Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 18:52
kardeş herkesin malı kendine kıymetli şimdi :D
ben motor alıp satan biryere sorduğumda 8000-8250 felan demişti.2012 model benim motor kazası yan yatması felan yok allaha şükür ilk motorum çizikte yok değil var ama depoüstü çantadan dolayı mikroçizikler var birde yançantadan dolayı sol arka sinyal çizilmiş biraz başkada bir sıkıntısı yok.dediğim gibi motordan motora fark var ben farklı farklı cbrler denedim kontrollerin kullanımı bile fark ediyor gidonun sert olması en başta.
Adamın acil ihtiyacı vardır paraya o zaman ucuza bulursun şimdilik öyle bir sıkıntım yok allaha şükür satmayıda düşünmüyorum o yüzden yüksekten uçuyorum alacak olan olursa o paraya illa satacak olduktan sonra herşey değişir
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 20:55
motosiklet yol sanatı adlı kitabı dr lerde bulamadım istanbul avrupa yakasında satın alabileceğim yer varmı bilen varmı?
-
22 Ağustos 2013, 22:48
barodi adlı üyeden alıntı
motosiklet yol sanatı adlı kitabı dr lerde bulamadım istanbul avrupa yakasında satın alabileceğim yer varmı bilen varmı?
İstiklal caddesi üzerinde epey bulunması gereken yer var, yolun düşerse birinde yoksa diğerinde bulursun Bukadar hızlı tükenmesine rağmen bol sayıda almıyorlar, bende bunu anlamış değilim
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
22 Ağustos 2013, 23:25
Arkadaslar, sonunda 2. el aldim cbr' i. Yalniz 80-90 km lere cikinca biraz ruzgarli havada beni biraz tedirgin etti, sanki on lastikler ya da gidon bir tarafa gidecek gibi oluyor. Acaba bu normal midir ? Motor hafif oldugundan mi ? Yoksa benim acemiligimden mi ?
Tesekkurler
-
22 Ağustos 2013, 23:37
hesbup adlı üyeden alıntı
Arkadaslar, sonunda 2. el aldim cbr' i. Yalniz 80-90 km lere cikinca biraz ruzgarli havada beni biraz tedirgin etti, sanki on lastikler ya da gidon bir tarafa gidecek gibi oluyor. Acaba bu normal midir ? Motor hafif oldugundan mi ? Yoksa benim acemiligimden mi ?
Tesekkurler
Öncesinde ne kullanıyordun (bu çok önemli!!!) Birde CBR ının lastikleri standart mı?
Hayırlı olsun
Yaşasın
-
22 Ağustos 2013, 23:55
Tesekkurler
5-6 yildir kullanmiyordum, ama oncesi suzuki gsx 650 vardi.
Evet standard lastik. Lastik konusunu motorun sahibine sormustum, bana degistirmeye gerek yok. Degismesinin istenmesinin sebebinin ona gore sifir motor uzerinde gelen lastiklerin eski uretim tarihli oldugu bu yuzden de ozelligini kaybettigi seklindeydi. Uzerindeki lastikler standard ve uretim tarihleri 48/2012.
-
23 Ağustos 2013, 00:08
gsx 650 kullandıktan sonra , 250 lik motoru tercih etmenin sebebi nedir?
Passionately in love with Motorcycle
-
23 Ağustos 2013, 00:09
-
23 Ağustos 2013, 00:12
barodi adlı üyeden alıntı
http://tr.ommriders.com/t/10/
Altta yazan hesaplara email atıyorsun, bir hesap numarası veriyorlar, oraya havale ettiğinde dekontu ve adresi geri yollarsın. Evine gelir, kargo alıcı ödemeli .
-
23 Ağustos 2013, 00:15
seigen adlı üyeden alıntı
http://tr.ommriders.com/t/10/
Altta yazan hesaplara email atıyorsun, bir hesap numarası veriyorlar, oraya havale ettiğinde dekontu ve adresi geri yollarsın. Evine gelir, kargo alıcı ödemeli
.
Adamsın Nokta atışı cevap ya
Yaşasın
-
23 Ağustos 2013, 00:15
-
23 Ağustos 2013, 00:20
seigen adlı üyeden alıntı
Yeni motor arayışına da girdim artık. Motoru satana kadar martta fuarda alırım, acelesi yok, kışın zaten binmem diye kendimi avutuyordum da motoru satınca işler değişti
.
2. elde uygun birşey bulursam almayı düşünüyorum, cbr600fa olur, cbf1000fa olur, en kuvvetli adaylar
.
Sigara içtiğim yok ama içeni anlıyorum, motor da öyle birşey gerçekten
.
Bende bu durumu yaşamadan hissiyatına kapıldım, moralman hayatımda bişeyler eksileceini düşünmeye çoktaaaaan başladım. Bu durumda en doğru yol, motosikletini satmadan bir sonrakini almaya çabalamak sanırım
Buna rağmen önceki motosikleti satılınca, içi buruluyor insanın, o derece Kara kışta, buzlu yolda motosiklete binme cesaretini gösterenlerdensin abi sen, tatlı sucu değilsin, zaten beklememen daha doğru bence
CBF1000 FA ya oy attım, sandıktan çıkmazsa kesin şike var Birde yakışırrrr
Yaşasın
-
23 Ağustos 2013, 00:24
5-6 yil once amerika' da kullaniyordum, burada trafikten korkumdan senelerdir alamadim. Hem suruse uzun sure ara vermis olmam hem de buradaki tarfikte ya da tarifk kulturunde kullanmanin surusten sogutup sogutmayacagina emin olamadigimdan kontrolu, performansi ve satisi en uygun gorunen bu motoru tercih ettim, surus emniyetinde ve zevkinde sorun yasamazsam kisa zamanda 600 luk bir motor alirim zaten
Valla koprude kus gibi ucarim saniyorum Motor daha 2000 km de 2013, teknik bir sorunu yok, lastikten olurmu bilemiyorum ya da psikolojik de olabilir, yazdiginiz gibi 1-2 hafta test edeyim.
-
23 Ağustos 2013, 01:57
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Hiç aksesuar yok ise : Benim görüşüm 8000TL +-250TL gibi bi fiyata tam aradığını bulursun.
9000 TL' ye 2013 model (şasi 10. harf D) beyazı var işte Denizlide, çantasını istemiyorum dersen arkadaş kabul ediyor, hem sana da yakın
o paralara almam biraz ölücülük yapcam tekrar cbra binesim geldi.maxi scooterimi satmıcam
ucuz bulursam 1 ay binip yaz bitmeden yine satcam
7500 e buldum 1 tane 7000 e verirse alcam bakalım hayırlısı
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
23 Ağustos 2013, 10:36
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5102498/detay/
vatandaşın ilanına bak,
5000 liraya , düşmesi kalkması olmayan , 15000 geçmemiş, bide ayağına motor götürceksin
Passionately in love with Motorcycle
-
23 Ağustos 2013, 10:48
..Carmentality.. adlı üyeden alıntı
o biraz değil baya abartmış 125ini bile alamaz ;)
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
23 Ağustos 2013, 14:31
-
23 Ağustos 2013, 15:25
..Carmentality.. adlı üyeden alıntı
Adamda para var beyler, parayı konuşturuyor...
-
23 Ağustos 2013, 15:47
hesbup adlı üyeden alıntı
Tesekkurler
Bu motorda bambaşka bir havaya bürünüyorsun. CBR ın huyu biraz farklıdır. lastiklere çok güvenme zaten. Viraj yatayım deme. ben denedim arka tekerde yük yok kayıyor. Çok az rahatsız etmeyen bir titreşim var o da normaldir. Birde yüksek cc den sonra 250 senin için psikolojik bir drum olabilir.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
23 Ağustos 2013, 17:00
Su ilandaki egzos sahtemidir acaba yoksa karbon olmadigi icin mi fiyat boyle
135144471
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler