arkadaşalr sağolun teşekkür ederim lütfen dikkat edin ben ucuz atlattım bu barbar insanlarla aynı yolları paylaşıyoruz sizi insan motorları da araç sınıfına almıyorlar birinize bişey olursa canım çok yanar lütfen dikkat
arkadaşalr sağolun teşekkür ederim lütfen dikkat edin ben ucuz atlattım bu barbar insanlarla aynı yolları paylaşıyoruz sizi insan motorları da araç sınıfına almıyorlar birinize bişey olursa canım çok yanar lütfen dikkat
honda cbr 250r siyah
vıtes-surat cızelgesını nereden bulabılırız?
5000dd
1.vıtes 20
2.vıtes 30 gıbı
http://www.gearingcommander.com/ sitesinde hemen hemen her marka/model var.
Tam olarak istediğin gibi değil ama sorularından fazlasına cevap bulabilirsin burada: www.gearingcommander.com
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Cepten girdiğimden görmedim cevap yazıldığını, pişti olduk
20 tl benzinle 87 km gittim az kalmıştı 10 km daha gitse 97 km yani tahminen 1 lt ile 22 - 23 km
derya ali
senin bu işleri bilmen lazım.
o kadar yol gittin oto yolda uyudun.
en az yakan cbf 150 yada ybr 125 dir. hatta 100 cc motorlardır. bu motorları bile biraz zorlarsan 90-100 gidersen 1lt ile 30 km gidiyorken hala niye inanmıyorsun.
gaza basınca 140-150 yada şehir içi normal şartlarda kullanımda yeri gelir 1lt ile 19 da gidersin. ama uzun yolda durmadan sabit hızla 90 hızı geçmezsen 1lt ile 35 bile yaparsın ninjada ben yapıyordum. ama gazı açıp 170 -160 civarı giderkende 1lt ile 20 ye düşüyordu.
Acun bi git işine, herşeye muhalefet olma, ne biçim bir adamsın yeter artık, sana iyi davrandıkça dahada azmaya devam ediyorsun, burada bir paylaşımda bulunuyoruz sen yazdığımız herşeye karşısın. Desekki bu ak, sen diyorsunki hayır kara.
Nedir derdin ? Ya toplumdan dışlanmak ve hakaret yemek hoşuna gidiyor yada psikolojik sorunların var.
Açıkçası seni hiç samimi bulmuyorum, yazdıklarını hiç dikkate almıyorum okumadan geçiyorum.
Sen kendini kaybetmiş saygısız bir muhalefetsin. Ben böyle düşünüyorum eğer birazcık içinde saygı varsa daha burada yazmasın !!!
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
tamam tamam kızma hemen senin dediğin gibi olsun. cbr 250r 1 lt ile 50 gitsin.
ok anlaştıkmı.
hiç değişmeyeceksin 100km de 3.2 litre 1 lt ile 50km mi ediyor ??? Ben öyle mi söyledim. Matematiğinde karakterin kadar zayıf
tamam boşver ya. ne yakarsa yaksın senin gönlün hoş olsun. cuma vakti geldi. cümleten hayırlı cumalar dilerim.
20 lira = 4,48 lt benzin
1 litre kalsa içinde 1 litre yoktu bence 20-25 km daha gitse (kalan benzinle 10 km felan giderdim)
112 km yapar ki en iyi ihtimaller bunlar
sonuç olarak 1 litre =25 km yapıyor ben 22-23 dedim
bu veriler kişiden kişiye değişiyor mesela ben 1.82 boy 93 kiloyum ve kullandığım yer genelde düz yollar olmuyor antepte düz yolda gittiğim kadar yokuş yukarıda çıkıyorum ki bunlarda etkiliyordur şehir içi dur kalk bile fark ediyordur bence
Arkadaşlar
şu ayna bizim motoru bozar mı ? Bizim aynalardan memnun değilim alıcı gözüyle bir bakın
Havalar ısınıyor, motor keyfi başladı izmirde.... Özlemişim CBR'mi.
valla acun'a olan tepki yüzünden bazen buraya yazmaya korkuyorum
250cc'ler böyle, az basarsan az yakar, çok basarsan 650cc tek silindir enduro'dan fazla yakar. şehir içinde 1.7lt ile 50km gittiğimde oldu, 20liralık benzini 40 - 50km'de bitirdiğimde.
düşük cc her zaman az yakar diye bir kural yok. örn: yazın EMOK festivaline giderken iki kişi 2 adet çanta (1 topcase 1 depo üstü) ile seyahat eden f650gs benim ninja'dan daha az yakıt tüketmişti.
tüketimi etkileyen çok fazla etken var, arkaya topcase takarsın rüzgarı tuttuğu için daha çok yakar. kışın binersin daha çok yakar, montun paraşüt gibi şişer uzun yolda daha çok yakar. vs vs...
---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
bu ayna çok kaba durabilir. motosiklet için ufak yuvarlak kör nokta aynaları var, aşağıdaki ürüne benzeyen. eskiden motoplus'ta satılıyordu şimdi bulamadım.
http://www.hepsiburada.com/Liste/mod...oryId=20024838
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Radyatöre dikkatlice baktığımda ufak taşların zedelediğini gördüm. bu radyatörün önüne telden bir koruma yapan varmı,çoğu motor için piyasada satılıyor bu ürünler. yada yaptırılabilecek bir yer varmı?
aşağıdaki adreste güzel koruyucular var.
http://godsendworx.multiply.com/
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)