arkadaşlar geldiğini söylüyorsunuz fakat benim bayim beni henüz aramadı yarın sabah işe gitmeden bayiye uğraşamayı düşünüyorum, bakalım ne olacak.. istanbuldan motorunu alan gören var mı ?
arkadaşlar geldiğini söylüyorsunuz fakat benim bayim beni henüz aramadı yarın sabah işe gitmeden bayiye uğraşamayı düşünüyorum, bakalım ne olacak.. istanbuldan motorunu alan gören var mı ?
honda daha beklesin araba bakmaya başladım, bakalım hangisi önce olacak ama bayaa hevesim kaçtı motor işinden.
benim bayimde
eğer motorun sahibi vaz geçmediyse beklemekten yarın alıcak motorunu
vaz geçtiyse ben alıcam
manisada dediğim gibi teslim edildi
istanbuldan alan arkadaşlar varsa hangi bayiden aldıklarını da yazarlar ise sevinirim manisa ve izmire gelmiş ise istanbula hayli hayli gelmiş olması gerekir... ben bu hondanın işini anlamadım birçok şeyler söyleniyor fakat motorumu alamaz isem ortalığı baya bi karıştıracağım kesin..
motorlar direk istanbula diğil önce izmite gidiyor
oradan fabrikadan dağıtım yapılıyor
hatta oradaki şerefsizle karar vermiş benim bayiye bir tane gönderileceğine
motoruna kavuşan arkadaşların hepsine hayırlısı olsun. Hepimizin motorunun tekerinin düz basması dileğiyle. Bekleyen arkadaşlarada sabır dileyelim.yaz bitmeden onlarda kavuşurlar motorlarına umarım. Ben kısmetse cuma günü Salihliden-Bursaya cıbırımla süzüle süzüle bir yolculuk yapacağım. darısı diğer arkadaşlara
valla lanet olsun hondaya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------
gidin bayilerinize baskı yapın be alında motor görelim
ben kesdim umudumu
arabaylayım yine gidiyorum buralardan çeşmede cbr ı unutmayı planlıyorum eğer temmuzda gelirse gelirim alırım motorumu yine giderim çeşmeye
ama şimdilik elim kolum bağlı arabama çarptılar
exper bekliyorum
2 gündede arabanın işi biter heralde
napalım kahpe kader
(not:bazı arkadaşlar motoru alamıyınca delirdi yazık diye düşünebilir.ammaa ciddende öle)
Fuarda CBR 250R tanıtıldığı günden beri bu başlığı takip ediyorum.
En çok sizin almanızı isterdim.
Ben de sizin gibiyimdir, birşeye heves ettiysem, sonuna kadar direnirim.
İnşallah en kısa zamanda hevesiniz daha fazla kırılmadan motosikletinizi alırsınız. (Arabanız için de çok geçmiş olsun )
teşekkür ederim
taktım bikere benim olcak hayırlısıyla
arkadaşlar cbr250r ın en güzel rengi hangisi sizce?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
siyahmı? yoksa tri colormu?
Yazık diyorum hondaya baska bisey demiyorum bende cbr 250r icin 2 ay bekleyenlerdenim nedense 5. sırada oldugum falanmıdır nedir istanbul'daki 12 tane siparisi olan bayiye 4 tane geliyor hep 1 farkla kacırıyoruz Ben beklemeye dayanamayıp bugun kaporamı aldım ve kawasaki ye yoneldim anlastım hayırlısıyla bi ninja'daha katıcam arkadasların arasına honda'nın buyuk firmadır sozune guwenilir anlayısım bitti artık sanmıyorum bidaha olucagını
yazık ya böyle bir markada böyle suursuzluk pessss....
ben iki renk arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
bugün istoç aneste gördüm. honda müthiş bir makine yapmış. servisin arka kapısına bir tane tri color 7 tane siyah dizmişlerdi. satış müdürü coskun bey bir tane siyaha müşteri arıyordu 9100 tl lik fiyatıyla benim bütçemi müthiş aşıyor. bu parayı vermeye hazır arkadaşlar anese bir uğrasınlar derim
bütün motorları 9.100 e mi veriyorlar?
hani8.810du
9100 plaka vergisi iviri ziviri icinde fiyatidir 2 ay once ayni paraya gelmisti bana
bütün motorları istanbula vermişler buraya bitane motor
arkadaşlar yardımcı olun yarın bayimden bu iki renkten birini alacağım. hangi renk en güzel?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
kimse yokmu forumda? tri colormu yoksa siyahmı? sizce hangisi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)