Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda cbr 250
    Abicim ben kabloların hangisi ve nerde oldugunu bilmiyorum keske onu söylese biri

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Omzum rayına girdi, %80 kaynadı. Dayanamadım artık tak etti canıma, binmeye basladım bile Kendımi zorlamadan yokluyorum. Çok özlemişiz birbirimizi...
    Biliyosun bende benzer durumdaydım bi süredir Bende dayanamayıp yeter artık dedim ve gecenin 3:45 inde, köprüden İstanbul' u seyrede seyrede karşıya geçtim, boş boş turladım gün doğana kadar

Bi bilsen biz nasıl özlemişiz birbirimizi anlatamam. Özlemlerimiz kapışabilir yani

Garaj ortamın müthiş bu arada
    erays bunu beğendi.

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    Alıntı thermik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim ben kabloların hangisi ve nerde oldugunu bilmiyorum keske onu söylese biri
    ayaklığa bakarsan görürsün..ayaklığa gelen siyah bır kablo var...onu soy..içinde iki tane kablo var..onları kes birbirine bağla..

Motosikleti
    Honda NC S
    Ah ulan günü faydalandıralım dedik, ezozu boyamaya niyetlendik

Okadar pasa rağmen işin büyük kısmını bir şekilde çözdüm ki gel gelelim boru ile susturucuyu tutan kancanın sıkma civatası kötürt diye yarıldı

Sanırım çok aciliyeti yok ve kullanılabilir bu şekilde sonucta her iki parçayıda tutan şey o değil zaten diye kendimi avuttum, servise kadar idare etsin artık sağlık olsun

Şimdi zımparalama işine geçiyorum, sonra da ince katlar halinde boya falan filan işte...haydin hayırlısı

Motosikleti
    Honda cbr 250
    Ayaklik müşürünü iptal ettim motorumda sorun kalmadi herkese iyi surusler
    erays bunu beğendi.

Tardigrat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah ulan günü faydalandıralım dedik, ezozu boyamaya niyetlendik

Okadar pasa rağmen işin büyük kısmını bir şekilde çözdüm ki gel gelelim boru ile susturucuyu tutan kancanın sıkma civatası kötürt diye yarıldı

Sanırım çok aciliyeti yok ve kullanılabilir bu şekilde sonucta her iki parçayıda tutan şey o değil zaten diye kendimi avuttum, servise kadar idare etsin artık sağlık olsun

Şimdi zımparalama işine geçiyorum, sonra da ince katlar halinde boya falan filan işte...haydin hayırlısı
    Geçmiş olsun...

Bu arada yeni cbr 300r nin gidonu sanki 250r ye göre daha yüksek gibi geldi. Alt sakalı iptal edip yan grenajla tek parça yapmaları kötü olmuş.

Motosikleti
    Honda NC S
    Tüm işlemler bitti, umduğuma on basan bi iş çıktı ama o ara kelepçenin içindeki kırık yarım civatayı hala çıkartamadım ya, tüm enerjim bitti

hititarslanı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler, mont ve kask için güvenli bir online shop ismi verebilir misiniz.Ürünleri zamanında gönderen sağlam siteler hangisi, reklam olmazsa tabi.Bu sitede reklamı olan sitelerden alışveriş yapan var mı.Teşekkürler.
    risk almadan asla zafer kazanamazsın

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ninja 250 vs ninja 300 0-100km hızlanma

http://www.youtube.com/watch?v=PE0f6TuRNO4

Eğer cbr 300 35 beygir olarak çıkarsa en az %30 daha fazla beygir ve 15 kilo hafif gövdeden fark burdaki gibi büyük olacak.

8.3 sn'ye 6 hatta 5.8 saniye gibi birşey olabilir.

Uuuuuu beybiii

Motosikleti
    Fazer
    Arkadaşlar 2 seferdir motosiketimi yıkadıktan sonra start stop düğmesini aktif hale getirdikten sonra ''dııııııt'' sesi gelmiyor yani beyin devreye girmiyor.Bir kaç denemeden sonra çalışıyor biraz gezdikten sonra ise bu sıkıntı ortadan kalkıyor.Sanırım ıslanan yer gezdikten sonra kuruyor ve normal çalışmaya devam ediyor.Benim merak ettiğim konu ise bu ıslanmadan kaynaklı bir sorun mu yoksa bir yerlerde temassızlık mı var,malum yolda kalmak istemiyorum (Üniversite öğrencisiyim motosikletimi memleketimde bıraktım tam olarak hangi zamanlarda yapıyor gözlemleme şansım yok) DAha önce başına böyle bir şey gelmiş arkadaşlar var mı ?

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı ermanay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 2 seferdir motosiketimi yıkadıktan sonra start stop düğmesini aktif hale getirdikten sonra ''dııııııt'' sesi gelmiyor yani beyin devreye girmiyor.Bir kaç denemeden sonra çalışıyor biraz gezdikten sonra ise bu sıkıntı ortadan kalkıyor.Sanırım ıslanan yer gezdikten sonra kuruyor ve normal çalışmaya devam ediyor.Benim merak ettiğim konu ise bu ıslanmadan kaynaklı bir sorun mu yoksa bir yerlerde temassızlık mı var,malum yolda kalmak istemiyorum (Üniversite öğrencisiyim motosikletimi memleketimde bıraktım tam olarak hangi zamanlarda yapıyor gözlemleme şansım yok) DAha önce başına böyle bir şey gelmiş arkadaşlar var mı ?
    Dostum ben Cbr 250'yi sağanak yağışta 300 Km filan sürdüm, böyle birşey başıma gelmedi.

Ayrıca motosikleti kovayla da yıkadım, tazyikli suyla da yıkadım ama o zamanlarda da böyle birşeyle karşılaşmadım.

Senin motosikletin su almaması gereken bir noktadan su alıyor olabilir. Garantisi devam ederken servise göstermekte fayda var. ;) Sakın ihmal etme.
    ermanay ve theplatoon bunu beğendiler.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    İsmail Ankarada Mısın ? NE zaman görüşüyoruz CBR 250 R geldi Motora asılmaya basladım.. 125 R ye qelecek olursak toplamaya basladık ınceden makıneyi. Ankarada olduqunda bana haber wer. sırf çay içmeye qelecem hafta içi 4de işten cıkınca saat 7 de ankarada olurum

585858 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1955 r25 Mz 1990 251 Honda cb 125 e
    Hondacı dostlar 250 cc yerine 300 geliyormuş hadi hayırlısı fiyat nedir acaba.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/123118-yeni-honda-cbr300.html
    ZEMHERİ!

Alıntı 585858 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hondacı dostlar 250 cc yerine 300 geliyormuş hadi hayırlısı fiyat nedir acaba.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/123118-yeni-honda-cbr300.html
    250 yerine gelemez. Vergi dilimi yüksek olduğu halde performansı çok fazla değişmeyecek. Kimse istemez bunu. Türkiye'de satılacağını sanmıyorum bu modelin ben.

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    300'ün yapısı görünüşü hiç cezbetmedi en azından beni, aklımda da kalmaz eğer Türkiye'ye gelirse...

Ama tek üzüleceğim nokta bizimkilerin mali değeri düşcek herhalde

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Düşmez hocam, zaten 300'lükler vergi dilimine takılacak, bunu uygun fiyatla normalde Honda'nın kendisi aşabilir ama aşar mı? Aşmaz.. daha çok kazandığı sorunsuz 250 var zaten, getirmemesi kuvvetle muhtemel.
    kakare bunu beğendi.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsmail Ankarada Mısın ? NE zaman görüşüyoruz CBR 250 R geldi Motora asılmaya basladım.. 125 R ye qelecek olursak toplamaya basladık ınceden makıneyi. Ankarada olduqunda bana haber wer. sırf çay içmeye qelecem hafta içi 4de işten cıkınca saat 7 de ankarada olurum
    Mehmet ben Ankara'ya geldim dostum.

Tam iyileşmeden uzun yola çıkmanı tavsiye etmem ama gelirsen başımın üstünde yerin var ;)

Haberleşelim.

altınkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kakare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    300'ün yapısı görünüşü hiç cezbetmedi en azından beni, aklımda da kalmaz eğer Türkiye'ye gelirse...

Ama tek üzüleceğim nokta bizimkilerin mali değeri düşcek herhalde
    Benim de tek üzülmeyeceğim nokta o heralde

Motosikleti
    Honda NC S
    Evet beyler egzozun son halini sevdim, mat antresitimtrak hoş bi rengide var bayıldım.

Eski hali evdeki pc de kaldı, uygulamayı düşünen arkadaşlara fikir oluşturması açısından eve geçince onuda paylaşırım

Bu arada benim egzozun üzerinde Honda yazıyormuş ilk kez gördüm

RuzgarSA, Tardigrat ve theplatoon bunu beğendiler.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet beyler egzozun son halini sevdim, mat antresitimtrak hoş bi rengide var bayıldım.

Eski hali evdeki pc de kaldı, uygulamayı düşünen arkadaşlara fikir oluşturması açısından eve geçince onuda paylaşırım

http://o1310.hizliresim.com/1g/p/tt16z.jpg

Bu arada benim egzozun üzerinde Honda yazıyormuş ilk kez gördüm

http://o1310.hizliresim.com/1g/p/tt1d7.jpg
    Aynen, egzoz güzel olmuş. Ancak 1500 Km sonra tekrar eski haline dönmeye başlıyor. Yağmurlu havalarda kullanırsan yıpranma daha hızlı oluyor.

Ben de egzozu ve kapağını boyamıştım. Kapak hala yeni gibi duruyor ancak egzoz yer yer eski haline döndü bile.

Mayıs ya da Haziran'da yine boyayabilirim ;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler