Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Haziran 2013, 15:02
yükselişe götürdüm motoru 6000 bakımına. yakınlarda başka servis bulamadım. ama ilgilendiler çok hiç ilgisiz davranmadılar. bakalım akşam motoru alınca görücez artık.
Reklamlar
-
20 Haziran 2013, 15:14
ybalci adlı üyeden alıntı
yükselişe götürdüm motoru 6000 bakımına. yakınlarda başka servis bulamadım. ama ilgilendiler çok hiç ilgisiz davranmadılar. bakalım akşam motoru alınca görücez artık.
motorun basında neden beklemedın??? ben bırakmam motoru filan serviste benım önümde yapsın napacaksa.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
20 Haziran 2013, 15:34
cx571 adlı üyeden alıntı
motorun basında neden beklemedın??? ben bırakmam motoru filan serviste
benım önümde yapsın napacaksa.
öğlen alıp akşama bırakıyorlar. işim gücüm var malesef bekleme şansım yok başında. yarın da istanbula gideceğim o nedenle bakım şart şu an.
-
20 Haziran 2013, 15:40
Cx571 ve diğer motosiklet alan arkadaşlara hayırlı olsun,kazasız belasız diyelim..
Ne zamandır ne foruma girebildim,ne de motosikletime binebildim!
Ev değiştirme,iş-güç ve gezi parkı olayları neticesinde yaklaşık 1 ay uzak kaldım..
Geçmişe dönük okumadığım bütün sayfaları tek tek okudum..wolrath(Barış) uzun zamandır mesaj yazmamış..
Görev icabı bir yerlerde diye mi yazamıyor,600rr'a geçti diye bizle muhattap mı olmuyor (:p) ?
@barodi motosikletine verdigin emekten anlaşılıyor,sevdiğin kişiye de nasıl kıymet vereceğin..
Umarım gönlüne göre verir Allah..
Tekrar herkese kazasız sürüşler dilerim..
Not:suadiye tarafında istediğim zaman giriş çıkış yapabileceğim motosiklet park yeri bilen var mı?
Para vermeye vericez,buldum bikaç yer ama gece 00:00 dan önce gelmen lazım,sabah 08:30 dan önce çıkamazsın gibi kuralları var!
Bikaç otoparkı olan siteye sordum,yönetim karar almış sitede oturmayanın aracını alamayız demişler.
Daha önce almış,sorun yaşamışlar..Doğrudur haklılık payları var,bir şey diyemedim..
-
20 Haziran 2013, 15:40
aradılar şimdi. ses debriyaj takozundan geliyormuş. elimizde yok dediler. getirtebiliriz falan dediler. debriyaj takozu ne ola ki
-
20 Haziran 2013, 16:24
cx571 adlı üyeden alıntı
motorun basında neden beklemedın??? ben bırakmam motoru filan serviste
benım önümde yapsın napacaksa.
Beni Kartal Konşuk motorda uyardılar dışarda bekleyin, içersi yasak diye
Kimilerinin terapiye ihtiyacı olabilir, benimse motorsikletim var..
-
20 Haziran 2013, 16:26
Sizin de sinyal lambaları su alıp buğu yapıyor mu?
-
20 Haziran 2013, 16:37
Dezinho adlı üyeden alıntı
Beni Kartal Konşuk motorda uyardılar dışarda bekleyin, içersi yasak diye
Valla ben basında durarım baba. basında durmama ızın vermez ıse alırım motoru. Sıfır Km almısım qözüm gibni bakarım : pazar günü burayı resımlerle donatacam.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
20 Haziran 2013, 17:06
-
20 Haziran 2013, 17:40
selam değerli dostlar, yarın salihli yükselişten alıyorum motorumu hayırlısıyla, izmir yükseliş honda hakkında duyduklarım üzerine salihliden almaya karar verdim, inş yarın motoru getirirken, bi kaç foto çekebilirsem paylaşırım, izmirdeki arkadaşlardan destek bekliyorum, bu arada urla merkezde var bi tane siyah cbr sahibi buralardamıdır ?
-
20 Haziran 2013, 18:01
5000 devirde falan ses gelmeyenlerdenim bende şansıma... ama ön cam zırıl zırıl delirticek!
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
kimi adlı üyeden alıntı
2 hafta önce bende gittim yol çok kısa daha uzun rotalar hazırlamak lazım
-
20 Haziran 2013, 18:14
ayın 30 una haberleşelim bi gezi yapalım diyorum izmirliler? ayrıca yeni motorunu alan arkadaşlarda gelirse tanışırız .
bu arada Atizm arkadaş hayırlısı olsun bence iyi yapmışsın manisadan almakla zaten 40-50 km yol bildiğim kadarıyla çok uzak değil
-
20 Haziran 2013, 18:16
-
20 Haziran 2013, 18:36
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Sizin de sinyal lambaları su alıp buğu yapıyor mu?
Merhaba,
Buğu olayı full yağışta oluyor ama yaz zamanı pek denk gelmedim.
Yıkadıktan sonra bile buğu sorunu olmadı yaz başladığından beri.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
20 Haziran 2013, 18:48
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Buğu olayı full yağışta oluyor ama yaz zamanı pek denk gelmedim.
Yıkadıktan sonra bile buğu sorunu olmadı yaz başladığından beri.
Şimdiye kadar hiç basınçlı su kullanmadım, hortumu bile sıkmadım; yine de her yıkamadan sonra 1-2 gün buğu yapıyor. Zarar verecek diye çok endişeleniyorum.
-
20 Haziran 2013, 19:11
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Şimdiye kadar hiç basınçlı su kullanmadım, hortumu bile sıkmadım; yine de her yıkamadan sonra 1-2 gün buğu yapıyor. Zarar verecek diye çok endişeleniyorum.
Korkma hacı, zarar verirse de sittiret. Canını sıkmaya, endişelenmeye değmez.
Ben Ankara'da Kocaeli'ye sağanak yağış altında geldim. Otobandaki Kızılcahamam yol ayrımından sonra başlayan yağış 300 Km boyunca sürdü. O yağışa rağmen 155-160 Km hızla geldim Kocaeli'ye.
Benim sinyallere, fara ve stop lambasına bir şey olmadıysa seninkine hiçbir şey olmaz merak etme ;) :D
Bi de dikkat et; malını hayvan gibi kullananların mallarına hiçbir şey olmaz. Ama malına gereğinden fazla dikkat edip önem verenlerin malına küçücük bir şeyde zarar gelir.
Ben makinenin canını çıkar demiyorum ama gerçekten de "sakınan göze çöp batıyor".
Bu arada ben hep basınçlı suyla yıkıyorum. Tabi dibinden sıkmıyorum suyu, olması gerekenden biraz daha uzaktan sıkıyorum ama sonuçta basınçlı su yani ;)
-
20 Haziran 2013, 19:15
Beyler buda benim kız 2.600 kmde fazla binmiyorum karbon fiber ve double cam yaptırdım nasıl olmuş sizce
-
20 Haziran 2013, 19:40
VlknDnmz adlı üyeden alıntı
Beyler buda benim kız 2.600 kmde fazla binmiyorum karbon fiber ve double cam yaptırdım nasıl olmuş sizce
Volkan, karbon fiber parçaları bayiden aldın mı yoksa muhtelif parçaları "sulu karbonfiber kaplama" tekniğiyle mi kaplattın?
Ben en çok kalitesiz siyah plastik olan yerleri karbon kaplatmak istiyorum.
Şöyle;
-
20 Haziran 2013, 20:36
Dezinho adlı üyeden alıntı
Turuncu metal kısımları bir yerden mi aldın, yoksa boyattırdın mı kardeşim ?
Onları kendim florasan turuncu sprey alarak boyadım.Güzel tarafı ise,göründüğünün aksine boya,reflektif değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
VlknDnmz adlı üyeden alıntı
Bence güzel olmuş kardeşim güle güle kullan.Bi de egzost korumayı gri karbon düşünebilirsin belki yakışabilir.
-
20 Haziran 2013, 21:43
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Volkan, karbon fiber parçaları bayiden aldın mı yoksa muhtelif parçaları "sulu karbonfiber kaplama" tekniğiyle mi kaplattın?
Ben en çok kalitesiz siyah plastik olan yerleri karbon kaplatmak istiyorum.
Şöyle;
http://www.aksiyonwebtasarim.com/cbr250carbon.png
merhaba kocaeli topiğinde bir türlü karşılaşamadık malesef. Benim 250 likte ben kapladım yanları karbon görüşürsek inceleyebilirsin fikir edinirsin bana sorarsan vakit kaybetmeden yaptır derim çok hoş hava katıyor motora. Kapladığım zaman foto çekmiştim buyur
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler