Merhaba Nihat abi, seni Kocaeli başlığından takip ediyorum ancak ikili muhabbetimiz olmamıştı şimdiye kadar.
Biraz da hayıflanıyorum sana. Cumartesi günleri vs gezmek için Kocaeli'den birilerini çağırıyorsun ama çalıştığım için sana katılamıyorum ve üzülüyorum.
İnşallah bir Pazar günü veya diğer günler 19:00 sonrası müsait olursun da görüşürüz.
Yalnız fotoğrafları göremedim. Rica etsem tekrar yükleyebilir misin?
Ayrıca Kocaeli gurubumuz çok iyi olmaya başladı. Son buluşmamızda 9 motosiklet güzel bir Yuvacık turu attık. Hem de 4 banko arkadaşın motosikletsiz gelmesine rağmen.
Şu an grubumuz 15 net, ekstralarla birlikte 20 kişilik filan oluyor. Seni de en kısa zamanda aramızda görmeyi isteriz
En azından yıllık iznin süresince Kocaeli'deyken buluşup birlikte gazlayabiliriz
Bu arada ben de yarın Maslak, Ahi Evran Caddesi, Polaris Plaza Bosch'a eğitime gideceğim. Eğitim saat 16:00'da bitecekmiş. İstanbul'daysan ve bu güzergaha yakınsan görüşmek, tanışmak isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
Resimler şimdi açıldı. Sanırım evdeki netin kalitesizliğinden resimler açılmamıştı.
Mükemmel olmuş abi. Ben de tam olarak bunu yapmak istiyorum. Bi de arka çamurluk olabilir.
Sen kendin mi yaptın? Ne kadara mal oluyor?