Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Bugün teslim alırken bayim fiyatın 9.300 olduğunu söyledi. Bu partiden sonraki mallar 9.300'en satılacakmış

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    cbr'da ki fiyat artışı ikinci el ninja satanlara yarar..
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Honda Cbr 250r
    Motorunu alan herkese hayırlı olsun şu forumu bi fotorafa boğalım alan herkes motoru alıp kaçtı
    ...

E_N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendine sövdürtmekle ne ilgisi var? Bu hakkını aramaktır.

Bir motoru kutudan çıkartıp toplamak o kadarda zor bir iş değil.
    o şube de çalışan insanlar bunu evlerinin bodrumunda yapmıyolar ki . bir malın teslim edilmesi elbet onların işine gelir. velev ki hak ile hukuk ile bir alakası yoktur iş dünyasında teknik aksaklıklar her zaman olur sana denk gelir veya bana, bunun önemi yok

bir forum kullanıcısı örnek dilekçe yazmış e-mailinide yazmış yollayın diye geçmiş sayfalara bakarsan görürsün.
    yolladım bende . motor alıcısı olmadığım halde bu ayrı.

şubede çalışan adama motorum da motorum demek ayrı.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    İşim gereği bende bir çok farklı kişiye iş yaptırtıyorum. Maalesef Türk mantalitesinde tembellik ve işi sallamak hat safhada.

Ayrı parasını ödemiş mal sahibi biri olarak hizmeti alırken orada bulunmakta kullanıcının hakkı. Bunda yanlış olan bir şey yok.

Sorumlu bir bayiinin yapması gereken şeyde markanın neden olmuş olduğu gecikmeyi daha fazla uzatmadan motoru en kısa zamanda teslim ederek müşterisinin mutlu olasını sağlamaktır ama ülkemizde markayı sırtına dayamış ticareti sadece mal satmak olarak algılayan insanlar yüzünden bir çok kullanıcı mağdur olmakta.

Anlaşılan o ki sizin mantığınızda sadece bu yönde işliyorki para verip alınan hizmetin hakkını istemeyi kendinize sövdürmek olarak görüyorsunuz.

Forumu en başından beri takip ediyorum. Buraya yazılan her satırıda gördüm, merak etmeyin.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Teslim alanlara hayırlı olsun, bekleyere sabır diliyorum. Ben de ismimi CBR250 listesine yazdırmıştım ama sonra başka gelişmeler oldu ve gönlüm Ninja'ya kaydı. Bayi teslim etmek üzere aradı ama ben vazgeçtiğimi bildirdim. Bugün de epeydir aradığım ikinci el Ninja'yı aldım. CBR'ın da iyi bir motor olduğunu düşünüyorum ama Honda gerçekten bekleyenleri yıprattı.
    Teslim alanlardan bolca yorum bekliyoruz...

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25

Durmak Yok

Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 aydır bekliyorum valla
    heran cinnet geçirip gidebilirm
    wolky millet bu motosiklet için başka şehirlere günü birlik gidip alıyor, 3-5 kart al bin metroya bölge durağında in vatan bilgisayarın olduğu istikamete yürü ve kavuş motosikltine, yarında alamassan ptesiye kalır ben olsam şuan cıbırımın yanındaydım
    Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.

hoyrat79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSR 600
    Alıntı lastromantıc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende motorumu aldım beyaz renkli olandan gittim bugün sabah bakmaya heryerini inceledim benzin aldım aküsünü şarj ettirdim orda taktık çalıştırdık . Yarında işyerime getirecekler ama faturasını temmuz 1 de kesitiricem yoksa ocak pulunuda ödeme durumunda kalıyoruz alan arkadaşlar bunada dikkat ederlerse 42 lira cepte kalır bilginize .
    Yeni motor alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun kaza bela vermesin ...
    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan adanadasın komşu sayılırız umarım bırgun beraber bınerız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 ----------

Alıntı şahin33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlaşılan honda bizi tam üzecek arkadaşlar kesin birşey var oda bu motora zam geleceği.....

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------[/sıze]

siteden kaldırmışlar motoru en kısa süredede zamlı fiyattan tekrar yayınlar bu adiler....

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------[/sıze]

bugün mersin honda suculara gittim 1 tane gelmiş orayada. Makine siyah muhteşem görünüyor gerçekten Sahibini bekliyor malesef Biz yine avcumuzu yaladık...

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------[/sıze]

bu ne saçmalık ya ilk alanlar 8500 den aldı sonra 8810 oldu.son fiyatıda 9600 civarı olacakmış bu ne saçmalıkya bunlar insanları enayimi sanıyor..düpedüz tefecilik bu...hondayı kınıyorum........
    kardeşim o makıne benım oraya ben teşhir amaclı bıraktım 1 temmuzda alıcam ordan benım makıne mersının ılk cbr250r ı irtibata gecersen tanısırız saygılar.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    plaka yaptırmadım abi..aradılar araç dolu filan dediler..dedim o motor 12 de de olsa bana gelecek tamam ilgileniyoruz dediler

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    hoyrat 79 kardeş senin motor adanada değilmiydi. mersinemi götürdüler ? parçaları orda beklesin die falanmı ?

Motosikleti
    Artık Yok...
    bu konu ilk açıldığında bu motor 8 bin tl idi şimdi 10 bin tl ye dayanmış fiyatı hey yavrum heyyy eminim bu 10 bin tl ye bile kuyruğa girer insanlar alırlar fiyatı rahat bu taleple 12 bin tl yi görür.. halbuki hiç talep görmese ellerinde kalanları 6 bin tl ye bile satarlardı..

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    arkadaşlar bu motoru almıyanlar kafalarını taşlara vurmaya hazır olsunlar
    ne kawa ne hyo yanında hikaye kalıyor emin olun hyoyla benzinlikte yan yana geldik size anlatamam ya çok farklı

Hondanın rezil müşteri memnuniyeti anlayışı ve ilgisiz bayiler sebebiyle motorumun kaporsını geri aldım ve ama araba ama motosiklet yakın zamanda birşeyler alacağım. Bunla ilgili kafamda olan tekşey Honda'nın artık gözümde eski Honda olmadığı...

Nisan ayından beri motor bekliyorum, büyük illerdeki bayilere motor getirip diğerlerini es geçmek ticaret anlayışı olamaz. Ben bu motorun kaporasını 27 Nisan'da vermeme rağmen benden sonra motor sipariş eden adamlar motor alabiliyorsa bu Honda'nın eksiğidir. Kalabalıkları memnun edip, olası fazla müşteri kitlesine daha şirin gözüküp az nüfus yoğunluğu olan yerleri umursamamaktır. Yazıklar olsun sana Honda!

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu ilk açıldığında bu motor 8 bin tl idi şimdi 10 bin tl ye dayanmış fiyatı hey yavrum heyyy eminim bu 10 bin tl ye bile kuyruğa girer insanlar alırlar fiyatı rahat bu taleple 12 bin tl yi görür.. halbuki hiç talep görmese ellerinde kalanları 6 bin tl ye bile satarlardı..
    motor 8 bine hiç satılmadı 10 binede çıkmadı. Sadece ilk parti ve 2. parti reklam amaçlı plaka ruhsat dahil 500 tl indirimli verildi. en son herşey dahil 9100 tl miş ama Honda siitesindenden kalktığına göre biraz zamlanıcak

Öyle fiyatı uçamaz. tek silindir 27 hp makine sonuçta. Kawasaki ninjayı makyajlasın Cbr 250 bu haliyle çok cazip olmıcak zaten

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor 8 bine hiç satılmadı 10 binede çıkmadı. Sadece ilk parti ve 2. parti reklam amaçlı plaka ruhsat dahil 500 tl indirimli verildi. en son herşey dahil 9100 tl miş ama Honda siitesindenden kalktığına göre biraz zamlanıcak

Öyle fiyatı uçamaz. tek silindir 27 hp makine sonuçta. Kawasaki ninjayı makyajlasın Cbr 250 bu haliyle çok cazip olmıcak zaten
    ilk çıkdığında 8 bin tl ye satıldı kampanyalı yada indirimli ne fark eder satıldımı satıldı.. ikincisi bende 10 bine satılıyor demedim 10 bine dayanmış dedim 9100 sizce nedir 900tl daha eklense zaten olmuş 10 bin tl.. 10 bin tl ye dayanmak bu demekdir.. zaten ağzınızla diyorsunuz kaldırmışlar motoru yüksek ihtimal 10 bin civarında satıcaklar.. o 12 binide ben mecaz sitem bir yerlere gönderme maksatlı söyledim insanlar biraz artık farkına varsınlar diye.. ama o mecazım gerçek bile olabilir bu taleple..

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bende 27 nisanda kapora verdim
    bekledim
    beklediğime deymiş
    kalıbı 600 ccyle aynı çok rahat
    plakam olmadığından 2 sokakta kullandım birde benzin aldım..ama keşke bekliyip alabilseydiniz.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    bende 27 nisanda kapora verdim
    bekledim
    beklediğime deymiş
    kalıbı 600 ccyle aynı çok rahat
    plakam olmadığından 2 sokakta kullandım birde benzin aldım..ama keşke bekliyip alabilseydiniz.
    Foootooooğğraaaaffff isterim

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    maşallah diyin he

sedefli siyah cidden çok hoşuma gitti
    bende tricolor alan arkadaşlardan resim isterim ama motoru alan kayboldu ya

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    maşallah diyin he

sedefli siyah cidden çok hoşuma gitti
    bende tricolor alan arkadaşlardan resim isterim ama motoru alan kayboldu ya
    En güzel rengi 41 kere maşallah

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    sakın vazgeçmeyin motorda istediğinizi alıcaksınız emin olun
    bu arada ses konusuna gelince sesi kötü diyen arkadaşlar ya motorun sesini duymadı yada işlerine gelmiyor.motor resmen kükrüyor
    zorlamadan 60 a kadar çıktım
    ama lastik basınçlarım düşük yavaşladım hemen
    lastik basınçlarını kaça ayarlıyım
    şimdi kitapçığını kurcalıyorum yazar heralde

artçısız 29 a 29
    artçılı 29a 33
    ama artçı almıyacağım rodajdan ötürü 29-30 bana iyi..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler