimdi tıkır tıkır oldu. Zincir gerginliğini de hallettim, motor sanki daha serileşti.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Ben hala cc si düşükte olsa ss bir makinaya topcase tarzı şeylere karşıyım günde 80 km yok yapıyorum bazen gittiğim yerde kalmam gerekiyor yani baya eşya alıyorum yanıma laptop olsun kıyafet olsun.Ama sırt çantama koyuyorum bunları ve arka selemde file var,çantamı onun altına sokuyorum ve görüntümden ödün vermiyorum.Herkesede tavsiye ederim,büyük bir gezide yapacaksanız bir sırt çantası seleye diğeri sırtınıza,bu kadar basit.
Aynen pain topcase motorun bütün havasını alıp götürüyor. Benim mondiala bile yakıştıramamıştım ve yazın 3 kez izmir çanakkale yaptım sırt çanatası ve arka fileye taktığım küçük bavulumla
Ben benzini bitirip yolda kaldım. 100 km yakın gidiyor ışık yanıp sonmeye başladıktan sonra.
Benim için motorun şekli değil, rahatlık daha önemli. Zevkler değişebilir tabii ki.
Ayrıca bu motor SS değil, Sport Touring.
Elbette zevk meselesi,herkesin öncelikleri farklı.Benim demek istediğim topcase koymadan aynı rahatlık sağlanabiliyor ve görüntüde bir değişiklik olmuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Birde nasıl supersport değil,tama motorculukta yeniyim ss kriterleri tam olarak nedir bilmiyorum ama sonuçta hondanın kendi sitesinde bile ss başlığı altında.
Oturuş pozisyonu dolayısıyla SS değil. Biraz daha dik duruş sağladığı için Sport Touring aslında. VFR'ın kardeşi gibi kendisi zaten
Sırt çantası bana baya sıkıntı yapmaya başladı. İşin rahatlığı kaçtı anlayacağın.
Arka file var ama yeterli gelmiyor maalesef.
Yazın hele sıcaklarda sırtımda çantayı hiç düşünemiyorum.
Mont sırtıma yapışır heralde. Gerçi topcase işi baya maliyetli ama bakacağım artık.
Demiri 200, çantası 250. Toplamda 450 TL'ye patlayacak.
Alper ciğim olur böyle şeyler cezayı takma kafana yaza daha çok var .. Topcase takmak isteyen arkadaşlara bir fikir verir diye bir kaç resim atıyım dedim .topcaseye park ve fren ledleride takılınca gece uzun yolda arkadan gelen arabanın seni gördüğünden daha emin oluyorsun .... Bir nebzede olsa
Uploaded with ImageShack.us Uzun yolda topcase kesinlikle şart
---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:35 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.uspark ve fren lambaları bayağı dikkat çekiyor Bebce CBR 250 R ye en uygun topcase 40 lt lik
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Hakkaten bu çantalarla, bazı fotoğraflarda filan ne kadar büyük gözükmüş,gerçekte görememiş olsam 1200 cc vfr filan deseler yutardum belki:D
Resimdeki Kırmızı'ya dikkat. Yan çantalarla tam VFR olmuş
Resimdeki Kırmızı'ya dikkat. Yan çantalarla tam VFR olmuş
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)