Ben sıradan aile otomobilleriyle kapışarak ego tatmin etmediğim için senin dünyanı anlayamam dostum. Saygılar..
Not: Bu araba ben motorumun racing olduğunu kabul etmiyorum. İşin aslı racing makineyi de pek oturaklı görmüyorum. Bir 900 hornet hatta bir gsr600 gibi asil gelmiyorlar bana. Belki de güzel ülkemin açık egzoslu, terlikle motora binen keko apaçileri yüzündendir.
Acemiyim ilk motorum olacak arkayı 140 mı yapmalıyım 150 mi güvenlik açısından hangisini önerirsiniz ?
Arkadaşlar motor daha yeni ilk bir hafta böyle bir sorun yoktu fakat sonralardan bu amörtisör ses yapmaya başladı yavaş giderken çukura girip çıktığınızda vs amörtise inip yükselirken fiyu diye ses veriyor Yani elimlede arkadan bastırıp bıraktığımda o yukarı çıkma aşamasında hava sesi veriyor fakat çok uyuz edici bir ses Honda'ya falan götürdüm patlak olsa amenna değiştirirler ama bu şekilde bir şey yapmazlar buna dedi ne yani bu sürekli bu sesle beni rahatsız mı edecek sürekli. Sizde böyle bir sorun var mı? (2013 Model)
Valla ben 77 kiloyum kimse oturmasada ben de tek başına yapıyor ne yapmalıyım ?
Muhendisler arac uretme asamasinda, dunyanin binlerce farkli noktasinda satisi yapilacak ortak bir arac tasarlarlar. Bunu tasarlarken de yuzlerce parametreyi bir araya getirerek, ortaya optimum ozelliklerde yuzlerce farkli yerde kullanilabilecek ortak ozelliklerde bir arac cikartirlar. Optimum yakit, optimum performans gibi.
IRC lastikler Michelin, Pirelli vs gibi markalardan kotu mu? Kotu. Eee 140 lastik takilmasini ongoren muhendis iyi muhendis, IRC takilmasina onay veren muhendis kotu muhendis mi. Ya da IRC'yi tasarlayan muhendis kotu muhendis mi.
Olaya sadece muhendislik acisindan bakilmasi da yanlis. Sirketler maksimum karlilik amaciyla calisirlar. Vs Vs uzar gider
Sonuc olarak lastik degistirmeyi dusunenler icin sunu soyluyorum. Herkes gidip 160 taksin demiyorum. Ama herkes IRC'lerden kurtulmali diyorum. 140 alin ama gidin Michelin alin Pirelli alin Bridgestone alin, Metzeler alin vs vs kalitesini ispatlamis, nispeten yumusak hamurlu lastikler kullanin.
CBR250R'i tercih edenlerin cogu tecrubesiz kullanicilar. Iyi lastik, tecrubesizken lazim. 4000-5000km kullan sonra degistirirsin demenin mantigini cozemiyorum. Iyi lastik esas ilk 5000kmde lazim. Herkese iyi aksamlar olsun.
Michelin pilot activ mi pilot street mi? Dün aradım bir bayiiyi street daha iyi faha yeni dedi? Evet street mi almalıyım
Şu lastik işine bir el atınız bilgim yok hiç bir konuda Michelin pilot active mi Michelin pilot street mi almalıyım. Yardımcı olunuz lütfen. Streetin adı hiç geçmiyor ama
lastik konusunda sürekli irc kötüleniyor ama yurtdışı videolarda adamlar pegleri sürtücek kadar yatıyorlar.Kötülemeniz gereken bence ülkemizin kireç taşından hallice asfaltıdır.
Öncelikle iyi günler yaklaşık 15 gün önce aldığım motorumun göstergesi çalışıyor fakat benzin göstergesi sürekli full durumda şamandırada sorun yok ama servis bu durumun düzeltilemeyeceğini söyledi. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
motosikletim satılıktır. düşünenler arayabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2013-diversion-f-5850-km-de-20000-tl-148212039/detay/
street aldım bugün ikisine 600 tl verdik hayırlısı olsun ama şunu söyleyim gercekten çok fark ediyor yol tutuşu acemiyiz birde kendime güvenim geldi diğer lastikler ne tutuyor ne duruyordu ani tepkimede kayık gibi kayıyordu belkide benim acemiliğimdendi ama şuan memnunum 50 km yol yaptım istanbul trafiğinde gerçekten fark var.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)