Buluşma varsa Haftasonu gündüz bana uyar tanışmak isterim
Doğrudur , motoru alalı 5. Gün o yüzden ilk defa vitesli kullanıyorum
Cumartesi yer zaman farketmeden bana uyar...
Artık sadece kimlerin geliceğini kesinleştirelim ve yer belirlesek süper olur, ben çok mekan bilmem yer önerisi olan??
ormankebabi
Motosev2
cemerol88
herkese merhaba.
arkadaşım gecen cbr le kaza yapmıştı.kendisine çok geçmiş olsun diliyorum.çok şükür sadece diz kapagında ezilme var.ve artık motoru kullanmak istemiyor.
bende motoru almayı düşünüyorum.
motorun radyotor egelmiş su kaçırıyo fiyat:260 lira
sag grenajı komple kırık :120 lira
arka fren pedalı egık :20 lira
ön sinyaller kırık tanesi :100 lira(pahallı geldi bana)
egzoz koruma egik :90 lira
sizce nekadar fiyat verilir bu motora 2012 model 5 binde.
küçük extra masrafı çıkabilir.
nekadar eder bu hali ile motor?*
Bana Her 2 yakada uyar,yer içinde şuan aklıma bişey gelmiyor, tavsiyesi olan varsa değerlendirelim
Bence depoyuda hesapla ve butun fiyatlari 8000 tl den dus cikan paraya al isciligi unutma yalniz
çıkan paraya alayımda peki kazalı damgası yer motor.
bun durumdada fiyat düşmezmi.
Sayın ümit bey bence beş para etmez bu makina cbf ye devam et sen bak şimdi alacak sın bu motoru sonra cbf li arkadaşların var onlara ayıp olur
GAZA GETİRME LAN BENİ )))
selam ey cemaat-i honda
794 sayfanın 600ünü okumuşumdur heralde ama herkes izmir istanbul ankara antalya taraflarından galiba..
ben sivastayım ve bu motoru almayı çok istiyorum.
sivas gibi hava kosullarının sert oldugu yerlerde motor kullanmak ne kadar akıl karı sizce ?
biri beni aydınlatabilir mi acaba ?
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
buluşma için fikri olan varsa söylesin ya da Bostancı sahil tarafında ''Çamlık'' kafe var denize bakıyor rahat bir yer tanışıp sohbet edebiliriz orda buluşunca başka yerlere sürmek istersekte güzel geçebilir... Saat konusu gerçekten bnm için çok rahat öğrenciyim ve boş adamım cumartesi
Aramızda çalışan falan varsa diye kesin saati ben söylemek istemem öğlen 2 gibi olabilir???
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
sürersin esasında ama gerçekten kaliteli ve sağlam kıyafet ve takımların olması lazım, ben İstanbul'da bile kışın sürerken donuyordum. onun dışında sürüş açısından hava koşulları tabi ki etkiler
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
sayfayı takip edemez oldum yahu çok hızlı yazılıyor.bir manavgat motosiklet festivaline gittik bütün herşeyi kaçırdık beni hatırlayan arkadaşlarıma çoook teşekkürler.
(geçen bir hafta içindede toplam 1450 km yapmışım uwwww )
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)