Tam yılan hikayesine döndü bu iş. Allah sabır versin hepinize.
Tam yılan hikayesine döndü bu iş. Allah sabır versin hepinize.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Arkadaşlar kesinliği konusunda herhangi birşey söyleyemesem de az önce;
-HONDA ANES MOTOR, "gemi limana yanaştı motorlar Honda Türkiye'ye taşınıyor" dedi
-HONDA MOTOTAL, "bize verilen ama kesinlik arzetmeyen bir bilgiye göre perşembe günü motorlar elimizde olacak. Gün içerisinde tüm müşterilerimize konuyu netleştirip geri dönüş yapacağız dedi" Motorların Türkiye'ye giriş yapıp yapmadığı konusunda "perşembe dağıtım planları varsa gemi limandadır nakliye işlemleri devam ediyordur" cevabını aldım.
Ancak dediğim gibi artık bu adamların laflarına güvenemiyorum. Ama yine de bugune kadar verilen en yakın tarihler bunlar oldu
Arkadas ne motormus ya gemide gelirken yapıyolar sanki
gümrük de tanıdığı olan bi arkadaş gümrüğü arayıp sorsun bukadar basit,yada normal bir vatandaş olarak sizde gümrük müdürlüğünü arayarak bilgi alabilirisniz
En Kesin Bu Şekilde Öğrenilir...
Her asker yeşil bereli olamaz
hocam sizden ricam bu motoru performans olarak yzf r125 ile karşılaştırabilirmiyiz?
r125 128 kilo boş ağırlığı vardı sanırım 15 hp.arkadaşın dediğine göre 160 km/h yi görüyormuş(gerçi ben öyle bir bilgiye ulaşamadım hiç bir yerde).cbr 250 ye göre daha ekonomik olacak haliyle bu da önemli.zaten cbr da yok ortada yzf ye geçsem ne kaybederim diye sorayım en iyisi? 120 km/h seyir hızı çok mu r125 için?titreme sarsma yaparmı?deneme imkanımız olmadığı için insan karar veremiyor bi türlü.
http://www.youtube.com/watch?v=en8_2SGzpqI
bu videodaki 0-100km hızlanması yokuş yukarı çıkarken. maksimum hızıda yokuş aşağıda görmüş 134km/s
şimdi honda ile görüştüm alacağım bayiyi hondadan mail gelmiş 20 sinde dağıtımlara başlayacağız şeklinde. yani bayilere 20 sinden sonra gelecek , eğer olurda 20sinde bayilere gelirse bi 10 gün içersindede elimize geçer sanırım. tabi honda 20sinde bayimize dağıtımı gerçekleştirirse ve ötv bu süre içerisinde kalkmazsa bu en iyi ihtimal. kaporamı alsammı almasammı karar vermedim ama kesin 20sinde bayime geleceğinden emin olsam beklerim. yine birşey çıkacak diye güvenemiyorum, honda güvenimi kırdı...
bana bir mail gelmiş bugün mt den almış beyefendi adresimi
Hocam selamlar,
Adresini MT'den aldım, ben de üyeyim ama üyelik girişi yapmadan forumu takip ediyorum. Sana iyi bir haber vermek istedim; Honda Türkiye Lojistik bölümüyle 1 saat önce görüştüm ve geminin yanaştığını, cuma'ya kadar gümrük işlerini halledip sonrasında bayilere dağıtıma başlayacaklarını belirttiler. İstersen 0 262 648 87 00 numaralı telefonu arayıp operatörden motosiklet lojistik bölümünü isteyerek teyit edebilirsin. Ben de uzun zamandır CBR 250 R bekliyorum, hatta Konşuk Motor'un sözüne inanıp motorumu erkenden sattım, bayi mağduru oldum yani.
bende aradım hemen numarayı ama personel dağıldığından güvenlikle konuşabildim yarın yeniden arıyacağım..ama gelin görünkü benim bayim bana kesin birşey söliyemiyor sinrimi bozuyorlar
bi aramayı deneyin isterseniz ama doğrudur bence
zaten ilk defa tarihle bukadar yakın söylendi
birde sevdiminin bayisi bi bilgimiz yok demekten vazgeçse.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------
anes motoru aradım şimdi fabrika cuma gününe kadar 3 tane motor göndereceğini söylemiş
Honda Mototal (benim motoru aldığım bayi) 2 saat kadar önce beni arayarak geminin limana yanaştıgı ve motorların Antrepo türü bir bölgeye gümrük işlemlerinin halledilmesi için taşındığını belirtti. Kendileri bana en geç önümüzdeki hafta Cuma motorların dağıtımının gerçekleşeceğini belirttiler.
Hadi gözümüz aydın
aradım yine bayimi dedim birçok bayi kesi tarih veriyor dedim
ozaman öledir dediler çıldırıyımmı
ben de bu motordan istiyorum.çok beğendim.uzun zaman scooterdan sonra 6 aydır ybr 125 esd kullanıyorum.fazla büyük hayallerim yok.ya da hız merakım.ama kesinlikle kawa-yama-honda dışı bir motora sıcak bakmam.250cc lik istediğim hızı performansı haliyle sağlar.
motorlar hayırlı olsun.zaman geçmez şimdi size.
yağ:ipone 10w-40
buji:ngkcr7hsa
lastik:michelin pilot sporty(bir gün)
arkadaşlar müşteri hizmetleri aradı motorlar ciddende türkiyede dağıtımı kaldı sadece
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------
bu arada sıranızı biliyormusunuz
ben bayimde 2. sıradayım
umarım yeterli sayıda motor gelir
ayrıca japonyada yedek parça üretimi konusunda sıkıntı varmış
ondan motor sayısı az baya...
varmı hiç 6.sıralarda filan olan
ayrıca şimdi bu motorlar Türkiyeye girdiğine göre ötv %8 den hesaplanıcak bir zamlanma olmadan kazasız belasız alalam motorları....
beklememize değiyor snırım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)