Newton -hoyrat motorlarınızı güle güle kullanın
6000 deviri ilk bine kadar geçmeyin. 4000-6000 devir arası makuldur.
Bide ilk yağ değişiminden önce sıkılıp 9000 civarı devirlere çıkıp son sürat denemesi yapmayın yeter
Newton -hoyrat motorlarınızı güle güle kullanın
6000 deviri ilk bine kadar geçmeyin. 4000-6000 devir arası makuldur.
Bide ilk yağ değişiminden önce sıkılıp 9000 civarı devirlere çıkıp son sürat denemesi yapmayın yeter
motosikleti siyah alman bence daha güzel bi tercih tricolor'a göre. Yalnız kask ve montu açık renk almanı şiddetle tavsiye ediyorum, koyu renk motosikletin üzerinde görünürlüğünü arttırman gerekli. Ben kırmızı-beyaz tercih etmiştim, tecrübe ettim ki beyaz kirlilik açısından problemli. O yüzden Kırmızı ağırlıklı Kırmızı-Siyah renkler uyum açısından da doğru tercih olacaktır
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
Motoruna kavuşan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın kazasız belasız
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=199474079468
Facebook Sayfamıza bütün Ninja ZX250R kullanıcılarını bekleriz...
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
eveeeeet bayiide bu gün motorlar teslim aşamasında idi .binecek ve binmeye başlayan tüm arkadaşlar hayırlı olsun .Allah kazadan beladan yatma kalkmadan birde en önemlisi ÖKÜZ gibi araba sürenlerden uzak etsin.
Bizde temkinli olalım. olmamı
herkeze hayırlı olsun arkdaşlar
benim motorumda haftaya perşembe gibi teslim edilecek umarım
Hep benmi bekleyeceğim. birazda bayi beklesin. Haftaya kadar almayacağım motoru. birazda bayi beni beklesin
Hayırlı uğurlu olsun dostum kendi motorum gelmiş kadar sevindim bu habere.Hoyrat arkadaşımıza da hayırlı olsun dileklerimi iletirim.Yavaş yavaş teslim alınmaya başlandı motorlar,umarım en kısa zamanda öncelikle wolky-ksk olmak üzere bekleyen tüm arkadaşlar kavuşur motoruna. darısı 125liklerin başına
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------
Aman dostum boşver git al.Onların yaptıklarını sen yapma bin üstüne vur kırbacı vur kırbacı
siyah aldım abi bir başka asil
siyah renk kişiye göre göreceli bir tercih tabi
benimde gönlüm siyahtan yanaydı
tricolora doğru kaymaya başladım
görmem lazım yan yana
haftaya inşallah
herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar, haliyle cbr 250 sırasına yazılmak için honda bayilerinden birisine sıraya girdik.şimdi ben motorumu almak için başka bir ile gitmek zorundayım. Acaba plaka çıkarmadan sadece trafik sigortası yaptırıp motoru getirebilirmiyim.Manisa'dan,Bursa'ya.Bugun plaka çıkartırsam sadece 7 günlük için ilk 6 ayın vergisinide ödemek zorunda kalacağım. Siz olsanız ne yapardınız?
arkadaşlar hepiniz sağolun bende siyah renk aldım ama neyazkkı suan sevunemedım çünkü motorum tırta bayııye gelirken hasar görmuş sandıkların kapakları acılmıs ve grenajda cızıklar var yedek parca siparısı verıldı ama heralde 1 ay daha gelmsını beklerız.saygılar.
sağol kardesım bakalım honda sucular ben böyle zaten teslım etmem edemem dıyor
kardeş motorun için üzüldüm gerçekten aylarca bekliyosun birde başına böyle bişi gelmesi hiç olmıcak iş . senin motorunu dün gördüm ben serviste dışarda duruyordu. bakınca anladım kargoda bişiler oldunu egzoz ucunda bide sağ tarafta grenaj uçlarında bayaa derin çizikler var hatta ordaki arkadaşıma sordum bu nasıl olur nasıl bişi die oda bütün parçaları gelecek değiştirilecek dedi. umarım uzun sürmez en kısa zamanda parçaların gelirde alır binersin motoruna kazasız belasız.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)