Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Tam yılan hikayesine döndü bu iş. Allah sabır versin hepinize.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı hoyrat79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi arkadaşlar çok çelişkılı ve abuk sabuk bilgiler lütfen yazmayı bırakın ben dün bizzat honda tr bölge müd.görüştüm.gemimiz 12 hazıran pazar gunu limana yanaşmış şuan gümrük işlemlerı yapılmaya başlandı en geç işlemler 17 hazıran cuma gunu bıter bızde 20 hazıranda bayılere ulastırrız denıldı.telf kapattıktan sonrada adana honda sucular bayımı aradım 15 hazıran çarşamba teslim denıldı en gec 20 hazıranda sıze teslim denıldı.sayılar konusundada herbayı kaçar adet yazdırmıs siparış ıse o sayı verılecek ekstra bır teslimat olmayacakmıs.sizden ricam lütfen daha sağ duyulu ve doğru bılgılerle ılk ağızdan hareket etmektir.saygılar.
    öleyse dişimi kırıcam ciddiyim
    bayi yine haber alınamıyor dedi
    dün bende bölge müdürüyle konuştum diyor bayideki arkadaş

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Arkadaşlar kesinliği konusunda herhangi birşey söyleyemesem de az önce;
    -HONDA ANES MOTOR, "gemi limana yanaştı motorlar Honda Türkiye'ye taşınıyor" dedi
    -HONDA MOTOTAL, "bize verilen ama kesinlik arzetmeyen bir bilgiye göre perşembe günü motorlar elimizde olacak. Gün içerisinde tüm müşterilerimize konuyu netleştirip geri dönüş yapacağız dedi" Motorların Türkiye'ye giriş yapıp yapmadığı konusunda "perşembe dağıtım planları varsa gemi limandadır nakliye işlemleri devam ediyordur" cevabını aldım.

Ancak dediğim gibi artık bu adamların laflarına güvenemiyorum. Ama yine de bugune kadar verilen en yakın tarihler bunlar oldu

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    benim bayim neden motor hala yok diyor
    biri şu yükselişi arıyabilirmi ya
    size ne dicekler merak ettim
    (0232)373 7070 numarası

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------

Alıntı ufuk23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak eden arkadaşlara bikaç foto. sırf resim çekmek için çıkardım.

imrendim valla

Motosikleti
    Kawasaki 250-R
    Arkadas ne motormus ya gemide gelirken yapıyolar sanki

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    gümrük de tanıdığı olan bi arkadaş gümrüğü arayıp sorsun bukadar basit,yada normal bir vatandaş olarak sizde gümrük müdürlüğünü arayarak bilgi alabilirisniz

En Kesin Bu Şekilde Öğrenilir...
    Her asker yeşil bereli olamaz

thecoolzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    hocam sizden ricam bu motoru performans olarak yzf r125 ile karşılaştırabilirmiyiz?
    r125 128 kilo boş ağırlığı vardı sanırım 15 hp.arkadaşın dediğine göre 160 km/h yi görüyormuş(gerçi ben öyle bir bilgiye ulaşamadım hiç bir yerde).cbr 250 ye göre daha ekonomik olacak haliyle bu da önemli.zaten cbr da yok ortada yzf ye geçsem ne kaybederim diye sorayım en iyisi? 120 km/h seyir hızı çok mu r125 için?titreme sarsma yaparmı?deneme imkanımız olmadığı için insan karar veremiyor bi türlü.

Alıntı thecoolzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sizden ricam bu motoru performans olarak yzf r125 ile karşılaştırabilirmiyiz?
    r125 128 kilo boş ağırlığı vardı sanırım 15 hp.arkadaşın dediğine göre 160 km/h yi görüyormuş(gerçi ben öyle bir bilgiye ulaşamadım hiç bir yerde).cbr 250 ye göre daha ekonomik olacak haliyle bu da önemli.zaten cbr da yok ortada yzf ye geçsem ne kaybederim diye sorayım en iyisi? 120 km/h seyir hızı çok mu r125 için?titreme sarsma yaparmı?deneme imkanımız olmadığı için insan karar veremiyor bi türlü.
    http://www.youtube.com/watch?v=en8_2SGzpqI

bu videodaki 0-100km hızlanması yokuş yukarı çıkarken. maksimum hızıda yokuş aşağıda görmüş 134km/s

şimdi honda ile görüştüm alacağım bayiyi hondadan mail gelmiş 20 sinde dağıtımlara başlayacağız şeklinde. yani bayilere 20 sinden sonra gelecek , eğer olurda 20sinde bayilere gelirse bi 10 gün içersindede elimize geçer sanırım. tabi honda 20sinde bayimize dağıtımı gerçekleştirirse ve ötv bu süre içerisinde kalkmazsa bu en iyi ihtimal. kaporamı alsammı almasammı karar vermedim ama kesin 20sinde bayime geleceğinden emin olsam beklerim. yine birşey çıkacak diye güvenemiyorum, honda güvenimi kırdı...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bana bir mail gelmiş bugün mt den almış beyefendi adresimi

Hocam selamlar,

Adresini MT'den aldım, ben de üyeyim ama üyelik girişi yapmadan forumu takip ediyorum. Sana iyi bir haber vermek istedim; Honda Türkiye Lojistik bölümüyle 1 saat önce görüştüm ve geminin yanaştığını, cuma'ya kadar gümrük işlerini halledip sonrasında bayilere dağıtıma başlayacaklarını belirttiler. İstersen 0 262 648 87 00 numaralı telefonu arayıp operatörden motosiklet lojistik bölümünü isteyerek teyit edebilirsin. Ben de uzun zamandır CBR 250 R bekliyorum, hatta Konşuk Motor'un sözüne inanıp motorumu erkenden sattım, bayi mağduru oldum yani.

bende aradım hemen numarayı ama personel dağıldığından güvenlikle konuşabildim yarın yeniden arıyacağım..ama gelin görünkü benim bayim bana kesin birşey söliyemiyor sinrimi bozuyorlar

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana bir mail gelmiş bugün mt den almış beyefendi adresimi

Hocam selamlar,

Adresini MT'den aldım, ben de üyeyim ama üyelik girişi yapmadan forumu takip ediyorum. Sana iyi bir haber vermek istedim; Honda Türkiye Lojistik bölümüyle 1 saat önce görüştüm ve geminin yanaştığını, cuma'ya kadar gümrük işlerini halledip sonrasında bayilere dağıtıma başlayacaklarını belirttiler. İstersen 0 262 648 87 00 numaralı telefonu arayıp operatörden motosiklet lojistik bölümünü isteyerek teyit edebilirsin. Ben de uzun zamandır CBR 250 R bekliyorum, hatta Konşuk Motor'un sözüne inanıp motorumu erkenden sattım, bayi mağduru oldum yani.

bende aradım hemen numarayı ama personel dağıldığından güvenlikle konuşabildim yarın yeniden arıyacağım..ama gelin görünkü benim bayim bana kesin birşey söliyemiyor sinrimi bozuyorlar
    Doğrumudur acaba yahuu

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bi aramayı deneyin isterseniz ama doğrudur bence
    zaten ilk defa tarihle bukadar yakın söylendi
    birde sevdiminin bayisi bi bilgimiz yok demekten vazgeçse.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

anes motoru aradım şimdi fabrika cuma gününe kadar 3 tane motor göndereceğini söylemiş

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Honda Mototal (benim motoru aldığım bayi) 2 saat kadar önce beni arayarak geminin limana yanaştıgı ve motorların Antrepo türü bir bölgeye gümrük işlemlerinin halledilmesi için taşındığını belirtti. Kendileri bana en geç önümüzdeki hafta Cuma motorların dağıtımının gerçekleşeceğini belirttiler.

Hadi gözümüz aydın

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    aradım yine bayimi dedim birçok bayi kesi tarih veriyor dedim
    ozaman öledir dediler çıldırıyımmı

thecoolzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı aytacaksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=en8_2SGzpqI

bu videodaki 0-100km hızlanması yokuş yukarı çıkarken. maksimum hızıda yokuş aşağıda görmüş 134km/s
    hocam youtubedaki videoları izledim.sanırım cbr 250 kullanıcısısınız.motoru tecrübe edebildiyseniz sizce ne gibi artısı ve eksisi var yazabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd kırmızı
    ben de bu motordan istiyorum.çok beğendim.uzun zaman scooterdan sonra 6 aydır ybr 125 esd kullanıyorum.fazla büyük hayallerim yok.ya da hız merakım.ama kesinlikle kawa-yama-honda dışı bir motora sıcak bakmam.250cc lik istediğim hızı performansı haliyle sağlar.

motorlar hayırlı olsun.zaman geçmez şimdi size.
    yağ:ipone 10w-40
    buji:ngkcr7hsa
    lastik:michelin pilot sporty(bir gün)

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    arkadaşlar müşteri hizmetleri aradı motorlar ciddende türkiyede dağıtımı kaldı sadece

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

bu arada sıranızı biliyormusunuz
    ben bayimde 2. sıradayım
    umarım yeterli sayıda motor gelir
    ayrıca japonyada yedek parça üretimi konusunda sıkıntı varmış
    ondan motor sayısı az baya...
    varmı hiç 6.sıralarda filan olan

ayrıca şimdi bu motorlar Türkiyeye girdiğine göre ötv %8 den hesaplanıcak bir zamlanma olmadan kazasız belasız alalam motorları....
    beklememize değiyor snırım

Motosikleti
    2011 600F ABS
    arkadaşlar müşteri hizmetleri aradı motorlar ciddende türkiyede dağıtımı kaldı sadece

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

bu arada sıranızı biliyormusunuz
    ben bayimde 2. sıradayım
    umarım yeterli sayıda motor gelir
    ayrıca japonyada yedek parça üretimi konusunda sıkıntı varmış
    ondan motor sayısı az baya...
    varmı hiç 6.sıralarda filan olan

ayrıca şimdi bu motorlar Türkiyeye girdiğine göre ötv %8 den hesaplanıcak bir zamlanma olmadan kazasız belasız alalam motorları....
    beklememize değiyor snırım
    Bidaha m.hizmetleri ile konuşacak olursan cbr 125 içinde aynı şeyler geçerlimiymiş sorarmısın

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bidaha m.hizmetleri ile konuşacak olursan cbr 125 içinde aynı şeyler geçerlimiymiş sorarmısın
    sorarım ama direk bayiye sorun bayiler bilgilendirilmiş

Motosikleti
    2011 600F ABS
    sorarım ama direk bayiye sorun bayiler bilgilendirilmiş
    Bi güngör bilgilendirilmemiş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler