Söylediklerinin hiç birini yanlış anlamıyorum kardeşim.
Evet öğrenci halimle hem bişeyler kazanmak ve bununla zaman geçirmek hemde senin deyiminle gövde gösterisi yapmak beni tatmin ediyor.
Ayrıca dış görünüşe çok önem veren birisiyimdir başka bi açıdan örnek veriyim motorum da ufacık çizik gördüğümde kafayı yiyorum.
Racing manyağıyım racinge binmiyceksem yol bisikletine binerim o daha iyi.
Egom yok diyen yalan söyler. Onca lüks evler arabalar alıp yaşamak ne için rahat bir yaşam için mi? Hiç sanmıyorum asgari ücretle geçinen onca aile varken.
Ha bunlar benim fikrimdir saygı duyarsınız duymazsınız ama ben kendi alın terimle her zaman gururlancağım işler yapmak istiyorum.
Bunu diğer insanları küçümsemeyi seviyor bu diye algılamayın scooter kullananlarda kardeşimdir bisiklet sürende motoru olmayıp motor sevende kardeşimdir.
Selametle
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Kardeşim yanlış anlıycak bişey yokta ben şimdi alıyorum demedim ki. En erken temmuz ayında alabilcem o zamana kadarda kafadan bi 10 bin daha yol yapcam min. Yani nerden 10-15 bin km deneyimim olcak. Parayı denkleştiremezsem bu süre dahada uzuycak ve uzadıkça ben aktif olarak motor kullanmaya devam etcem anlatabiliyor muyum?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Gerekli olup olmadığına sen mi karar veriyorsun. Sen okuyorsun görünüşünü belirtiyorsun. Bende sizin yorumlarınızı okuyup görüşümü belirtiyorum. Dikkat ettiysen bende orda videonun adı panik değil tecrübe freni olmalı diye belirtmişim. Aynı görüşü savunupta bunun nesine muhalefet oluyorsun!