Şu yedek parça fiyatları süper yahu...
St kanuni saolsun kar marjını o kadar yüksek tutuyorki hondanın yedek parça fiyatlarının 2katı bizim motorun yedek parçası
Şu yedek parça fiyatları süper yahu...
St kanuni saolsun kar marjını o kadar yüksek tutuyorki hondanın yedek parça fiyatlarının 2katı bizim motorun yedek parçası
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Muhabbetten çok tartışma oluyor artık burda ya çok üzücü .s
Aldıracaksınız sonunda şu tricolor u
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75768318/detay
İlandaki motoru sadece resimleri için linkini attım: Alt sakalı beyaz kaplamış müthiş durmuş...tricolor sahipleri bence böyle yapmalı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
normalde bende egzoz takmam diyordum fakat sesi hic cikmiyor motorun ve bizim memlekette ses lazim malum butun araclar motorlarin ustune suruyor. simdi en azindan farkediliyorum trafikte , alt devirlerde bence bi guc azalmasi cok az oldu oda 3 bin devirde tabi bence diyorum belkide psikolojiktir, ust devirlerde de cok az guc artisi oldu gibi tabi yine oda psikolojik olabilir sonuc olarak beni ses olarak tatmin etti trafikte ise yariyor , 6 kg gibi bir hafifleme oldu motorsiklette ki bence cok fazla bir deger birde motora gore cok buyuk olan orjinal egzozdan sonra bence daha sik oldu. zx636 icinde katiliyorum cok guzel motor fakat kronik ikinci vites problemi olan bir motor yabanci forumlarda cozumlerini aradim turkiyede milletin haberi yok sorunu olanda sakliyor, tam cozum yok ama bir kit bulmustum uygulamak icin vites gecislerindeki siyirmayi engelliyor bu konu hakkinda konu bile actim ama bilgili bir kisiye bile rastlamadim, hatta konuya bir kisi bile yazmadi , sirket sadece viteslerde sorun olan motorsiklet modellerine kit uretiyor kisaca urettigi modellerin viteslerinde problem var diyebiliriz. buyrun linki : http://www.factorypro.com/products/F...Pro_shift.html benim bildigim bunlar yanlislar olabilir tabi kit i kullanan birine soramadigim icin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
felon sadece resimleri icin attigin iyi oldu bir an 9000 i gorunce korktum almak icin atiyorsun sandim bazi ilanlar var saka gibi cunku kimse satmak istemiyor herhalde motorunu olesine koyuyorlar ilana
ne demek ..
@ ~ Lastiği Yak , Ruhunu Değil .
hatırlarmısınız bilmiyorum. 2003 zx 6r ın performansını anımsarsanız.2005 yılında geliştirilen 636 nın geldiği aşamaları beklemek mümkün değildi.
debriyaja tork sınırlayıcı dahil ederek firenlemede yada ani gaz kesmelerde arka tekerin zıplamasını önlüyor. krank milinde 130 hp tekerde 112 hp güç .
dediğin 2 vites ten atması genel anlamda kullanım hatası olarak yamaha r6 ve cbr 600 rr da da olanını hatta zx 12 dede 3 viteste atanını gördüm. bu biraz kulllanım hatası bir kere sıyırtınmı devamlı yapar artık yer edinirç
bizim honda hala aynı tas aynı hamam. en güçsüz motor şu anda onda. 1000 cc de honda da 178 hp ile
peki güçsüz olması dayanıklı olması demektir dedik oda olmadı. motor yağ sorunu aynı zamada bir müddet sonra debriyajdan ses gelmesi gibi sorunları ile gönüllere taht kuran honda ya yakışmadı.
zx 636 daha mı konforlu ??? hocam sen hangi kasa 636 dan bahsediyorsun ? 636 lar ss ler içindeki en sert süspansiyona ve aşırı sert kullanım karakterine sahip motorlardır hatta r6 dan bile konforsuzdur. bunu nasıl yadın anlamadım ama çok merak ediyorum hangi yıl üretilen 636dan bahsettiğini ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
ben hiçbir markanın sempazitanı değilim acun0 ama hakkaten kesin olarak yanlış yaptığın yorumları görünce dayanamadım. bak dikkat ettiysen ninja mı cbr 250r mı konusundaki yorumlarına cevap vermedim çünkü haklı olduğun yanlar var ama bu son yaptığın yorumlar eksik ve hatalı. evet 600 ve 1000 cc racinglerdede honda en güçsüz motorlara sahip fakat dayanıklılığı konusunda sadece yağ yakmasına bakarak nasıl daha dayanıklı değil dersin ? hem bence sen 2003-2004-2005 senelerinin testlerini uzun yol testlerini bir bul bakalım hondanın düşük güç üretmesinin amacını ve hondanın performansı hangi yolla kazanma felsefesine sahip olduğunu bir gör.
senin yaptığın sadece hondanın kötü yanlarını bulup yazmak. peki neden kawanın yamahanın suzukinin eksi yanlarını bulupta aaa bak honda bu konuda iyimiş demiyorsun ?
gerekirse sana 636 nın ne kadar sert ve konforsuz olduğunu kanıtlarım
konforlu derken
firenleme çok güvenli çünkü debriyaj sistemi arka tekerleğin savrulmasını engelliyor.
süspansiyon süper. herbir virajda süspansiyonun mükemmel çalıştığını hisseder, hızlanma ve yavaşlama anlarında kesinlikle sartııntı yapmıyor ve çok dengeli olduğu için kendinizi güvende hiisedersiniz.
süper sport bir motor olmasına rağmen uzun mesafeli kullanımlarda,sanki bir spor turink motormuş gibi rahat bir kullanım sunar. boy ve kilo da çok önemli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
2008 model ve üstü honda 1000 rr için söyledim. 2008 ve 2009 model 1000 rr hukuk mücadelem diye arattırırsan istediğin cevabı alırsın.
bir motor yağ eksiltiyorsa daha büyük ne kusuru olabilir. şu anda da aynı motoru kullanıyor.
Honda yakında uyanacak bu fiyatlara, stok yapmak lazım,
motoru almadan karenaj almayı bile düşünmeye başladım
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
acun kardeş ben sana hangi yıl üretilen 1000rr lar yağ yakıyor demedim ki. yanlış anlamışsın hangi yıl üretilen zx636 lar cbr600den daha konforlu diye sordum. bak yanlış anlama honda daha iyi demiyorum sadece 636 dan konfor anlamında iyi diyorum. zaten honda 4 büyük japon arasında uzun ömürlülüğü ve konforu ile tanınan bir markadır ama bak yine yanlış anlayabileceğin ihtimaline karşın şunu açıklıyım; en iyisi honda demiyorum sadece demek istediğim şey eğer hondayı kötüleyeceksen heleki zx636r a karşı cbr600rr ı kötüleyeceksen konfor bazında kötüleme. çünkü biraz motosikletlerle ilgilenen insanlar zx636rın ne kadar sert bir karaktere sahip olduğunu ve süspansiyonlarınında aşırı sert olduğunu bilirler. tabiki bunların sonucunda sürüş dinamikleri 600rr dan iyi olabilir ama konforuda tam ters yönde düşer. zaten bu otomobillerdede böyledir herkesin bildiği gibi spor arabalar güçlerini dizginleyebilecek süspansiyonları nedeni ile daha konforsuzdur
şu egzoz mükemmel türkiyede varmı
http://youtu.be/Bn8nRU4b9n8
montaji aldigim yer yapti sanayide beraber gittik ara boru taktilar fakat takilan ara boru uzunluk icin gerekti boru capi tam uyumlu bizim motor ile 550 tl ye urunu aldim montaj icin 50 tl aliyoruz dediler, 50 tl yi almadilar o kadar. zaten egzozun abd fiyati 300 kusur dolar oldugu icin bende daha indirim istemedim http://www.sahibinden.com/listing/va...697236/detail/ . ben bu ilandan ulastim sizde bu ilandan ulasabilirsiniz siyah cbr250 li bir arkadas gelmis o tavsiye etti derseniz montaj parasi filanda almazlar, zaten ilk ben takmisim cbr250 ye egzoz orda anlarlar oyle deyince egzozun sesinide , 2 gun icinde vidyosunu koyacagim , istanbul ici merak eden kadikoy tarafina yakin arkadaslara dinletirim sesini vidyodaki egzozun titanyum olani benim egzoz sekil ayni birtek karbon kapli degil titanyum.
orkosi
Herkese merhaba foruma yeni üye oldum.motor kullanmaya yeni başladım Honda cbr 250 lük almayı düşünüyorum birkaç gündür forumu takip de ediyorum.bana yeni başlayan birisi için avantaj ve dezavantajlarını soylermisiniz motoru her gün ise gidiş geliş için kullanacağım malum İstanbul trafiği berbat durumda bu arada sıfır almayı düşünüyorum kasıp yaptırmayı da düşünüyorum tanıdık bayi var ayrıca kask için shoei önerdi çok pahalı ama önce güvenlik diyorum yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaslar cevabınızı bekliyorum dün böyle mesaj atmıştım
beyaz değilde carbon çok hoş duruyor bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75771288/detay
şu ilandaki gibi...ama kuyruk beyaz olucak diğer iki parça carbon.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Honda'nın yedek parçada bayiden bayiye fiyatlarının değişmesi diye birşey olamaz ki onların ortak kullandıkları bir sistem var ve fiyat sorarsanız sizden ilk önce istiycekleri şey motor numarası yada şase numarası olur.
Çünkü sisteme o numarayla ulaşabiliyorsun ve tüm parçalar her servis için aynıdır.O sizin dediğiniz Kıvrak motor üstüne ekleyip satıyorsa açın Honda'ya şikayet edin.
fiyatina gore motor bence cok uygun performansa sahip sehir icinde performansi uzmez yakiti cok iyi,ara hizlanmalarda iyi , torku sehir icinde cok tatmin ediyor , kullanimi rahat , kivrak bir motor, oturus pozisyonu rahat , eksi yonu yuksek suratlere ulasabilen bir motor degil malum tek silindir 150 km gibi takilmaya basliyor fakat 0-80 km hizlanmalarda bircok spor arabayi gecer. shoei xr-1000 kullaniyorum fiyatlari epey pahali iken 1000 tl civarinda bir fiyata almistim suanda fiyatlar ucuzladi sanirim 700 tl gibi fiyati var , almani oneririm kusursuz kullaniyorum sorun yasamadim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
hatirlattigin iyi oldu ben parca icin fiyat sorarken sistemden bakiyordu sistemde resim var ve resimden parcayi seciyor o parcanin kodunu sistemde yazip fiyatini ogreniyor ve sistem sadece online calisiyor , kisaca devamli guncellenmeye acik bir sistem , hatta online olmasindan dolayi bazen sisteme girmede problem yasiyordu bayi problem olabiliyordu , kisaca benim soledigim fiyattan daha fazla fiyata bu parcalari satan bayiler kesinlikle cebine para indiriyordur , honda ya sikayet edebilirsiniz mesela kivrak motor gercekten acun beyin sordugu adama pahaliya satti ise sikayet edilmeli .
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)