Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı kuzen84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba.. Ben aranızda daha yeniyim hatta ik mesajım)

Bu güzel motoru fuarda görüp aşık oldum diyebilirim.. Bugüne kadar hep arkadaşlarımın motorlarını kullanmıştım öğrenebilmek için,ehliyetimi de alınca artık bir motor sahibi olmaya karar verdim.. Fazla hızdan korktuğum için ninja 250 almayı düşünürken fuarda bütün fikrim değişti.. Fiyat açısından da ninja artık geride kalacak bence..
    Estetik ve kalite açısından muhteşem bir motor olmuş.. Şahsen ben en çok depo kısmını beğendim.. Abs henüz Türkiye'ye getirlmiyor fiyat farkından dolayı talep olmuyormuş.. Efe hondaya sipariş verdim siyahından.. Şu an 2.sıradayım düşünenler bir an önce gidip siparişlerini versinler derim;)
    teslim tarihi olarak ne denildi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor daha gelmeden çatır çatır satılmaya başladı vallahi.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor daha gelmeden çatır çatır satılmaya başladı vallahi.
    600f mi
    250 r mı

emrenin büyük soru işareti
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

duran kardeşler hondayı aradım şimdi,kesin değil ama nisan başı gibi gelecek dedi,kaparo göndereyim dedim,şuan için kaparo almadıklarını söyledi,sadece kayıt alıyoruz dedi.kayıt edin o zaman dedim bilgilerimi verdim.kaparo aşamasına gelince arayıp haber vereceğiz dedi bayi.
    bu iş bana vw'nin scirocco işini hatırlattı sanki onun gibi olacak gibi geliyor.geçen ağustosta bursa doğuşa gitmiştim beyaz scirocco almaya kesin olmamakla beraber en erken kasım ayında demişlerdi.bıraktım çıktım,sonra gittim başka araba aldım.
    umarım honda'da buna benzer bir fiyaskoya imza atmaz.hesabını iyi yapmıştır diye düşünüyorum.

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600f mi
    250 r mı

emrenin büyük soru işareti
    600F'in yeri başka.

600 f başkadır ama yakıt konusu var onun için 250 cc cbr alacagın gün gibi ortada
    bu konu üzerindeki takibinden belli ilk alanlardan olda tecrubeli yorumlara bakalım

Aslında kesin olmamakla beraber aklımda evet.
    Kısmet bakalım, alırsam niyetim tabiki tecrübelerimi paylaşmak; hatta almasam bile fırsat olursa bir test çalışması yapmayı istiyorum.

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Efe honda teslim zamanı olarak nisan ayı içerisinde dediler..

Anes motor sahibinden.com'da ilanı vermiş bile.. :S

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Efe honda teslim zamanı olarak nisan ayı içerisinde dediler..

Anes motor sahibinden.com'da ilanı vermiş bile.. :S
    Ne kadar kapora verdiniz acaba
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    forumdan alan 2 kişi vardı sanırım onlar paylaşımda bulunurlar umarım.bu motorun cadde fotoğraflarını ve yorumlarını çok merak ediyorum ama rakiplerini arkadan takip edicek büyük ihtimalle.ayrıca kalıp olarak daha küçük olduğu için honda bicycle mode on!
    ama en büyük artısı göstergeleri 600f e bile koymadığı göstergeyi koymuş çok modern gerçekten
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

kamsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelim s2 250
    kesinlikle ideal bir cc artık 250'ler benzinin 4.20 tl olduğu memleketimizde 600cc motor alıp ayda bir kere bineceğime 250cc alıp ayda 4 kere binerim... büyük cc artık sadece hobi bana kalırsa

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar kapora verdiniz acaba
    1000 tl verdim..

Kalıp olarak cbr 600 r'a yakın olmuş ayrıca göstergeleri gerçekten güzeldi.. Hız olarak da 180 yaparmı ki acaba
    Lastik olarak da ben 150'lik takıcam inşallah.. Caddelere çıktığımda düşüncelerimi buradan paylaşırım Ama bayilere geldiğinde düşünenlerin gidip görmesini tavsiye ederim..

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    1000 tl verdim..

Kalıp olarak cbr 600 r'a yakın olmuş ayrıca göstergeleri gerçekten güzeldi.. Hız olarak da 180 yaparmı ki acaba
    Lastik olarak da ben 150'lik takıcam inşallah.. Caddelere çıktığımda düşüncelerimi buradan paylaşırım Ama bayilere geldiğinde düşünenlerin gidip görmesini tavsiye ederim..
    Videolarda zorlanmadan son hıza 164km/s'e çıkıyor. Benim için yeterde artar bile. Görmeden almak istemiyorum bir bayilere gelsin bakalım. Hayırlı olsun beklemek zor olmalı
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel motor ama Honda ve diğer bayiler terbiyesizlik yapıyor nedeni ise ötv düştüğü için motosiklet fiyatlarıda düştü geçenlerde honda bayisine gittim cbr250 için. yeni bir model olduğu için henüz bayilere gelmediğini Nisan ayında geleceğini söylediler tamam dedim 8.800 tl fiyat üzerinden anlaşıp motosikletin yarı parasını kapora olarak verip sipariş vermek istediğimi söyledim bana verdikleri cevap henüz böyle bir sipariş alamayacaklarını belirttiler sebebini sorduğumda ise fiyatların önümzdeki ay değişebileceğini söylediler.bu görüşmeden benim anladığım şu ya Ötv yi devlet tekrar %22 ye çıkaracak yada bayiler yeni ötv düzenlemesinden dolayı önümüzdeki aylarda motosiklet fiyatlarına zam yapacaklaryani gene olan bize tüketiciye olacak
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videolarda zorlanmadan son hıza 164km/s'e çıkıyor. Benim için yeterde artar bile. Görmeden almak istemiyorum bir bayilere gelsin bakalım. Hayırlı olsun beklemek zor olmalı
    Benim için de hız olarak bu fazlasıyla yeter.. Önemli olan egsoz sesi Görmeden almayın tabiiki.. Beklemek gerçekten çok zor sürekli rüyalarıma giriyo desem

Honda Efeyle ben bu fiyat değişikliğini de konuştum, büyük ihtimal değişmez dediler.. Sonuçta arabada da ötv düşmüştü ve bidaha zam gelmedi.. Ayrıca 5000 tl'ye kadar bankaya başvurmadan kredi imkanıda tanıyorlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Devlet ÖTV yi yükseltmeyecek..Honda bakacakki..mal çatır çatır satıyor..o zaman bir operasyon yapacak..CBR 125 te CBR 250 de bu fiyata çatır çatır satar..

Ha Honda kalleşlik eder fiyatı yukarı çekerse ben asla almam..

Benim için de hız olarak bu fazlasıyla yeter.. Önemli olan egsoz sesi Görmeden almayın tabiiki.. Beklemek gerçekten çok zor sürekli rüyalarıma giriyo desem

Honda Efeyle ben bu fiyat değişikliğini de konuştum, büyük ihtimal değişmez dediler.. Sonuçta arabada da ötv düşmüştü ve bidaha zam gelmedi.. Ayrıca 5000 tl'ye kadar bankaya başvurmadan kredi imkanıda tanıyorlar..
    bankaya başvurmadan kredi nasıl oluyo yahu?

Motosikleti
    Yamaha gri Fazer Gitti Siyah Fazer Geldi(06)
    İstanbulda hangi bayilerde var şuan acaba CBR 250 ?

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bankaya başvurmadan kredi nasıl oluyo yahu?
    Kendileri veriyor bildiğim kadarıyla.. Çünkü 5000 tl üzeri kredi düşünürseniz bankaya başvurmamız gerekir dediler..

Kendileri veriyor bildiğim kadarıyla.. Çünkü 5000 tl üzeri kredi düşünürseniz bankaya başvurmamız gerekir dediler..
    şunu hyosung satıcılarıda yapsalar 7500e 2010model alabilirdim belki ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler