Beyler sizce sıfır cbr almak ne kadar mantıklı? Birde herkes bir satma derdine düşmüş motorunu sahibinden.com 2013 model cbr dolu resmen. Hepsi de daha 3-5000 km'de. Yoksa 2.el 600cc bir naked daha mantıklı mı olur? Gerçi onunda bakımı-benzini var ama az gezicez artık onunla da ne yapalım. Açıkçası 250cc motora 11-12 lira vermek mantıklı gelmiyor pek
Aynen bende de bir kere yaptı başka yapmadı devamlı olmadığı sürece sorun yok sonuçta bu bir alet olabilir böyle şeyler.
Sesi pek umursamıyorum artık, tam olarak nerden geldiğinide çözemedim, zaten 8 bin devri geçince zırrrr diye ses yapıyor ona ne yapalım katlanacağız :D Bir foto atabilir misin nasıl bir bant çektiler?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Valla bu benzin göstergesi pek sağlam değil bu motorda anlaşılan. Mesela bende hiç göstergeyi full görmedim. Sadece dün artık tam o demirin bir cm üstüne kadar doldurunca gördüm oda 20 km falan sonra düştü direk. Sonra tek çizgi varken fulleyeyim dedim 6 litre varmış içinde Benim bildiğim yanı sönme yedekteyken yani 3 litre kaldığında oluyor.
Yakma konusunda şehir içi falan bir depoya ortalama 300-350 km gidiyorum ama dün Eskişehir'e gittim 180km bunun 150-140 km si falan 140-150 km/sa hızla vardığımda tek çizgi - iki çizgi arası gidip geliyordu yanigazı açtıkça benzini vakumluyor :D
bu aralar cbr250r dan çok şikayetler duymaya başladım buda beni motordan soğutuyor, eski honda güvencesi yokmu çinmallırında duyduğum sorunları hondadanda duymaya başladım çok kararsızım
Her motorda şikayet olur, sorun olur, ancak kimisinde binde bir olur, kimisinde 2 kişiden birinde olur...
Bu arada cbr 250r en sorunsuz motorlardan birisidir...
Motor 1-2 kez stop etti diye, bazı motorlarda hiçbir zararı olmayan küçük bir ses geliyor diye sorunlu motor demeyelim lütfen
Arkadaşlar ben depodaki benzini tamamen boşaltmak istiyorum detaylı anlatabilecek var mı?
Bir kaç aydır kullanmıyorum, 2-3 ay daha kullanmayacağım gibi, yarım depodan az benzin var, en sağlıklısı boşaltmakmış sanırım ama nasıl boşaltacağım hiç fikrim yok...
abi bu nedir ya, fiyatlar resmen uçmuş, öyle böyle 8500 liraya tamamlıyoruz, 2012-2013 mode 3000-6000 kmde felan motor bulamıyoruz ya... alayı 9000-9500 yazmış, adam 2011 de 8500 almış bugün 9500 yazmış 25000 deki motora... yokmu 8500 e az kmde satılan.
foto atamam çünkü gozukmuyor. Ama şoyle anlatayım toplam 3 parça bant kullandık. 1. Parça komple takometreyi tutan parçayı çıkarınca ön fara kadar uzanan dilin ucuna, diğer ikiside on camı tutan iç ön taraftaki vidaların yanına.. Boylelikle motordan gelen tüm rahatsız edici sesler kesildi. Grrçektende yaptırması 10 dakika suruyor ve sorunu çözuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
Zam denen şey sadece 250r a gelmiyor kardeşim. Doğru orantıda 600 luk fiyatlarıda artmış oluyor.
CBR 125 'den yola cıkarak sölüyorum. 10 dakıka yürütmeden motor rölantide çalıştı + Farlar Direk açık zaten. Kontak Kapattım Açtım Hop AKÜ PERT. bildiğim şu ki motor çalıştı. yürütme işlemi başlamayınca akü şarj olmuyor
Sonra Twin 250cc zamlandı ama diğer motorlarda zamlandı. Onuda geçtim 600 cc yakıtla 250 cc yakıtı arasında dünya fark var hele sen gibi YBR ci 1 depoyla uzun menzil yapan birine çok fena koyar bu iyi düşün
Işık yanıp sönmeye başladığı an ise hemen hemen içinde 3 litre benzın kalıyor. Tripi depo fullerseniz Sıfırlayıp 300 km rahatca binin asılmadan orta derecede.
metci kardeşim Bursa Honda durankardeşler yetkili servisi ile bu konuda bi kez konusmusluğum var. deponun full olarak bırakılması tavsiye edilmişti. 125 R ile kazamdan sonra yarım depodan fazla benzın vardı ve motoru topladıktan sonra tek marşla çalıstı sorunsuz halde.
Bende 2 güne bir çalıştırıyorum motoru ancak benzin tam dolu değil, yarısı boş, 5-6 ay sonra benzin özelliğini kaybedebilir diye bir muhabbet vardı, hatta dün canlı yayında Barkın Bayoğlu'da bahsetti, bende depoyu boşaltayım yeni benzin alayım dedim ama nasıl boşaltılır bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar ben Mehmet bende 2012 model beyaz renk cbr emle aranıza katılmış bulunuyorum.tanışmak kaynaşmak beraber gaz açmak dileğiyle..
Akü alacağım amperi yüksek alsam sıkıntı yaratır mı motora uyan akü bilen varsa paylaşmasını rica ederim tesisata birde lambaları led yapıp farıda h4 almayı düşünüyorum kontağı açtığımda çeken akımı düşürür bir nebzede olsa diye düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-tertemiz-garantili-149960487/detay/
acil degıidır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9960487/detay/
Bu yakıt göstergelerinde bi tuhaflık var sanırım ya gördüğüm kadarıyla sorun genel olarak herkeste mevcut.
Dün depoyu fulledim 20km yol gittikten sonra göstergeden 1 çizgisi gitti.
Bence çizgi hesabı yapmayın yanıltıyor insanı.
Ben bi önceki depo fullememde test amaçlı 6 bin deviri hiç geçmeden tamamen devrinde kullandım 300km gibi yol gitti.
Yanılmıyorsam km başına 18 kuruş gibi bir rakam yakıyor devrinde kullanımda.
Henüz dip gaz denemedim ama onu denediğimde de sizlerle paylaşırım ne kadar yaktığını.
Arkadaşlar Şimdi 2.el CBR 250 alcaktım ama bu videodaki motor bu sene türkiyeye gelir mi çünkü baya bi güzel duruyor.Bekleyip Sıfır Mı alsam Acaba :D
http://www.youtube.com/watch?v=Aws3EU7fmFA
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)