adı üstünde gaz YAĞI cennetten çıkma
adı üstünde gaz YAĞI cennetten çıkma
Ben hocanın yalancısıyım adam çok net konuştu yılların hocası honda dan emekli olmuş eğitmen senin gibi gaz yağı kullananlar hemen itiraz etti çok net cevapladı mazot kullanın diye. Bende hocam ben eskiden mazot kullanıyordum ama yeni şirkette beleş solvent var yağ sökücü pas yapmıyor devam edeyim mi dedim aynen devam et dedi
Arkadaşlar hafta sonu yapılacak olan Superbike yarışları için 2 adet fazladan biletim var. İsteyen olursa bana mesaj atabilir...
Valla hocam hoca niye öyle bişi demiş anlam veremedim ama şöylede bişi var. Tisaş silah fabrikası silahlarını gaz yağıyla temizleyip öyle yağlayıp satışa sunuyor. Yani teorik olarak bir silah fabrikası bile bile ürününü paslandıracak bir malzemeyle temizliğini yapmaz. Çok bilmiş gibi konuşmak istemem. Belki de başka bi sebepten zincir paslanmış olup gazyağının yaptığı sanılmış olabilir.
Benim Bildiğim Silahla Zincir Aynı Malzemeden Yapılmıyor Tabii Sen Orada Yoktun Ama Hoca Sana Face Den Cevap Verir Biz On Kişi Yanlış Anlamış Olabiliriz ;). Bide Sen Sor Hocanın Adı Murat Denizhan Hyo gs2 Eğitiminde Böyle Bi Beyanat Da Bulunmuşsunuz Diye Sorabilirsin
Ozellikle bu cbr sayfasindaki tum kardeslerimi cok sevdim.yolunuz acik olsun .allah kimseye kaza bela vermesin.
Artik forumlara giris yapmayacagim.
Nezaman konu acsak alayci kucumseyici yorumlari bu saatten bu yastan sonra cekilmiyor.sizleri her ne kadar hic görmemi§ olsamda kardes sicakligini bu cbr sayfasinda yakaladim.ve bu sayfadan veda ediyorum.hakkinizi helal edin kardeslerim.
barodi gözlerimi yaşarttın çok meraklıydık sana
Sayın abim "he" deyip geçeceksin burada. Seni alaya alanı sende alacaksın. Küçümsüyorsa muhattab bile olmayacaksın. Yapan kimse ayıp etmiş zaten. Üzüldüm sizin adınıza.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
Evett... Kimin densiz olduğu ortaya çıktı...
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
merhaba arkadaşlar motorum sağ yana devrilmişti bir ay kadar önce. egsoz koruması biraz eğildi ve rengi attı o kısmın. değiştirme haricinde bir çözüm önerisi olan var mı?
@ybalci boya kardeş
http://acemimotorcu.wordpress.com/2013/05/18/honda-cbr-250-r-egsoz-korumasi-boyama/
Tesadüfe bak, ben de bugün boyadım egzoz korumasını.
Ben motosikleti devirmemiştim ama bir sürü ufak tefek çizik vardı.
Korumayı sökünce egzoz da gözüme çok kirli geldi, onu da boyamaya karar verdim.
Önce korumayı ve egzozu söktüm. Üzerlerindeki plastikleri ayırdım. Korumayı ve egzozu bulaşık süngerine benzer yapıdaki kırmızı bir zımpara ile tamamen zımparaladım.
Çocuklar egzoza BİM poşeti yapıştırıp yakmışlardı. Süngerimsi zımpara kemikleşmiş yanık naylonu çıkarmayınca tiner ve sert zımpara ile yanık olan yerleri aldım. Sonra tekrar süngerimsi zımpara ile üzerinden geçtim.
Süngerimsi zımpara bayağı etkiliydi. Yer yer boya tamamen kalkmıştı. Ama asıl amaç zemini pürüzlü hale getirip boyanın tutunmasını sağlamak.
Daha sonra egzoz ve korumasını kuru bir bezle tamamen sildikten sonra boya işlemi için güneşin altına aldım.
Korumayı gri, egzozun kendisini de ısıya dayanıklı siyah sprey boya ile boyadık. Daha sonra dayanamadım, siyah olan küçük egzoz korumasını da aynı işlemlerden geçirerek boyadım.
Tüm bu işlemler sabah 11:00 gibi bitti.
Şu anda montaj için bu üç parçanın da kurumasını bekliyorum. Güneş dönmeden önce 2 saat kadar güneşte kurudu, saat 16:00'a kadar da gölgede kuruyorlar.
Montajı yapınca fotoğraflarım ;)
Yeni değil bu yalnızlık . . .
İsmail kardeşim merak ettim fotoları bekliyorum...
Isıya dayanıklı dediğin, hangi boyayı tercih ettin Benimde özellikle egzozda ihtiyacım var o işe. Fotoğrafları merakla bekliyoruz
Birde o ısıya dayanıklının sarısı, kırmızısı, soba grisi falan var piyasada ama siyahını bulmak belli markalarda aşırı zor
Aslında şasi rengine yakın antrasitimsi bişey olsa daha da iyi olur da işte, siyah bulsam onuda öpüp başıma koyarım
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
az önce diablo rosso 2 siparişimi verdim. ismail senin tavsiyene uydum. Insallah memnun kalırım pilot activ için eski model dediler ben de diabloya döndüm. motor 22.500 de olmasına rağmen haftaya 24.000 bin bakımına sokma planım var. lastikleri de taktıracağım. Umarım esengül fazladan para istemez :( bu arada 24 bin bakımına sokan oldu mu hiç ? lastik takma + bakıma ne isteyecekler merak ediyorum.
not: Orhan gitmeseydin iyiydi.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)