arkadaslar elımde cok temız kappa çanta mevcut 35 litre sırt dayama ıle bırlıkte
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-cizik-veya-kirik-yok-kappa-canta-148988659/detay/
arkadaslar elımde cok temız kappa çanta mevcut 35 litre sırt dayama ıle bırlıkte
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-cizik-veya-kirik-yok-kappa-canta-148988659/detay/
Motoru bu hafta degil de haftaya alsam MTV ilk taksidini odemem diye aklima geldi. Ama 250 cc motorun vergi tutarini gorunce gerek olmadigini anladim. 51 tl taksidi. Arabaya verdiklerimle kiyaslayinca cok komik bir vergi bu
Cbr 250 kasko ve trafik sigortasi tutari nedir yaklasik? Sifir km motor icin. Ve karsi tarafa verilecek hasar icin maksimum tutar klozu ne oluyor? Calinmaya karsi da sigortalayabiliyor muyuz motorlarimizi. Acemi olmam sebebiyle kusura bakmayin.
Cevap yazmadan edemeyeceğim çünkü benden alıntı yaparak yorumunda hoş olmayan ithamlarda bulunmuşsun. Bana "f/p buğra" derler Sevgili arkadaşım biz parayı kolay kazananlardan olmadığımızdan bir ürün alırken herşeyiyle kıyaslar ve bütün olabilecek şeyleri göz önünde bulundururuz. Yani satışdaki arkadaşların yapabileceği uyanıklıkların farkında olan tek sen değilsin merak etme. Ben başlangıç motoru olarak aldığım motoru bile 3 yıla yakın kullandım gerçekten komik(ucuz) bir fiyata sattım ve şuan sahip olduğum sıfır km cbr250 yi çok daha uzun kullanmayı hedefliyorum. Bu yüzden satayımda kar yapayım gibi bir şey hiç aklıma gelmedi. Olur ya dara düşersin paraya ihtiyacın olur o zaman satmak zorunda kalırsın bu ayrı bir konu. Ben motosikletimi Aralık ayında aldım, 2013 model olacağını bile bile aldım. Satmak için alan adam bunu yapmaz. Yeni kasa gelmeyecek deseler bile gelme ihtimali olduğunuda biliyorum bunuda önemsemedim çünkü şuan ki kasa videolarda yada fotolarda gördüğümüz kasadan daha çok hoşuma gidiyor. Diğer yandan biri kesin olan iki adet zam geleceğini biliyordum. Ben aldım kışın karın ortasında hiç binemedim bile çok geçmedi hemen 500 lira zam geldi. Şimdi yeni kasa gelse de gelmese de fuar dönemi bir zam beklentim daha var. Umarım yeni kasa gelir de bizim kullandıklarımızın satışı durur; çok fazla sattılar her yerde görür oldum bu hoş değil.
30 Haziranda dahi alsan genede mtv 1.taksidini ödemen gerekir...
on cam degistirmek icin kafa grenaji sokuluyor komple.bu yuzden aklinizdan gecen bu bolgedeki diger modlarida yapin hazir girismisken
siz yanlıs anladınız hocam amerıkan park derken park lambaları degıl bazı arabalarda şimdi moda : )) parklarla beraber sinyallerde sabit yanar şimdi resmini bulamadım yoksa atıcaktım motorda daha şık duruyor o yüzden sizin sandıgınız gibi park lambaları degıl yanı ama facede cbr250sayfasına bayagı resım atmıstık ön camı sokme takma falan burdan ımage us. cıldırtıyor benı
http://imageshack.com/a/img836/3333/rrcu.jpg
https://imageshack.com/i/n8rrcuj
Çukur vs yerlerde daha fazla esneme yapacağı için arka tarafı daha çok zıplayacaktır. Birde benim gibi viraj yapmayı seviyorsanız eğer, yumuşak süspansiyonda salınım fazla olacağı için virajda esneme yapıp tekrar geri tepki verirse lastiğinizi kaydırıp sizi düşürecektir. Bende cbr yok ama her motorumun süspansiyonunu en sert ayarda kullanırım. Zaten belirttiğim gibi çok deli viraj yapıyorum. Ybr125'le dizleri yere sürtecek kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
Şahsen ben oraya "sinyallerle parklar aynı anda yandığında pek hoş olmaz diye düşünüyorum" hatta o yüzden zevk ve renk meselesi diye ekledim ama tırnak içine aldığım kısım nasıl, ne olmuşta silinmiş onu anlamadım
Dün Honda TR'ye mail atmıştım yeni kasa çift farlı model olan cbr250 gelicek mi diye, az önce aradılar Honda TR'den. Bir bayan aradı, dedim böyle böyle cbr250'nin kasasında bir değişiklik olucak mı? Dedi; biraz sizi bekletebilir miyim, durumu tam olarak teyit edip size dönücem tamam dedim. Tekrar döndü bana efendim cbr250 için hiç bir değişiklik yapılmayacak, aynı şekilde satışına devam edilicek dedi.
Zaten dikkat ettin her marka en az 3 senede bir yeni kasa getiriyor. 3 sene altında yeni kasa getirene rastlamadım.
2011 2012 2013 2014 > 4 :D
Hiç bir motorsiklet bayii mtv sini ödemez sattığı motorun.. bilgin olsun
arkadaşlar http://www.youtube.com/watch?v=jC_-kvOk3Pw
bu videodaki adamın gibi kullanmış olsak, hız yaparken böyle redline getirsek sürekli, bu zararlı değilmidir, yani tabiki sürekli gidilmez ama redline kadar zorlamış olsam sıkıntı olurmu ? deneyen var mı ben genelde çok zorlamadan vites atıyorumda, eleman her viteste kırmızıda attırarak 173 yapıyoda.
Eğer top speed denemesi yapıyorsanız zaten yüksek devirde vites değiştirmeniz gerekir. Yani ben şu şekilde yapıyorum en azından. Normal şartlarda motosiklet 8-9000 devir arasında en yüksek torkunu veriyorsa, 10-10.500 devir gibi vites atıyorum devir tam bu aralığa düşüyor motor torkun olduğu devirde olduğu için hem daha çabuk toparlıyor hemde yüksek devire daha rahat çıkıyor. Zaten 5 ya da 6. vitesten sonra motorun canı ne kadarsa oraya kadar gidiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
Barış abi dur daha 14'e yeni girdik. Ben saymadım onu
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)