Honda yine zamları yapıştırmış, bizim motor 11000 TL olmuş...
http://www.honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r/fiyat
Honda yine zamları yapıştırmış, bizim motor 11000 TL olmuş...
http://www.honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r/fiyat
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
ekrem bey yani bulunur bulunmasına ama rota seçiminiz çok garip nerdeyse türkiye haritasına zorronun amblemini çizmek gibi aslında hani bir bölgeye yoğunlaşsanız belki bir şansınız ama rotayı değil gitmek okurken bile başı dönüyor insanın. kazasız belasız gitmeniz gelmeniz dileği ile
bu arada bizim motor zaten 11.000 di sadece site tasarımı değişmiş.
Merhabalar motorunda tork artışı sağlamak için arka dişliyi büyüten oldumu acaba ? olduysa nerden aldığı, motorda ne kadar fark ettiğini ve son hızda değişme olup olmadığını yazarsa çok sevinirim saygılar...
Evet rota biraz garip fakat senede bir kez kullanabildigimiz bir izin olunca akrabalari arkadaşları filan da ziyaret amacı taşıyor ankara kirsehir tokat istanbul izmir ve denizlide kalacak yer sikintim yok. Sadece Çanakkale de otel veyahut pansiyon tarzi bi yerde kalacağım. Şehitliği gormeyi çok istiyorum. NEyse bakalım hayırlısı ile bir başlasın da içeriğini bol bol paylasirim
Başkasının senaryosunda sadece piyon olursun. Hayat senin ise senaryonu sen yaz.
ferdinandd selam, kullanmaya başladın mı boyadan sonra? Renk atması ya da solması oldu mu hiç?
Tabi abi kullanıyorum, ama henüz 700-800 km anca oldu, geçen süreyi zaten biliyorsun
Henüz en ufak bi renk atması, solması falan yok, belirtisi bile yok... henüz arkadaşların bahsettiği kmlere göre bişey söylemek için erken tabi
Birde kullandığım boya 800 derece ısıya dayanıklıydı, uyaran arkadaşlar 600 kullanmışlardı sanırım, belki bununla da bi alakası vardır
İlkbahara, kuru havalara kadar egzozu sağlıklı bi şekilde korusun yeterli benim için, her yıl boyamaya razıyım o şekilde
Çok heyecanlı bir tip ya , ayağını içe almamış bile. Eli de güzelce ön frene gidiyor, her türlü hata var.
Virajin daha da daraldigini gore gore hizli gelmis, ustelik yeterince yatmisken... viraj icindeyken direksiyon duzeltmesine de girismis.
ne güzel viraj alıyorlar be arkadaş. düşen değil tabiki ondan öncekiler
Arkadaşlar daha yeni hemen ay cbr 250 aldım fakat lastiklerden ve egzozdan hiç memnun değilim. Öndrebileceğiniz lastik ve egzoz var mı en iyileri hangisidir
Arkadaşlar rodajdan çıkmış bir makinanın 169.2 km de 10.3 litre benzin yakması normal mi? Bana hiç normal gelmedi. 100 km de 6 lt yakmış oluyor. Devir 10k da vites atıyorum. Biraz agresif kullanıyorum fakat bir sorun var sanki. Var mı benzin hesabı yapıp bu değerleri gören?
10 k da vites attıra attıra 177 de mi ne bende lambayı yakıp söndürmeyı başaranlardanım şimdi 6-7-8 ı aşmıyorum. 215 km 2 diş benzın var
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
Bu arada İlk kazamdan sonra motor tanınmaz Haldeydi Ön hiç yoktu. amartösörler filan gidikti. Parçaları topladık. Motoru dirilttik.Artık Yavas Yavas Grenaj Takımı Takılcak ve Motor güzelce yıkancak. tek marşla Çalısıyor Namussuz. Honda farkı bu olsa gerek. CBR 125R 2008 motosikletimin kazadan sonraki son halleri tamir devam ediyor.
virajda direksiyon kırıp ön frene basmak. büyük hata. acemiydi heralde adam.
Bir arkadaşıma siyah cıbır bakıyorum var mı satan yada tavsiye eden istanbul da yada yakın çevresinde olursa güzel olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2743320/detay/
Arkadaşlar motorumu satıyorum. İlgilenen varsa benimle irtibata geçebilir.
sağlıklı bir cbr250 6litre yaktırmak imkansız, servise götürülmeli bence.
müthiş asabi kullanımım da bile 4litre göremedim.
6 litre yakıp yakmadığını tam hesaplamadım ama şehiriçi hızlı kullanımda o değerlere yaklaşabilir ki 10k devir diyoruz yani.en fazla 25 kuruş felan yaktırmıştım sanırım ben ve full depo ile 177 km gidenlerde 6 litre civarı yakmış oluyor
beyler kask ve mont tavsiyesi alabilir miyim.Teşekkürler
risk almadan asla zafer kazanamazsın
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)