Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Tardigrat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı ayhan06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parçaları söküp bir oto boya yapan yere gidip istedğiniz rengi gösteriyorsunuz onlar yaklaşık bişi yapıp göstreriyorlar sende ok diyorsun yada daha açık olsun koyu olsun diyorsun düzeltme yapılabiliyorlar
    standox en iyi oto boya markası bunu satan yere gidip rengi istemek yeterli
    sonra bir fırın oto boya yapan boyacıya onları boyatmak kalıyor bu aşamada biraz fazla işçilik isteyebilirler 100 tl mesela
    ankara da adres verebilirim boya ve boyacı için
    Eyvallah dostum. Ama bize istanbulda bi yer lazım. :/ acaba honda servisinde boyatabilme imkanımız olur mu ki? yarın gidip bi sorucam.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    psychocake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    ÖZel bir boya gerektirmiyorsa bizim araba servisi var fırın ve boya işleride yapıyorlar... onlara yaptırırım bedava...

b.dog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    Arkadaşlar iki küçük kaza geçirdim. ilki soldan ticari taksi sıkıştırdı sağdan özel halk otobüsü benim sol aynamı biçti. sonrada hatasını örtbas etmek için otobüse bi sövmesi vardı görmeliydiniz. ikincisi makyaj yapan bi sarışın arabasıyla ben sola dönüş yaparken sol arka kısmıma çarptı. kaza anında farketmemişim sonradan gördüm ki o da sol arka artçı ayaklığını biçmiş.
    Özet olarak aynasını değiştirip eski aynası elinde olan bi arkadaşımız varsa sol aynayı alabilirim. sanırım kimsede sol artçı ayaklığı yoktur ama hani olur da varsa onu da satın alabilirim.
    herkese kazasız sürüşler diliyorum.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Kargaburun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 8 numara lokma ile uzatma kolunu takıp açtığımı hatırlıyorum. Şöyle bir şey kullanıyorum.
    http://www.e-hirdavat.com/modules/ca..._29377_max.jpg
    Aynen abi lokma başlıklı tornavida seti oraya kesin ulaşır, acil edinmem lazım. Okadar anlattım derdimi, bir kişide çıkıp bundan al demedi diye yattı işim yazıklar olsun Karaköy esnafına

Çok saol, bir hayat daha kurtuldu Yoksa servisi arayıp sormayı düşünüyordum
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

sebzelicorba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250r / Yamaha R-25
    Ben de cbr250r almaya karar verdim son olarak.İnazuma'yla arasında kalmıştım. Honda'Yı seçme nedenim hem estetik olarak daha güzel hem de racing olmasına rağmen çok fazla hızlı değil.
    Tek korkum uzun yolda beni felç etmesi. Umarım uzun yolda beni yormaz fiziksel olarak.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı sebzelicorba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki distribütör'ü kadıköy'De stadın yanında. Ktm de hasanpaşa'Da. Honda'yı nereden alacağız?
    Honda heryerde
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

prohonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250r
    ankara grubu hafta sonu cbr250r kullanıcıları olarak toplanabiliriz veya bi yerlere gidebiliriz ?
    Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
    https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub

ayhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250 r
    biz bu hafta sonu gittik güdül yaptık geldik keyfli oldu havada iyiydi sana da haber veririz birdahakine

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    biz bu hafta sonu gittik güdül yaptık geldik keyfli oldu havada iyiydi sana da haber veririz birdahakine
    ayhan bey bizim işle ilqili bilgi alabildiniz mi? Büğün cep telefonuma mesaj qeldi. exper görevlendirilmiş. gün içinde gidecek diyee. yarın belli olur dedı bayan aricam bakalm?
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    Arkadaslar merhaba. Manisada satılık bir cbr war threecoolor. Fiyati 7 bin lira 7600 km 2012 model. Mobilden girdigim icin link koyamiyirum. Aranizda motoru taniyaniniz varmidir acaba ? Fiyati sizcede uygun degilmi ? Bu arada motorun sag grenaj ve deposu kaskodan değiştirilmiş. Dusmeden dolayi. Kazasiz be Boyasiz olduğunu soyluyor sahibi. Ne dersiniz almak mantikli olurmu ?

prohonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250r
    Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba. Manisada satılık bir cbr war threecoolor. Fiyati 7 bin lira 7600 km 2012 model. Mobilden girdigim icin link koyamiyirum. Aranizda motoru taniyaniniz varmidir acaba ? Fiyati sizcede uygun degilmi ? Bu arada motorun sag grenaj ve deposu kaskodan değiştirilmiş. Dusmeden dolayi. Kazasiz be Boyasiz olduğunu soyluyor sahibi. Ne dersiniz almak mantikli olurmu ?
    tanıdığın sözüne güvendiğin ustaya göster tamam derse al güle güle bin ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

aşağıda facebooktaki gruba gelin arkadaşlar oradan yapacağınız gezileri haber verirseniz haberim olur buradan pek takip edemiyorum.
    Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
    https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub

iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Motorumu satıyorum. Herşeyi dürüstçe yazdım. Link aşağıda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-topcaseli-cbr-250r-servis-bakimli-ilk-sahibinden-137875843/detay
    RuzgarSA ve fearlesboyy bunu beğendiler.

ayhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250 r
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayhan bey bizim işle ilqili bilgi alabildiniz mi? Büğün cep telefonuma mesaj qeldi. exper görevlendirilmiş. gün içinde gidecek diyee. yarın belli olur dedı bayan aricam bakalm?
    şimdi bende onun için girdim internete bilgi verdim bana haber verecekler öğleden sonra bilgi gelir sanırım

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    şimdi bende onun için girdim internete bilgi verdim bana haber verecekler öğleden sonra bilgi gelir sanırım
    bende bana telefon gelecek mı diye beklıyorum. dün eksper motoru görmeye gitmiş. Bakalım bıze ne diyecekler. Sen bana hemen bilgi verirsen sevınırım. baktım olumsuz bi sonuc var. motosikleti Servisten alırız Honda Boraya sokarız.
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba,

Motorumu satıyorum buralardan ilgilenen olursa 7500 TL'ye veririm arkadaşlar.

http://www.ilanimo.com/ilandetay-23bin-kmde-2012-servis-bakimli-cbr250r-41279-goster

theplatoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motojektif.com/videoPlay/2136
    199 basan cbr......

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorumu satıyorum. Herşeyi dürüstçe yazdım. Link aşağıda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-topcaseli-cbr-250r-servis-bakimli-ilk-sahibinden-137875843/detay
    sizi tebrık ederım fiyattan önce ehlıyetınız yoksa size motor satmam demıstınız.keşke herkes sizin gibi olsa..bu arada gazıantepdenım demıstım hatırladınızmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki ninja 250r
    kardeş sen ya rüya görüyorsun yada akşam pencere açık yattın hiç güleceğim yoktu 199 basan cbr .sakın bu cbr ye ninja 250r motoru monte etmesinlersiz cbr kullananlar tabi özenirsiniz sizin tek silindirli sütçü cbr sütçü beygiri o sürate ulaşamayacağı için olur olmaz rüyalar görüyorsunuz bol rüyalar tatlı uykular dilerim benim hayalperest kardeşlerim.umarım sizlerde birgün ninja alırsınız .artık ninja bayileri pazar günleride açık olacak selamımı söyleyin size 50 krş indirim yaparlar

theplatoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biz memnunuz cbr den murat kardeş..almadan önce sayısız inceleme okuduk..ninjayı eledik..karşılamadı beklentilerimizi nınja..yaklaşık 15 bin km oldu beklentilerimin fazlasını karşıladı..cbr den sonra motorum nc700x olur..

Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar. Benim kac aydir bir skntim war we napicagimi bilemiorum. Ilk sorum cbr 125r mi 250r mi? Ikincisi hayatim boyunca ilk binecegim racing olacak ve herkes nedense suphelerimin tersine cok iyi bir tercih dior, gerek forumlarda gerekse nette arastirdigim experler hep yeni kisiler icin cok ideal ve mantikli bir tercih diorlar. Sizce ilk baslangic olarak 125 mi 250 mi? Bir sure sonra alisinca o hiz sana yetmicek diorlar ama benim hiza da aslinda pek ihtiyacim yok acikcasi ama ne bilim iste hani sonucta ikisininde kalkksi gidisi ayni sadece 120 den sonra birazcik daha basior denilior okadar. Neyse fazlada uzatmak istemiorum ama sadece biri bana akil wersin yeter ilk motorumu sifir mi aliim ikinci el mi we kaclik almami tawsiye edersiniz yada almiim mi bikmiorum arkadaslar cok hewes ettim lutfen birinin bana bu konuda hayat koclugu yapmasina gercekten cok ihtiyacim war. Cewaplarinizi bekliorum... saygilar..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler