ÖZel bir boya gerektirmiyorsa bizim araba servisi var fırın ve boya işleride yapıyorlar... onlara yaptırırım bedava...
Arkadaşlar iki küçük kaza geçirdim. ilki soldan ticari taksi sıkıştırdı sağdan özel halk otobüsü benim sol aynamı biçti. sonrada hatasını örtbas etmek için otobüse bi sövmesi vardı görmeliydiniz. ikincisi makyaj yapan bi sarışın arabasıyla ben sola dönüş yaparken sol arka kısmıma çarptı. kaza anında farketmemişim sonradan gördüm ki o da sol arka artçı ayaklığını biçmiş.
Özet olarak aynasını değiştirip eski aynası elinde olan bi arkadaşımız varsa sol aynayı alabilirim. sanırım kimsede sol artçı ayaklığı yoktur ama hani olur da varsa onu da satın alabilirim.
herkese kazasız sürüşler diliyorum.
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ben de cbr250r almaya karar verdim son olarak.İnazuma'yla arasında kalmıştım. Honda'Yı seçme nedenim hem estetik olarak daha güzel hem de racing olmasına rağmen çok fazla hızlı değil.
Tek korkum uzun yolda beni felç etmesi. Umarım uzun yolda beni yormaz fiziksel olarak.
ankara grubu hafta sonu cbr250r kullanıcıları olarak toplanabiliriz veya bi yerlere gidebiliriz ?
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
biz bu hafta sonu gittik güdül yaptık geldik keyfli oldu havada iyiydi sana da haber veririz birdahakine
Arkadaslar merhaba. Manisada satılık bir cbr war threecoolor. Fiyati 7 bin lira 7600 km 2012 model. Mobilden girdigim icin link koyamiyirum. Aranizda motoru taniyaniniz varmidir acaba ? Fiyati sizcede uygun degilmi ? Bu arada motorun sag grenaj ve deposu kaskodan değiştirilmiş. Dusmeden dolayi. Kazasiz be Boyasiz olduğunu soyluyor sahibi. Ne dersiniz almak mantikli olurmu ?
tanıdığın sözüne güvendiğin ustaya göster tamam derse al güle güle bin ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
aşağıda facebooktaki gruba gelin arkadaşlar oradan yapacağınız gezileri haber verirseniz haberim olur buradan pek takip edemiyorum.
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
Motorumu satıyorum. Herşeyi dürüstçe yazdım. Link aşağıda.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-topcaseli-cbr-250r-servis-bakimli-ilk-sahibinden-137875843/detay
Merhaba,
Motorumu satıyorum buralardan ilgilenen olursa 7500 TL'ye veririm arkadaşlar.
http://www.ilanimo.com/ilandetay-23bin-kmde-2012-servis-bakimli-cbr250r-41279-goster
kardeş sen ya rüya görüyorsun yada akşam pencere açık yattın hiç güleceğim yoktu 199 basan cbr .sakın bu cbr ye ninja 250r motoru monte etmesinlersiz cbr kullananlar tabi özenirsiniz sizin tek silindirli sütçü cbr sütçü beygiri o sürate ulaşamayacağı için olur olmaz rüyalar görüyorsunuz bol rüyalar tatlı uykular dilerim benim hayalperest kardeşlerim.umarım sizlerde birgün ninja alırsınız .artık ninja bayileri pazar günleride açık olacak selamımı söyleyin size 50 krş indirim yaparlar
biz memnunuz cbr den murat kardeş..almadan önce sayısız inceleme okuduk..ninjayı eledik..karşılamadı beklentilerimizi nınja..yaklaşık 15 bin km oldu beklentilerimin fazlasını karşıladı..cbr den sonra motorum nc700x olur..
Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar. Benim kac aydir bir skntim war we napicagimi bilemiorum. Ilk sorum cbr 125r mi 250r mi? Ikincisi hayatim boyunca ilk binecegim racing olacak ve herkes nedense suphelerimin tersine cok iyi bir tercih dior, gerek forumlarda gerekse nette arastirdigim experler hep yeni kisiler icin cok ideal ve mantikli bir tercih diorlar. Sizce ilk baslangic olarak 125 mi 250 mi? Bir sure sonra alisinca o hiz sana yetmicek diorlar ama benim hiza da aslinda pek ihtiyacim yok acikcasi ama ne bilim iste hani sonucta ikisininde kalkksi gidisi ayni sadece 120 den sonra birazcik daha basior denilior okadar. Neyse fazlada uzatmak istemiorum ama sadece biri bana akil wersin yeter ilk motorumu sifir mi aliim ikinci el mi we kaclik almami tawsiye edersiniz yada almiim mi bikmiorum arkadaslar cok hewes ettim lutfen birinin bana bu konuda hayat koclugu yapmasina gercekten cok ihtiyacim war. Cewaplarinizi bekliorum... saygilar..
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)