Arkadaşlar bu resimdeki gibi yan çanta taktırmak istiyorum, kaç paraya nasıl temin edip taktırabilirim ?
Uzun yol yapmayı düşünüyorum bu şekilde çanta taktırmam gerekiyor.
Arkadaşlar bu resimdeki gibi yan çanta taktırmak istiyorum, kaç paraya nasıl temin edip taktırabilirim ?
Uzun yol yapmayı düşünüyorum bu şekilde çanta taktırmam gerekiyor.
egsos koruma demiri 80 tl olması lazım. sinyalda dudak ucuklatıcı bi fiyattı 100 tl filan. hatta daha pahalı. sakınılan göze çöp batar dostum. kendımden iyi baktığım motorumla 8nci ayda 5000 tlilik hasarlı trafik kazası ve sol omuz köprü kemiği kırıqı sonuc doğurdu. olacağı varmıs de. şükürü et.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Sağolun beyler nazar diyelim bu kadar yeni olunca çok koyuyor ama
arkadaşlar .. ilk yakıt testimde 250 km ye 10 lt almıştı ... motora alışma sürecim dir belki demiştim ...
tam doldurup sıfırlıyorum km yi 225 km ye yine 9.8 lt aldı ... yolun % 80 i 90-100 km hız iridyum buji sıfır 15 gün önce değiştik filtreler vs.. hani 3.5 yakıyodu bu motor hani 1 lt ile 30 km idi ??
Aradım fiyat aldım siyah 2013 egzoz sacı için 155 sağ sinyal için 120 istettim çocuğun babası ile de konuştum ücreti alacağım kargoyu beklemek kaldı.
Ekonometri dersinden İbrahim burda mı :D
hocam benım motor daha rodajda gecen yine ölçtüm hatta burayada yazdım rodajda oldugundan cok yakar dıye 178 kurus cıvarı yaktı sizinkisi ufak hesapla nerdeyse 220 kurus yakmıs..benimkisi ...daha 1000 bakımına götürücem hava acarsa.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3282125
hatta burada yazmıstım 140.01 km de 25,17 tl lık yakıt almıstım.(benzini 5.10 kurustan almıstım sanırım )ufak hesapla 4,9 küsür litre oran yaptıgımda yanlıs yapmadıysam 100 km de 3,5 lt ve şehir içi dur kalk süreklı
Cümleten selamın aleyküm beyler. Hepinize güvenli sürüşler dilerim. Biz henüz motoru almamış ama yakın zamanda alacak olan takipçilerde burdayız bizide bağrınıza basın
Emin ol bnde cbr 125 vardı o bile çok yakiyordu ama ben 10000 devirde vites değiştiriyordum cbr 250 ye 18 lt yakıt aldım Nazilli'den geldik 2 kişi 370
Km de ışık yanıp sönmeye başladı ama nerden baksan 300 km sini 130 ile geldim ki bnm için bu fazla değil gibi geldi...
motoru alalı 1 hafta oldu sadece eve getirirken biraz turlayarak binebildim sonrasında grip oldum bugün gribimi tam atlatamamkla beraber yine de binmeyi çok istiyordum hatta Adana Türk Riders grubunda arkadaşımda getir bugün motoru klübümüze dedi (tabi onlar 650cc dragstar dan aşağı motor olmadığını ve hatta 50-60bin TL lik motorlar olduğunu varsayarsak) götürünce nasıl çemkirecekler tahmin ediyorum ama bu akşam ne olursa olsun binmek istiyorum motora gözümde tütüyor yahu şansıma bak ki yağmur yağacak gibi umarım yağmaz.
bu arada aranızda Adana'da olan arkadaşlar var mı ?
arkadaşlar hepinize kolay gelsin kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
bende para biriktiriyorum nasipse haziranda cbr 250 alacağım fakat honda web sitesinde 12250lira yazıyor acaba bayilerle pazarlık yapılıyormu yoksa etiket fiyatındanmı satıyorlar
Arkadaşlar meraba. Bugün 2.el bir Cbr 250 aldım yani aranıza katıldım. Sizden bir şey rica edeceğim daha doğrusu soracagım.
Motorun yan ayaklığı çok dik pozisyonda duruyor. Yani motor ayaklıgın oldugu tarafa yatmıyor, dik duruyor. Dolayısıyla yokuşta çok zor duruyor. Dokunsan ters tarafa düşecek gibi. Bir ayarı falan var mıdır? Varsa nerden yapılır? Teşekkürler...
motosikletimi satıyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6781633/detay/
daha fazla fotoğrafa bloğumdaki "gezilerim" bölümünden ulaşabilirsiniz.
http://www.motoroad.org/category/geziler/
arka çanta demiri yaptırma için soranlar olmuştu. adamların kartını buldum paylaşayım bilgilerini. Tamponcu L&H Gazi Osman Paşa mh 5413 sok. no 48 güneşli oteli sokağı çamdibi izmir
telefonunu isteyen mesaj atabilir
100 lıra demırı yaptırsan sana en az 70 e mal olur oda sacma sapan bişiye benzer degmez bence tam olarak oturmayacagına da emınım demırın altında ozel pullar da cıkıyor cunku egımlı boslukları dolduran
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)