Motor daha gelmeden çatır çatır satılmaya başladı vallahi.
duran kardeşler hondayı aradım şimdi,kesin değil ama nisan başı gibi gelecek dedi,kaparo göndereyim dedim,şuan için kaparo almadıklarını söyledi,sadece kayıt alıyoruz dedi.kayıt edin o zaman dedim bilgilerimi verdim.kaparo aşamasına gelince arayıp haber vereceğiz dedi bayi.
bu iş bana vw'nin scirocco işini hatırlattı sanki onun gibi olacak gibi geliyor.geçen ağustosta bursa doğuşa gitmiştim beyaz scirocco almaya kesin olmamakla beraber en erken kasım ayında demişlerdi.bıraktım çıktım,sonra gittim başka araba aldım.
umarım honda'da buna benzer bir fiyaskoya imza atmaz.hesabını iyi yapmıştır diye düşünüyorum.
600 f başkadır ama yakıt konusu var onun için 250 cc cbr alacagın gün gibi ortada
bu konu üzerindeki takibinden belli ilk alanlardan olda tecrubeli yorumlara bakalım
Aslında kesin olmamakla beraber aklımda evet.
Kısmet bakalım, alırsam niyetim tabiki tecrübelerimi paylaşmak; hatta almasam bile fırsat olursa bir test çalışması yapmayı istiyorum.
Efe honda teslim zamanı olarak nisan ayı içerisinde dediler..
Anes motor sahibinden.com'da ilanı vermiş bile.. :S
forumdan alan 2 kişi vardı sanırım onlar paylaşımda bulunurlar umarım.bu motorun cadde fotoğraflarını ve yorumlarını çok merak ediyorum ama rakiplerini arkadan takip edicek büyük ihtimalle.ayrıca kalıp olarak daha küçük olduğu için honda bicycle mode on!
ama en büyük artısı göstergeleri 600f e bile koymadığı göstergeyi koymuş çok modern gerçekten
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
kesinlikle ideal bir cc artık 250'ler benzinin 4.20 tl olduğu memleketimizde 600cc motor alıp ayda bir kere bineceğime 250cc alıp ayda 4 kere binerim... büyük cc artık sadece hobi bana kalırsa
1000 tl verdim..
Kalıp olarak cbr 600 r'a yakın olmuş ayrıca göstergeleri gerçekten güzeldi.. Hız olarak da 180 yaparmı ki acaba
Lastik olarak da ben 150'lik takıcam inşallah.. Caddelere çıktığımda düşüncelerimi buradan paylaşırım Ama bayilere geldiğinde düşünenlerin gidip görmesini tavsiye ederim..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
güzel motor ama Honda ve diğer bayiler terbiyesizlik yapıyor nedeni ise ötv düştüğü için motosiklet fiyatlarıda düştü geçenlerde honda bayisine gittim cbr250 için. yeni bir model olduğu için henüz bayilere gelmediğini Nisan ayında geleceğini söylediler tamam dedim 8.800 tl fiyat üzerinden anlaşıp motosikletin yarı parasını kapora olarak verip sipariş vermek istediğimi söyledim bana verdikleri cevap henüz böyle bir sipariş alamayacaklarını belirttiler sebebini sorduğumda ise fiyatların önümzdeki ay değişebileceğini söylediler.bu görüşmeden benim anladığım şu ya Ötv yi devlet tekrar %22 ye çıkaracak yada bayiler yeni ötv düzenlemesinden dolayı önümüzdeki aylarda motosiklet fiyatlarına zam yapacaklaryani gene olan bize tüketiciye olacak
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Benim için de hız olarak bu fazlasıyla yeter.. Önemli olan egsoz sesi Görmeden almayın tabiiki.. Beklemek gerçekten çok zor sürekli rüyalarıma giriyo desem
Honda Efeyle ben bu fiyat değişikliğini de konuştum, büyük ihtimal değişmez dediler.. Sonuçta arabada da ötv düşmüştü ve bidaha zam gelmedi.. Ayrıca 5000 tl'ye kadar bankaya başvurmadan kredi imkanıda tanıyorlar..
Devlet ÖTV yi yükseltmeyecek..Honda bakacakki..mal çatır çatır satıyor..o zaman bir operasyon yapacak..CBR 125 te CBR 250 de bu fiyata çatır çatır satar..
Ha Honda kalleşlik eder fiyatı yukarı çekerse ben asla almam..
İstanbulda hangi bayilerde var şuan acaba CBR 250 ?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)