Rodaj konusunda sabit hatlarla önerebileceğiniz bir şeyler vardır arkadaşlar çok sefer söylenmiştir ama iki kelam bir şey sorun olmayacaktır şu hızı geçme şu deviri geçme şu km ye kadar olarak anlatırsanız eğer cidden minnettar olurum şimdiden çok teşekkürler Yada rodaj bu kadar büyütülecek bir şey değil çok abartılıyor sen ilk aldığında çok abartmadan keyfine bak gibi öneriler istiyorum
Beklediğim yazı buydu ciddi anlamda hocam :D alıpta 70 80 gitmek çok koyar adama başka arkadaşlarında yorumları gelecektir yüksek ihtimal yarın itibariyle bakalım bir orta yolu görüp o şekilde kullanıcaz cıbırımızı
Bende rahatlamak istiyorsan rodajı umursama derim ama sana yanlış bilgi vermiş olurum. Motosiklette rodaj süresini istenilen şekilde tamamlamak ilerde motosikletinin çekişinde performansında etki edecek bu farkı başka bir cbr a bindiğinde farkedebilirsin.Rodaj süresi 100 km de tamamlanmış olur. Motosikletini yine istediğin şekilde kullan yalnız abartmadan. Kimi zihniyetler ilk aldığında bas basabildiğin kadar motor açılır mantığıyla motoruna zarar vermekten başka bir şey yapmıyor.
Normal devirde 100 km tamamladıktan sonra artık basıyormusun ön mü kaldırıon akrobasik bi yapıon ne yaparsan yap. Rodajın sağlıklı olmazsa "Motorum basmayla gidiyor" dersin servise verirsin oda bi hava filtresi buji, subab sekman ayarı yapayım der 150 kağıt alır. Halbuki motorunun çekişinin düşük olması rodajda motoru zorlamandan kaynaklanır. Motor yorulur ve yaptığın sürüşten keyif alamazsın. Bilgin ola.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
aslında cbr 125 düşünüyordum ama marttaki fuardan önce gelmez dediler.istanbuldaki butun bayilerdede cbr250 var, zannediyorum ellerindeki son parti bunlar bittimi cbr300 olarak gelecek.onumuzdeki hafta ehliyete yazılmayı ve motoru almayı dusunuyorum ama asıl sorun bahcelievlerden avcılara motoru getirebilmekseneler oncesinde mobiletle birkac tur atmıstım hepsi bu.
bu motor 2014'de makyaj veya kasa değiştirecekmi ?
Niye düşsün ki? Kim alacak CBR 300R? 5 sene sonra yine satar CBR 250R
Düşer abi neden düşmesin.Üretimi biten her malın değeri düşer.Fakat ne kadar düşer?
500lira bişe farkeder max.Sonuçta arkasında honda var 10yılmı 15yılmı ne yedek parça garantisi var.
Üretimi bitti çöpe atalım olmaz yani.
İlginçtir üretimi bitipde daha çok değerlenen aletlerde var misal 600F,VFR800
CBR300R bu sene kesin gelmeyecek diye biliyorum ben fakat 250R ın repsol rengini getirecekler sanırım, honda.com.tr ye eklemişler resmini.
türkiyeye 300r gelmeyecek zaten
650f gelecek diye biliyorum
dielim honda 300r 250r la aynı yaptı türkiye ülke sınırından içer girince %30 civarında bir fiyat farkı ile çıkacak liste fiyatı vergi yükünden dolayı en son 11900 tl idi bunu baz alırsak 4000tl gibi bir ötv farkı çıkar olur16000 tl kim alır bilmem
bana sorarsanız 2014 250r çıkmazsa bizim motorlar biraz daha değerlenir derim
2014 250 R ciksin ya ben almak istiyorum...
meraba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. 2012 cbr 250r motorumun en son 6000km bakımını yaptırdım. şu an 9000km civarında sıradaki bakımını kaç binde yaptırmam gerekiyor. cevaplarsanız çok memnun olurum
http://www.ebay.com/itm/LeoVince-GP-...583bca&vxp=mtr
biraz tuzlu ama ne diyosunuz?
Bu arada yarın noterdeyim 2012 model 2013 çıkışlı beyaz bi cbr la takaslıyorum benzincilerle bütün ilişkimi yarın bitiriyorum
arkadaşlar merhaba bizim motorun stop etme gibi kronik bi sorunu varmı acaba?
motorumu 4000 km bakımında çıkalı 1000 km oldu 1000kmde tam 3 kez stop ettin motor ve birinde hareket halindeyken oda bugun oldu.3 viteste agır hızda elim debriyajda donuyordum kı stop etti yanımda arkadaş vardı makine calısmadı sonra arkadaş deponun kapağını açdı kapadı ve tek marsta calıstı motor basınç yapmış dedi depon, ne alaka bilemedim. serviste bakımda hava filtresini falan sökmüştü elamanlar ondan ötürü bişey mi acaba bilgisi olan varsa sevinirim?
Cbr250 ile 125'in grenajları uyumlu mu yoksa montaj yuvaları farklı mı? Hiç dikkat eden oldu mu?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)