arkadaşlar kolay gelsin ben k&n yağ filtresi ve hava filtresi almak istiyorum bunları buldum da fakat cbr 250 için uyumlu olan ha 2511 filtre 2013 model için uyumlu değildir diyor yabancı forumlarda okuyup anladığım kadari ile böyle bir problem mevcut konu hakkında bilgisi olan varsa yada yardımcı olursa sevinirim..
NOT:
Yağ Filtresi K&N - 112
Hava Filtresi K&N - HA 2511
Cbr 250 r için uyumlu k&n parçaları bilgi için eklemek istedim..
Arkadaşlar biraz önce motordan indim. Hava da biraz soguktu. Motorun radyadör kısmından duman çıkıyordu. hafif bi koku da geliyordu. Bi yer mi yanıyor acaba diye düşünüdüm. Sonra dedim heralde yağ kokusu. Motor su falan kaynattı galiba. Öyle mi olmuştur? Eger su kaynattıysa nereden kontrol edebiliyoruz suyunu ben yeni aldığım için bilmiyorum da
Tanıdık biri varsa yada yoldan geçen rica et motoru sabit tutsun sende bak.. Ayrıca o km de su tüketmiş olması imkansız değil ama biraz zor.. Su eklemek gerekir ise akücülerden saf su istersen yardımcı olurlar çeşme yada içme suyu koyma calgonla uğraşma bu tür bilgiler kitapçıktada yazar zaten vaktin olduğunda sakin kafa ile oku çok ise yarıyor..
Su ekleme olayına gelirsek aldığın saf suyu arka frenin oradaki koruyucuyu çıkart ve ekle bkz.. kitapçıkta sayfa 59
http://honda.com.tr/App_Assets/Kilav...r25011omtr.PDF
Buyrun burda mevcut okuyabilirsiniz...
Benim sorduğum soruya neden kimse cevap vermiyor arkadaş. Bu nasıl motosiklet kardeşliği? Bakıyorum da bu site kurulduğundan bu yana konuşulan şeylerin aynısı dönüp dolaşıp konuşuluyor... Biz birşey öğrenmek için soru soruyoruz cevap yok. Anladım ki bu CBR başlığı boş iş... hayırlı günleriniz olsun...
kardeşim cumartesi havalar yağmurlu, pazar günü iyi olursa hallederiz heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
kardeş o koku bende de geliyor, sanıyorum motor kısmı sıcak olduğu için yerden gelen sular yanılmıyorsam ısınınca koku yapıyor çünkü ben sürekli alıyorum benim motorda 4 aylık felan 5 binde.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Bende dün aliexpressten siyah cam sipariş ettim indirimdeydi 15 dolara aldım bakalım nasıl olacak
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)