Hazır 5 ay varken http://tr.ommriders.com/t/10/ şurdaki motosiklet yol sanatını cidden okumanı tavsiye ederim. Ben de bisikletli çocuğa çarptıktan sonra okudum ve cidden faydası oldu. 13 binde kaza oldu, son 18-19 bin km'dir sıkıntı yok neyse ki Motosiklet kazasında hatalı her zaman motosiklettir diye benimsemek kazaların önüne geçmek için önemli.
Lastik tamir sprayi demisken arastirdim, Puncture Safe uygulamasi varmis, lastik omru boyunca lastik patlamiyor, fiyati da uygun yazmislar 1-2 sitede ancak Turkiye web sitesi acilmiyor, acaba bu uygulamadan ( PUNCTURESAFE ) yaptiran ya da nerede yapildigini bilen var mi ?
tesekkurler
Aksi taktirde kitabın k sini duymaya tahammülüm yok dermiş gibi konusmussun sabah sabah, çok yaşa
Kitabı siteden temin edebiliyorsun, mail mi atıyordun onlar sana hesap numarası mı ne veriyordu bi tuhaftı ama tıkır tıkır herkesin eline geçiyor sorunsuz
Temin etmek için izlemen gereken yolu bi mail at sor istersen
250 lik motora binmeden önce biraz pişmen lazım mobiletten inip hemen 250 cc motora binersen tabiri caizse beygir tepmişe benzersin sonra burda ben niye kaza yaptım diye bebeler gibi inleyip durursunondan sonra bu işle alakalı hangi kitabı okuyayım diye sorarsan ninja kullanan MURAT abine bi danış öğütlerini dinle derim
1- Sen bebe iken ben 12 yasında 1976 MODEL HONDA CB 125S motor ile basladım bu işe.
2- Benım Yapmış olduğum kazayı sen yapsan Motora binmeye ömür boyu götün yemezdi.
3-Burda Bebe gibi ağladığım filan yok. Buradan bilgi almak için Kulanıyorum forumu.
4-Honda CBR 250 R motoru kötülemekten baska bi boka yaramıyodun. Be olduda Şimdi Beygir tepmişe dönüyoruz?
5- Honda-Yamaha-Kawasaki-Suzuki ve marka gözetmeksizin MOTORCU arkadaşlardan daima öğüt dinlerim fakat senin gibi (UKALA) birisinden öğüt almam. sen MOTORCU olamazsın asla.
6- Şimdi Kaybol.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
adam uzaklaştırılmaktan keyif alıyor heralde
işyerinden 4bin lira alacağım var. onu kaptığım anda bayiiye gidip cbr250'yi kapıyorum. vallahi rüyalarıma girdi ya.
yalnız sormak istediğim bir şey var. şimdi dükkana gidip parayı verip pat diye alıp çıkabiliyor muyuz, yoksa başka işlemler oluyor mu?
o efsane motor halen bende dostum. Platin sorunu var.. yurtdısından Platini bulursam cok sağlıklı çalışacak. ateşi bujiye sağlam gönderemediği için tekleme yapıyor bazen makıne.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
İsmail boşver şunu. Bana artık cok yakın bi ildesin.. CBR ı çalıştır ve Buraya gel artık kardeşim. 11 EKimde motor Burda olacak nasipse benım.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Mehmet dostum motosiklet şu an Kocaeli'de.
Bayram tatiline gittiğimde motosikleti de alıp öyle geleceğim Ankara'ya.
Bayram tatilini erken bitirip Kocaeli-Karabük-Ankara yapabilirim.
Kimse de bir şey söyleyemez. Bunu planlayalım ;)
arkadaşlar merhaba belki daha önce açıklanmıştır ama vaktim olmadığından soruyorum motorumu kış yavaş yavaş geldiği için kaldırmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor aküyü filan sökmek gerekiyor mu? bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Yirtik dondan cikar gibi cikmis yine bizim KAMBER, ortaligi karistirmis, uymayin suna arkadaslar kimse cevap yazmasa bir daha yazmaz zaten, cevap alinca amacina ulasmis oluyor, sorum da kaynamis arada
Yaw birsey sormustum lastik koruma ile ilgili, uygulamadan sonra lastik omrunce patlama/inme olayi bitiyormus, Ride-On varmis birkac tane daha bir de onceki sayfada yazdigim, deneyeniz ya da bileniniz var mi ? Saglikli ve guvenilir bir uygulama midir yoksa tamir spray i tasimak mi mantikli olani ? Tamir sprayinden cikan kopuk de lastikde problemlere sebep oluyor diye yaziyor birkac yerde ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
Bu arada kitap soranlar varsa ben bugun sordum ilave bir kitap daha varmis alacaklarin bilgisi icin asagiya gelen mesaji kopyaliyorum;
Date: Thu, 26 Sep 2013 12:22:47 +0300
From: sabrioran@superonline.com
To:
Subject: OMM KİTAPLARI
Merhaba,
Yol Sanatı 30 tl,Tam hakimiyet kitabı 35 tl dir.aşağıda dernek hesap bilgisini yazıyorum.havaleyi yapıp bana dekontu,kargo adresi ve tel nonuzu yollarsanız kitap size ödemeli olarak yurtiçi kargo ile yollanacaktır.
Kitaplar toplu olarak her hafta pazartesi günü yollanır.
sevgiler,
sabri oran
not:yurtdışında olacağımdan dolayı 30 ekimden önce kitapları yollama şansım yoktur.30 ekimden önce dekontu bana mail ile iletirseniz kargoya vereceğim.
ONAT MOTOSİKLET MERAKLILARI DERNEĞİ
Banka : Yapı Kredi
BankasıŞube : Sirkeci
Hesap No : 93000340
IBAN No
TR 68 0006 7010 0000 0093 0003 40
Yanlış anlama ama ben olsam bende pişman olurdum Sattığın dönemi hatırlıyorum, iyileşir binerdi niye sattı ki acaba diye iç geçirmiştim.
Sağlık olsun, tekrar alınası bi motosiklet zaten, model yükseltmek hatta renk değiştirmek için bile alınıp satılsa ne gerek vardı diyemem yani, alet güzel çünkü
egzoz taktırasım vardı ama tek silindir sesde iyi olmaz işte ayar oldum
cbr 600f alıp eğer türkiyede yazılımla beygir kucultuyorlarsa 38 beygir çivarı oyle bişey yapmayı dusunuyorum.ama beygir azalmassa almam
şuanki maxi scooterimlede çok mutluyum
ama cbr görünce içim bi tuhaf oluyor
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)