tek silindirli 26bg cbr250 almaktansa çift silindirli 33 bg kawasaki ninja 250r daha mantıklı.
onuda sen almışsın işte hayırlı olsun
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
@muratlion bakıyorumda bütün sayfalardan bir bir kovuluyormusun banamı öyle geliyor kendine düşman edinme boşu boşuna kimse kimseye zorla aldırmıyor istersen sen onu al ben bunu bakış açısı tabikide bir yerde ben elma severim sen armut hani zevkler ve renkler meselesi çok ince bi olay yani bilmem anladınmı?????bence baya iyi bir cevap oldu herhalde.
arkadaşlar merhaba sonunda bende cbr'me kavuştum. Geçen hafta perşembe günü aldım motorumu ve ankaradan konyaya sürerek geldim gerçekten çok memnun kaldım rodaj süresince servisinde bana dediği 5500-6000 devir arası kullanmanın uygun olacağı bu arada çantada taktırdım bayada iyi oldu buradaki bilgilerden de baya faydalanıyorum hepinizin tekeri düz bassın allah kaza bela vermesin
Bir şey isteyeceğim bugün veya yarın cbr 250 r ile gezmeye çıkacak biri 3. Viteste 5000 devirde kaç km hıZa çıktığını söyleyebilirmi ?
kawasakinin göstergeler kamyon gibi parçaları pahalı estetik güzellik yok sadece performans olarak hondadan iyi. ben hondamı alınca 470 kmlik ankara-kızılcahamam-bolu-abant-beypazarı-ankara gezisi yaptım bulduğum her boşlukta düzlükte gazı kökledim 167km gördüm titreşime gelecek olursam beni rahatsız eden bi titreşim yoktu açıkcası. tabiki kawa çift silindir olması sebebi ile hondaya göre daha rahattır bu konuda ama bu kadar küçük bir ayrıntıya takılmamak lazım muratlion ;))
Arkadaş çift silindir olmaktan başka hiçbir avantajı bulunmayan 80 lerden kalma tofaş farlı ninjayı nasılda savunabiliyorlar merak ediyorum. + ile - yönlerini karşılaştırmadan alıyorlar belli ki.neymiş efendm daha ss tarzıymış.250 cc motorun heryeri ss olsa nolcak altımızdaki motor halka hitap eden spor motor yeri geldimi uzun yola kullan yeri geldimi şehir içi.bunun için tasarlamış capon abiler sen neyin kafasını yaşıyorsun hala merak ediyorum acun0 dan sonra bir de bu çıktı ninja ninja diye.Hiç cbr ın üstüne oturup göstergeleri kıyaslamazsan 125 lik motordan inip direk ninjayı görüp binersen güzel gelir tabi.
seninki kaç km hıza çıkıyor ?
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
su muratlion mu ne pek takilmayin ona beyler. hyo forumuna da arada gelip ihtiyacını görüp gidiyor.
Ben demiştim ölü takliti yapın gider diye dinlemiyosunuz ki.
Aynen, bu eleman Hyo GT250R sayfasında da böyle saçma sapan yorumlar yazıyordu. Sonra bunun mal olduğuna karar verildi.
Birinin buna Ninja'yı alırken sağlam bir kazık attığı belli. Hala çıkamamış acısı ki Ninja konusu hariç her başlıkta saçmalıyor.
Bu böyle yazacak, yazacak. Biz de bunun mesajları hiç yokmuş gibi davranacağız. Sonra sittirip gidiyor zaten ;) :D
Yeni değil bu yalnızlık . . .
çok iyi bi kaç kişi daha çıksın buluşalım ya da cumartesi akşamı için mi sözleşsek ? başka başka azıcık coşku :D
ah be taha burda olucaktı
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)