Mrb arkadaşlar tiger egsoza ihtiyacım war 2. el olan warsa bana mesaj atsın
dün gezi oldugunu bileydim sabahtan motorumu çıkartırdım .haftaya çıkartacam inşallah bidahaki hafta gezeriz.
Ben de gelmek isterim izin gunume gelirse.
tıgerın
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...54694769/detay
var temız uygun fıyata verıcem
bugun 1000 bakımına gıttım 60 tl odedım yag castrol birde yag filtresi değişti zincir temizlenip gerildi bedrıyaj ayarları vs gözden gecirildi.garantı dışı kalmaması için ne zaman gelıcem dedım 12.000 km yada en gec 6 ay sonra dedıler yanı 12 000 km kadarkı bakımları kendımız yapabırınız benım bu laftan anladıgım bu.ama 12000 km veya 1000 bakımından 6 ay sonra mutlaka servıse gıtmınız gerek.yoksa motor garantı dışı kalırmıs.
İstanbul'da olan arkadaşları gezilerimize bekleriz. Özelden ist'da olan kişiler telefon numaralarını verirlerse irtibata geçmemiz daha kolay olur.
selam arkadaşlar cbr 250 r almayı düşünüyorum motorunu satmak isteyen yada herhangi bi satılık cbr ı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim...
saygılar tekeriniz düz bassın...
zincir yağlarken aşağı yukarı kaç ml yağ yeterli olur ?
sol taraf sınyaller mevcut elımde.
alana yine 0 kondusyonda elcık-topuz takımı ve orjınal kıtapcıgı hedıyemdır
sahıbınden fıyatı 125, size 100e veririm. serviste sadece 1 tanesi ne kadar bi sorun
sinyaller
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Genel olarak Cbr250'nin neden hep siyah rengi var piyasa da? Yani anlamadığım şey siyah'ı bu kadar çok sevmeleri mi? Ben beyaz düşünüyorum ama yine de merakımdan soruyorum. Aşırı derece de fazla var siyah renk cbr'dan. "Siyah asalettir" vb saçma cevaplar beklemiyorum. Gerçekten beyaz renkte hoşunuza gitmeyen bir şeyler mi var? Yoksa siyah rengi sevdiğiniz için mi siyah cbr'a yöneldiniz? Beyaz renk için oyuncak gibi diyorlar ama aksine beyaz renk bana daha kalıplı gözüküyor. Bunu tek kendim düşünmüyorum bir kaç kere başka motorcu arkadaşlara da sordum. Beyaz daha yapılı, göze hoş geliyor diyorlar. Ama dediğim gibi yok; "karaşimşek, yok siyah asalettir" vs saçma sözler söylüyorlar
Siyah'ı genel olarak hiç bir zaman tercih etmem desem yalan söylemiş olmam. Sebebleri;
*Güneşi çok çeker, beyaz renge göre boyası daha çabuk sararma bozulma yapar.
*Çiziği çok belli eder. En basiti kılcal çizikleri bile
*Tozu, pisliği çok belli eder.
*Trafikte belirgin bir renk değil. Sonuçta 2 teker üzerindeyiz.
Merhaba dostum,
Satılık Cbr 250 var 27.000 Km'de.
Yeni Zincir + Dişli takımı ve Pirelli Diablo Rosso II lastikler 20.000 KM'de takıldı.
Yamaha MT-07 almak için satıyorum.
Sahibinden İlanı için tıklayınız...
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Bende seçimi beyazdan yana kullandım. Siyah Detay da belli etmiyor bana göre. Zevkler Renkler tartışılmaz
Bu adam neyin kafasını yaşıyor acaba??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57599515/detay
Son zamlardan sonra ikinci el fiyatlarıda uçtu bana göre artık 250r'ın bir albenisi kalmadı,zamanında 9000 liraya alanlar 15,20 bin kilometre kullanıp 9500,10000 civarı istemeye başladılar.
Benim fiyat motosiklete göre gayet makul.
Millet 20.000'e gelip balata bile değişmiyor.
Benim arka dişli takozu, zincir + dişli takımı, Pirelli Diablo Rosso II lastik, akü, ön+arka balatalar değişti. Bakımları da sayın Honda'nın söylediği gibi 10.000'de bir değil de 4.000-5.000 Km'de bir yapıldı. Motosiklet canavar gibi ve fiyat 8.200 TL ;)
Ben motosikleti 9.300 TL'ye almıştım. Ancak üzerine eklediğim şeyler olmasına rağmen fiyatı makul düzeyde aşağı çektim.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)