cbr250r satan varmı acaba ?
Yanlış anlamıyorum fakat size katılmıyorum. Mesela arabada farklı farklı tekerleri kullandım fakat Michelin tamamen bariz bir fark yaratıyor yani siz en iyi şekilde de kullansanız teker düzgün değilse yapabilecekleriniz kısıtlı viraja girmek olsun fren olsun. Şimdi motora gelecek olursak eğer teker kolay yumuşamıyorsa yol tutuşu iyi değilse teknolojisi iyi değilse ikisi bir tutulur mu tabi ki de hayır.
O yüzden kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum sizce ne almalıyım? Ek olarak H 180km/s demek herhalde buda CBR 250r için yeterlidir W ye +150 lira para vermeye gerek yoktur diye düşünüyorum?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
İşte hangi model neyi alacağım burada çok kararsızım. Kışın zaten binemiyoruz ki doğru düzgün o yüzden yaza doğru değiştireceğim bir yandan da şunu düşünüyorum bu üzerindeki lastikleri yormadan satma imkanım olabilir mi en azından 3-5 bir şey çıkarsın?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Arkadaşlar cbr 250 im 2013 model 890km de malum 1000km bakımı yaklaştı bir an önce lastikleri depiştirmek istiyorum.ne önerirsiniz ben arkaya 160/60 istiyorum sizce motor zararı olur mu
İşte bu konuda illaki bu lastiklerden birini kullanan vardır onların yorumlarını bekliyorum.
xxsalosioxx
Dostum araştırırken görmüştüm 160'lar jant açısından sıkıntı yapıyormuş galiba ama 150 takılabiliyormuş.
bu motorla iki kişi rahat eder mi? Genelde şehir içinde gezmek için, bazende izmir - çeşme arası gidip gelmek için kız arkadaşımla istiyoruz.
Birde kullanımı kolay mı? Başlangıç motoru için almak istiyorum
2012 model benim motosiklet,geçen yıl 142'ye yaptırdım bu sene 199 dediler!Henüz yaptırmadım,motosikletin yaşı da etkili tabii.
Nerden yaptırdığınızı ö.m. veya buradan tel.no ile paylaşabilir misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
Başlangıç motoru için uygun fakat artçı için 4-5 bin km tecrübe olmadan artçılı sürüş tavsiye etmiyorlar.
Genelde artçı kadın ise,rahatlık tercih edildiğinden scooter a yöneliyorlar.
Beklentileri iyi belirleyip ona göre bir model tercih etmeni tavsiye ederim.
yuh, o fiyata nereden buldunuz ya, hem de istanbul. yaş mı etken oldu? benim yaptırdığım 290 gibi bir rakamdı
sıfır motor halkbanksı sigorta 250 tl istanbul
Yaşım 30...
Sormak istediğim bu zorunlu trafik sigortası fiyatlandırması geçen 1 yılda bir sebepten aşırı mı arttı(% olarak konuşuyorum) yoksa motosiklet 1 yıl daha yaşlanığı için mi 142'den 199'a çıktı?
Sigorta fiyatları şirketten şirkete değişir.O yıl motorlar fazla kaza yapmıştır arttırır fiyatını.Birkaç sigorta firması dolaşın uygununu bulursunuz
Ayrıca sizin hatanızdan kaynaklanan bir kaza yaptıysanız riskli sürücü olup daha fazla para ödemek zorunda kalırsınız..
Bana 460 lira diyen bile oldu.Adam motorlarla uğraşmak istemiyor fiyatı yükek tututyor
Arkadaşlar motorum satılıktır 2013 beyaz extra olarak lastikler diablo rosso 2 ve givi çanta demiri ve givi e340n çanta var ışıklı. Ve daha sayamadığım bi sürü ekstra var kask ve mont da hediyem. Kaza veya çizik yok orjinal sahibinden com ilan no: 148044865
Dostum bende bu tekerden almayı planlıyorum nasıldır bilgi verir misin?
Hemşehrim, konuya ve yazına afaki denk geldim. soruna bildiğim kadarıyla cevap vereyim istedim. Diablo serisi lastikler, pistlerde tercih edilecek kadar performanslı seridir. Yol tutuşu ve viraj kabiliyeti çok iyi olup tek kusuru yağmuru sevmemesidir. Kolay ısınır ve yumuşak hamurludur. Keyifli sürüşler dilerim..
"CaRPe DieM"
bende michelin pilot var 150 arkası memnunum ırcden farkı fazlasıyla var gerçi ırc lastik benim motorun üstünde 11000 km gitti tavsiye edebilirim gayet iyidir 150 lilik olmasıda bir sorun olmadı. pirelliyi bilmiyorum ama bende ikisi arasında kalmıştım tavsi ile michelin almıştım
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)