Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Şubat 2014, 21:18
BSY adlı üyeden alıntı
Yardım eden arkadaslara çok teşekkür ederim benzini farklı yerden alıcam bakalım bir daha yapıcak mı?
Bu arada başka bir sorunum daha ortaya çıktı.
Honda bayiinden aldığım venom dizlikler motorun deponun yanındaki plastik bölgeyi acayip çiziyor.
Buna nasıl bir önlem bulabilirim?
Motoru çizse danayiden gider boya koruma attırırım çizik derdi olmaz dı ama çizilen yeri plastik kısmı ne yapmalıyım sizce?
tank ped olabilir
Reklamlar
-
24 Şubat 2014, 21:39
-
24 Şubat 2014, 22:08
vay kasımpasalı cıktı ben kuzey denız'de calısıyorum.caya beklerım ;)
-
24 Şubat 2014, 22:10
hadi ya bende oraya cok yakınım
-
24 Şubat 2014, 22:22
Hayırlı olsun paşalı,kazasız belasız kullanmanı diliyorum.çok dikkat edin arkadaşlar,bugün bir kişi daha motor kazasında rahmetli oldu,aman yavaş kullanalım.
-
24 Şubat 2014, 22:33
Bir şey sormak istiyorum 2. motor olarak CBR 250 r almayı düşünyorum ama topcase takan var mı ? Görüşlerinizi almak istiyorum? Görüntü açısından değil ama sürüşte falan sıkıntı yaratıyor mu ?
-
24 Şubat 2014, 23:01
Teşekkürler sağolun.Hepimiz dikkatli olalım inşallah.Allah kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
selim1996 adlı üyeden alıntı
Bir şey sormak istiyorum 2. motor olarak CBR 250 r almayı düşünyorum ama topcase takan var mı ? Görüşlerinizi almak istiyorum? Görüntü açısından değil ama sürüşte falan sıkıntı yaratıyor mu ?
bizim burda biri var 2013 beyaz sürekli topcase ile yolculuk ediyor ve bayağıdır da böyle sıkıntı olacağını zannetmiyorum kullanan cok arkadaşımız oldu.
-
24 Şubat 2014, 23:16
BSY adlı üyeden alıntı
Yardım eden arkadaslara çok teşekkür ederim benzini farklı yerden alıcam bakalım bir daha yapıcak mı?
Honda bayiinden aldığım venom dizlikler motorun deponun yanındaki plastik bölgeyi acayip çiziyor.
Motoru çizse danayiden gider boya koruma attırırım çizik derdi olmaz dı ama çizilen yeri plastik kısmı ne yapmalıyım sizce?
Derdine çözüm olacak ürün bu olabilir http://www.aliexpress.com/snapshot/6023908125.html
Ben sipariş verdim ama gelmesine 30 gün falan var
Stop etme meselesi benim de ilk 500 km içinde 2 kere başıma gelmişti artık olmuyor. özellikle deniyorum yapacak mı diye ama rodaj bittiğinden beri bir daha başıma gelmedi.stop ederse bile tekrar bırakırsın debriyajı olur biter kafaya takılcak birşey değil.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
24 Şubat 2014, 23:32
buberk adlı üyeden alıntı
Derdine çözüm olacak ürün bu olabilir
http://www.aliexpress.com/snapshot/6023908125.html
Ben sipariş verdim ama gelmesine 30 gün falan var
Stop etme meselesi benim de ilk 500 km içinde 2 kere başıma gelmişti artık olmuyor. özellikle deniyorum yapacak mı diye ama rodaj bittiğinden beri bir daha başıma gelmedi.stop ederse bile tekrar bırakırsın debriyajı olur biter kafaya takılcak birşey değil.
Evet bu kesinlikle çözüm olur ancak internetten alışveriş olayına hala güvenemiyorum acaba direk alabileceğim bir yer var mı Eskişehir' de ?
-
24 Şubat 2014, 23:37
Selamin aleykum arkadaslar ben denizliden katiliyorum onumeki sinavi atlatinca insallah bende bir cbr 250 sahibi olacagim sizlere bazi soracaklarim var
Ben 100luk mondial kullandim yari oto bilirsiniz debriyaj ayari pek yok ama surerim dedigim gibi bi 100 luk tecrubem var cbr ye alismakta cok zorluk cekermiyim
-
25 Şubat 2014, 01:05
Anladım.
Teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için
-
25 Şubat 2014, 03:23
-
25 Şubat 2014, 10:37
Bulent73 adlı üyeden alıntı
Peki, fizikte hangi motorlar uygundur sizce, yoksa motor süremeyecek miyiz ?
Yaş 40 oldu. Biraz sefa amaçlı keyfini çıkarmak için motor dünyasına adım atmak istiyorum.
sizin boyu bu sınıfta anca hyosung gt250r kaldırır. onun da oturuş pozisyonu baya eğik. rahatsız biraz ama sizin kollar uzundur sizde biraz daha dik olacaktır.
-
25 Şubat 2014, 11:07
ramcixx adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba;
Dün haftasonu itibariyle yakın civarda bir yere gezmeye gittim. Motosikletimi park ettim. Her zaman dikkat ederim zemin yumuşak olduğundan altına ayaklığın bir taş veya tahta parçası koyardım. Dün sağa sola bakındım pek taş parçası yada altına koyacağım bir şey göremedim. "neyse" dedim geçtim. Döndüğümde motorum sol tarafına doğru yatmış ve sol aynam kırılmış.
Şimdi arkadaşlar ayna alacağım. Yalnız piyasaya baktığımda orjinal takım aynalar 130 lira. Sadece sol ayna elinde kalmış bir yer buldum eleman 50 tl diyor. Birde bu her markaya uyumlu hyosung cbr 250r 900rr 1000rr gibi... bir tip ayna var "KISA SPOR AYNA" diye geçiyor. çifti 50 tl.
Karasız kaldım. Orjinal alıp sadece sol mu değiştireyim (50 tl) yoksa kısa spor ayna alıp ikisinide komple değiştireyim mi. Kısa ayna kullananlar var mı arkayı görmek rahat mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
TEK ORJİNAL CBR 250R Aynası;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-250r-2011-model-ayna-orjnal-ayna-tane-50ytl-taki-90-yt-80484713/detay/
http://i.hizliresim.com/x9A5gr.png
KISA SPOR AYNA CBR 250R;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuninghttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-250r-2011-model-ayna-orjnal-ayna-tane-50ytl-taki-90-yt-80484713/detay/-aksesuar-tuning-motosiklet-cbr-600-600f-hyosung-600rr-1000rr-gt-250r-900rr-929-954-cbr-125-153622279/detay
http://i.hizliresim.com/x3Mavr.png
ybalci adlı üyeden alıntı
aynalar bizim motorda düdük gibi duruyor trafikte sıkıntı hep. o kısa olanlar eğer çok görüntüyü kısıtlamıyorsa düşünülebilir bence. daha bile iyi olur orjinalinden.
filatron adlı üyeden alıntı
O tek aynayı satan kişinin satıcı yorumlarına ilk önce bir bakmanı tavsiye ederim ben o şahısları tavsiye etmem iş yerinede gittim alma kardeşim oradan git fazla para ver başka yerden al.
ben aynı aynayı farklı satıcıdan aldım gayette mamnunum o kısa 600rr dedıgınız aynadan tek sorun kapatıp acmalarda bazen sol taraf gevşeme yapıyor onuda motor ustaları civataya bir şey sürüp takarsan( şu anda adını hatırlayamıyorum ) gevşemesini önler dediler görsel olarak daha şık arkayı görme konusundada gayet yeterli bence.hatta sanırım resimlerini daha önce forumada yüklemiştim.tek orjınal fiyatından aşagı çift ayna aldım : )ama şimdi burda çifti 90 tl deimş.sıfıra göre uygun aynanın durumuna yakından bak yada orya gıt hem rr aynasını dene begenmezsen orjinal olanı alırsın
-
25 Şubat 2014, 13:04
BSY adlı üyeden alıntı
ben carbon kaplamıştım hem şık durdu pastik görüntüsü gitti hemde çizilme önlendi
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
25 Şubat 2014, 13:24
Eagle7 adlı üyeden alıntı
ben carbon kaplamıştım hem şık durdu pastik görüntüsü gitti hemde çizilme önlendi
carbon kaplama ben de düşünmüştüm ama cesaret edemedim güzel durmaz diye. dizlik değil de motosiklet pantolonu kullandığım için çizik olmadı gerçi fazla.
carbon egsoz ve mat plastik kısımlarda çok hoş oluyor görüntü olarak.
-
25 Şubat 2014, 13:35
-
25 Şubat 2014, 16:12
alanyadan izmir e honda cbr 250r almaya gideceğim ama astarı yüzünden pahalıya gelecek gibi ne yapsam arkadaşlar arkasına koyup gelecek bi kamyon bulamıyorum ne kadar yakar bilmiyorum. motor ne kadar temiz bakma şansım yok ne yapacağımı şaşırdım
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
25 Şubat 2014, 16:16
dolphin_star adlı üyeden alıntı
alanyadan izmir e honda cbr 250r almaya gideceğim ama astarı yüzünden pahalıya gelecek gibi
ne yapsam arkadaşlar arkasına koyup gelecek bi kamyon bulamıyorum ne kadar yakar bilmiyorum. motor ne kadar temiz bakma şansım yok ne yapacağımı şaşırdım
kullanma şansınız yok mu? bu motorla güzel giyinirsen gündüz gözü ile çok rahat gidilir alanyaya. denizliye kadar zaten yol çok güzel. ben antalyaya gittim geçen sene martta izmirden. yollar güzel baya. gündüz gidersen sorun yaşanmaz. tabii tecrüben yok ise o ayrı.
bir de nasıl bir motormuş ki bu o kadar km yol gitmeyi göze aldın? antalyada yok mu temizi?
-
25 Şubat 2014, 16:21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler