siyah daha güzel duruyor
haklısın ama ben bugün ikisinide yan yana görünce kafam karıştı siyah asil tricolor ise daha büyük duruyor
Ben siyah tercih ederdim. Zevk meselesi. Internetten bakın, belki daha net bir fikir oluşur.
Bu nasıl olabiliyor ki ben 2 ay bekledim ve yeterli sayıda gelmedi diyip temmuzu beklememi sagladılar şimdi burda nasıl bi cbr cıkıyor anlamadım yani ya bayilere 3-5 atıp bekleyenlerin onune gecebilicek karakterde insanlar var yada honda aldıgı siparislerden haberdar degil
olmamı var tabi gece bile
Şimdi tri color derim niye?
1- daha iri gösterir azda olsa
2- temiz tutmak tossuz görünmesini sağlamak daha kolay
3- gece sürüşünde avantaj seni daha rahat farkederler
5- gri comuter styla cant siyahın bütün karizmasının içine s..cmakta
6- motorun race olmayan sport-touring tarzına da uyumlu
bütün bunların yanında jantlar siyaha boyanırsa siyahın karizmasıda bambaşka bunu kabul etmek lazım
arkadaşlar bende bugün motorumu teslim aldım.şöylede bir bilgi vereyım bayıılere sadece siyah motorlar bu hafta teslim edildı sayı ondan az tri color lar önümüzdekı hafta tekrar sevkıyata girecek yanı motorlar az gelmış değil.
saat sabahın 7 sinde bayii açıkmıydı bugün hangi arada aldın
Her asker yeşil bereli olamaz
Bayim aradı motorum gelmiş. Gözüm aydın
Arkadaşlar dikkat ettiysenız bu motoru aldığımdan beri direk yetkıllıerden sıze bılgıler aktardım muhattap oldum dün honda tr den sevkıyattan savaş bey bana kamyoncunun cebını verdı aradım söför saat 15:30 da aksaray dayım abi silifke taşucu dağıtımından sonra gece 23:00 de adanadayım ındırmeyı yaparım dıyordu ve gece teslimat yapıldı sabahta elime ulaştı motorum herkese saygılar.
evet arkadaşlar doğrudur bayiyede 1 tane motor gelmesi üzerine istanbulla görüştürler bu ay sonu yada temmuz ilk haftası bir sevkiyat daha bekleniyormuş...
Bu CBR bekleme olayınız Dacia reklamı gibi olmaz umarım...
Bir fuara gidersin,
bir motor beğenirsin,
motoru hayal edersin,
kaporayı verirsin,
bekler babam beklersin,
motor bir türlü gelmez, bayi ayrı, ana bayi ayrı sallar,
en sonunda motor senin olur,
250CC seni kesmez, çok geçmeden hevesin kaçar...
Alan arkadaşların gözü aydın,adınıza çok sevindim.Darısı başımıza
Arkadaslar acıkcası ben dun aksam motoru almadıysam da hazır halde bayide gordum. Vekaletnamemı bıraktık ruhsatın cıkmasını beklıyorum. Bikac tane motor hazırda bekliyordu ustelik. Hoyrat79 arkadasımızın da motoru bu sabah almıs olması bu sabah bana hıc supriz olmadı. Evım yakın olsa ben de alır evıme gotururdum
akropovic egzos isteyen varsa http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2552003/detay/ bakabilirsiniz, tesekkurler
arkadaşlar ne renk aldınız söylermisiniz hangi renk en güzel resimde isterim
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)