Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Mayıs 2014, 02:44
dostum hazır ayna demısken aklıma geldı bızım cbr 250 r 'lere 600rr aynası olmazmı acaba ? hanı sınyallı ya gayet şık ve hoş duruyorda. eğer olursa değiştirebilirim.
Reklamlar
-
02 Mayıs 2014, 10:14
CBR 250r lerin fiyatları neden bukadar arttı?
2012 11.500 felan yazıyorlar gerçekten bu paralara alınıp satılan var mıdır?
-
02 Mayıs 2014, 10:48
yanakadam adlı üyeden alıntı
maalesef hondanın yavşaklığından bu, sıfır 13000 lira olunca ikinci eller uçuyor.
-
02 Mayıs 2014, 11:46
yanakadam adlı üyeden alıntı
Altın alma hacı. CBR 250 R al durmadan fiyat cıkıyo. Herneyse. Honda ile Keyifli Sürüşler. Maddiyat sıçanzi olduğu için bu sıralar bakıma bile gidemeyecek durumdayım motora bınemıyom :D cglye devam...
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
02 Mayıs 2014, 12:04
cx571 adlı üyeden alıntı
Altın alma hacı. CBR 250 R al
durmadan fiyat cıkıyo. Herneyse. Honda ile Keyifli Sürüşler. Maddiyat sıçanzi olduğu için bu sıralar bakıma bile gidemeyecek durumdayım
motora bınemıyom :D cglye devam...
aşşalık pislik :D
-
02 Mayıs 2014, 12:27
agrasiwe adlı üyeden alıntı
aşşalık pislik :D
Aşk Yaşamak isteyen CBR alsın olm. Wolfle kafayı bozdun. CBR topicinde Wolfün ne işi war Git la burdan Wolfcü Pis herif Aynasız herif :D
-
02 Mayıs 2014, 19:47
cemerol88 adlı üyeden alıntı
O cbr benim , 160 lik pilot power taktirdim , yakit ve son hiz olarak da farkedilebilir bi eksisi yok,sonucta keyif meselesi.
Bu arada bu foto bende bile yok
Plakayi kapatma hassasiyeti gosterdigin icin ayrica tesekkurler
Rica ederim hocam. On tekerin ebatları ne peki?
-
02 Mayıs 2014, 22:06
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
dostum aynaların nerede =) amerıkan park modulunu bende taktırayım dıyordum ama yakısırmı dıye dusunuyorduım bırde malum motorum 2011 model hazıran cıkıslıs hazıran ayındada muayenem oldugu ıcınde su anda bıraz daha bekleyım dıyordum hos olmus fakat cok belırgın yanıyor bıraz daha sonuk olsaymıs sankı dahada guzel olabılırmıs.
bu arada arkadaslar katlanabılır plakalık aldım ama bır turlu montaj edemedım yokmu bana bır fıkır verecek olan
Arkadaşlar CBR 250r sol ayna lazım varsa satan uygun fiyata alayım
dostum hazır ayna demısken aklıma geldı bızım cbr 250 r 'lere 600rr aynası olmazmı acaba ? hanı sınyallı ya gayet şık ve hoş duruyorda. eğer olursa değiştirebilirim.
aynaları takmamıstım.ama şimdiki resimlerde var.forma bakarsanız diğer motorumda o dediğiniz rr aynalarından vardı aslında iş görüyor.hatta alısınca orjınal aynalı cbr250 bile bana tuhaf gelmişti.tek sorun çabuk gevşeme olayı yanı benım gıbı sürekli aç kapa yapıyorsanız vıdalara cıvata sabıtleyıcı sıkıp öyle vidalayın.caner kardeş bir arkadasda vardı ama sağ mı sol mu bilmiyorum sorayım varsa sana alalım.tabı işe yararsa.sinyalli aynalarda bence yakısmıyor bıraz açıları fazlasıyla dik.
-
02 Mayıs 2014, 22:35
Sinyalleri değiştirince hızlı yanmaya başladı süre ayarı var mı yoksa yeni röle mi almam lazım
-
02 Mayıs 2014, 22:39
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
aynaları takmamıstım.ama şimdiki resimlerde var.forma bakarsanız diğer motorumda o dediğiniz rr aynalarından vardı aslında iş görüyor.hatta alısınca orjınal aynalı cbr250 bile bana tuhaf gelmişti.tek sorun çabuk gevşeme olayı yanı benım gıbı sürekli aç kapa yapıyorsanız vıdalara cıvata sabıtleyıcı sıkıp öyle vidalayın.caner kardeş bir arkadasda vardı ama sağ mı sol mu bilmiyorum sorayım varsa sana alalım.tabı işe yararsa.sinyalli aynalarda bence yakısmıyor bıraz açıları fazlasıyla dik.
abi bul bana bi tane ya sol ayna orjinal bulamazsam kısa alcam :(ayrıca bu kısalardan alsam bendeki çbuğu kısa aynalara monte edilmiyor mu acaba ?
-
02 Mayıs 2014, 23:01
Sinyalleri değiştirince hızlı yanmaya başladı süre ayarı var mı yoksa yeni röle mi almam lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
bende kısa ayna bakiniyorum gevşer diye farklı aynalara bakıyorum boş vaktimde
-
02 Mayıs 2014, 23:50
black-man adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
bende kısa ayna bakiniyorum gevşer diye farklı aynalara bakıyorum boş vaktimde
led sinyal ile değiştirdiysen-led sinyal flaşörü alman gerekecek. Cbr 600f ve 600rr'da 4 pin girişlidir(büyük ihtimalle sizinki de aynıdır)...
-
03 Mayıs 2014, 00:46
ben aynaları cok fazla kapatıp acacagımı sanmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
abi bul bana bi tane ya sol ayna orjinal bulamazsam kısa alcam :(ayrıca bu kısalardan alsam bendeki çbuğu kısa aynalara monte edilmiyor mu acaba ?
dsotum ebaydan aynalara bak ıstersen fıyatlar uygun olabılır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
birazdan iki video geliyor .
-
03 Mayıs 2014, 00:51
ben aynaları cok fazla kapatıp acacagımı sanmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
dsotum ebaydan aynalara bak ıstersen fıyatlar uygun olabılır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
birazdan iki video geliyor .
baktım kardeşim bi tane çin malı buldum 76 liraya felan geliyor, bunu alabilirim, ama yarın ilk önce şeyi denicem, bu benim ayna kırıldı çbuk sağlam eğer diğer ayna kafası dönerek felan çıkıyorsa 45 liralık kısa alıp kafasını bende uzun çubuğa tkıcam.
-
03 Mayıs 2014, 01:01
baktım kardeşim bi tane çin malı buldum 76 liraya felan geliyor, bunu alabilirim, ama yarın ilk önce şeyi denicem, bu benim ayna kırıldı çbuk sağlam eğer diğer ayna kafası dönerek felan çıkıyorsa 45 liralık kısa alıp kafasını bende uzun çubuğa tkıcam.
ınsallah dedıgın gıbı olurda cok buyuk bır masrafa gırmezsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
Cbr 250r ucuz renklı eksoz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Cbr 250r eksoz sokuldukten sonraki hali ve eksozu sokmek ıcın gereklı yerler.
-
03 Mayıs 2014, 01:16
ınsallah dedıgın gıbı olurda cok buyuk bır masrafa gırmezsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
Cbr 250r ucuz renklı eksoz
http://www.youtube.com/watch?v=xuVbLJqxrMs
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Cbr 250r eksoz sokuldukten sonraki hali ve eksozu sokmek ıcın gereklı yerler.
http://www.youtube.com/watch?v=cLQfVErYYL0
eksozun sesini istiyozzzzz :D
-
03 Mayıs 2014, 01:20
dostum eksoz kısa geldı. baya ograstım olmadı en sonunda adamı aradım kardesım ben bu eksozu takamıyorum ben mı bılmıyorum takmayı yada farklı bır yontemımı var dedım. adam ne dese ıyı ? abı 20 lıra verecen eksozcuya oraya bır parca eksoz demırı kaynatacak o eksoz kısa gelıyor demesın mı :( sınırden catladım. yarın halledecem gıbı. halledıyım hemen vıdeo cekıp yukleyecem =)
-
03 Mayıs 2014, 02:36
dostum eksoz kısa geldı. baya ograstım olmadı en sonunda adamı aradım kardesım ben bu eksozu takamıyorum ben mı bılmıyorum takmayı yada farklı bır yontemımı var dedım. adam ne dese ıyı ? abı 20 lıra verecen eksozcuya oraya bır parca eksoz demırı kaynatacak o eksoz kısa gelıyor demesın mı :( sınırden catladım. yarın halledecem gıbı. halledıyım hemen vıdeo cekıp yukleyecem =)
hadi hayırlısı :D
-
03 Mayıs 2014, 02:41
ne sesi lan. gitsene olm sen wolfe . CBR ile ilişiğini kestim senin :D
-
03 Mayıs 2014, 02:43
hadi hayırlısı :D
yarın guzelce kaynattıracam bakalım nasıl olcak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler