Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Haziran 2013, 00:24
Cruzer27 adlı üyeden alıntı
Bu yan çantaların anahtarlı versiyonu varmı fermuarsız modeli
abi küçük asma kilitlerden takarsan anahtarlı olur iyide olur
Reklamlar
-
14 Haziran 2013, 00:25
Cruzer27 adlı üyeden alıntı
Bu yan çantaların anahtarlı versiyonu varmı fermuarsız modeli
ben iple bağlıyorum bide kendim enine kalın bağ dokudum onula idare ediyorum daha anahtarlısını kullanmadım
-
14 Haziran 2013, 00:27
tuc adlı üyeden alıntı
Öfff kara yılannnn
-
14 Haziran 2013, 00:30
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
evet kemerler koltuk altına gelecek şekilde bağlanıyor seninki yanlış olmuş ;)
koltuk altına gelincede biraz zor kapanıyor abi koltuk ve yanındaki plastik biraz açılıyor gibi oluyor böylede iyi bence
-
14 Haziran 2013, 00:39
-
14 Haziran 2013, 00:39
tuc adlı üyeden alıntı
koltuk altına gelincede biraz zor kapanıyor abi koltuk ve yanındaki plastik biraz açılıyor gibi oluyor böylede iyi bence
yüklü olursa virajda dengeni bozar tümseklerde kemerler salabilir şansını zorlama bence
-
14 Haziran 2013, 00:41
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
yüklü olursa virajda dengeni bozar tümseklerde kemerler salabilir şansını zorlama bence
abi en fazla kıyafet felan koyarım ben ama dediğin gibi ona bir çare bakmaya çalışacam lastikleriylede gayet gerdiriyorum halledecem ya yavaş yavaş
-
14 Haziran 2013, 01:24
Ben ön kemeri selenin ortasına gelecek şekilde ayarlayıp seleyi kapatıyorum. Arka kemeri de tutmaçların üzerinden geçiriyorum, böylece egzozla arasında 10cmden daha fazla mesafe kalıyor. Hem artçı da oturabiliyor. Benim çantaların iki adet de sabitleme kemeri var (bungee de kullanılabilir) onlarla da artçı peginin ordan ve kuyruktan sabitliyorum. Kaya gibi sağlam oluyor.
-
14 Haziran 2013, 01:39
bu hız sabitleyici nasıl birşeydir bilen alan arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim arabadaki gibi bi mantık mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
deep_far adlı üyeden alıntı
Servis konusuna gelince arkadaslar İzmir Honda yükselişe kesinlikle gitmeyin derim ben bı daha gitmeyeceğim ne insan yerine konuyorsunuz nede müşteri...
Motorlu taşıtlar vergisi için bugün İzmir yükseliş ten mesut beyi aradım ilk taksidi neden yatirmadiklarini sordum
**biz yatırmıyoruz **dedi çıktı isin ısinden
Tüketici hakları mahkemesine durumu anlatsam die düşünüyorum
Parasıyla rezil olma yollarından biri izmir yükseliş honda
2 Teker bir başka !
-
14 Haziran 2013, 09:23
tuc adlı üyeden alıntı
ben cırt cırt ları incelttim sırf o nedenden dolayı. kapanmıyordu arka koltuk. şimdi kapanıyor
-
14 Haziran 2013, 09:56
Şu motor Allahın izni ile gelseydide aksesuarları almaya baslasaydım Cumartesi Yada Pazar'ı beklemekten fenalık geldi Büğün Bacağımdaki Dikişlerde alındı. Allah inandırsın rüyamda motoru sürmekten bi hal oldum uyumaktan korkar oldum ya. ne biçim bi aşk arkadaş...
-
14 Haziran 2013, 10:29
kimi adlı üyeden alıntı
basarlı bir video olmus emegine saglık
-
14 Haziran 2013, 11:03
video çok güzel olmuş. gopro bir başka çekiyor. baştaki otopark neresi. çok güzel görünüyor bide şunu sorcaö kamera kasın tam tepesinde mi, nerede takılı?
-
14 Haziran 2013, 13:14
[QUOTE=cx571;3064612]Şu motor Allahın izni ile gelseydide aksesuarları almaya baslasaydım Cumartesi Yada Pazar'ı beklemekten fenalık geldi Büğün Bacağımdaki Dikişlerde alındı. Allah inandırsın rüyamda motoru sürmekten bi hal oldum uyumaktan korkar oldum ya. ne biçim bi aşk arkadaş...[/QUOTEşimdiden hayırlı olsun dostum..bu motor bambaşka..125 likle arasında çok büyük fark var ve iyi ki ninja almamışım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
KATANALI adlı üyeden alıntı
yüksek oranla cbr olucakta. 125 mi 250 mi bilemedim uzun yok diyinde iyi arasında kalıyorum 250 ile uzun yol kesin gidilir 125 napar bu konuda bilmiyorum. cbr ı da cok uzun yıllar kullanmayacagım kesin zaten ben cok cabuk yükseltecegime eminim cc yi. 125 ile uzun yok nasıl olu gidermi bu makina pek rastlamadım 125 r ile uzun yok giden .
125 liği kesinlikle çıkar kafandan..ama hiç motor tecrüben yoksa 125 likle başla
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
kimi adlı üyeden alıntı
güzel video..eline sağlık..bina çok güzel ..neresi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
KATANALI adlı üyeden alıntı
yüksek oranla cbr olucakta. 125 mi 250 mi bilemedim uzun yok diyinde iyi arasında kalıyorum 250 ile uzun yol kesin gidilir 125 napar bu konuda bilmiyorum. cbr ı da cok uzun yıllar kullanmayacagım kesin zaten ben cok cabuk yükseltecegime eminim cc yi. 125 ile uzun yok nasıl olu gidermi bu makina pek rastlamadım 125 r ile uzun yok giden .
125 likle uzun yol gidilmez..yıpratıcı ve yorucu oluyor..hele yamaha yzf 125 selesi,gidonu rahat değil..ayrıca bana güvenli bir motor gibi gelmedi..cbr de uzun yol kısa yol herşey rahat..iyi ki ninja almamışım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
çevirmen adlı üyeden alıntı
Mümkünse arak koltuğu çıkararak alttan içten fotolarını gösterebilir misiniz. Kendim yapmak istiyorum. İzmir'de bulamadım. Teşekkürler
çok kolay monte edildi arka çanta bağlantı aparatı..müsait zamanda foto sunu koyarım
-
14 Haziran 2013, 15:32
arkadaşlar selamlar
temmuz ağustos gibi istanbuldan kalkışlı ege turu yapmayı düşünüyorum arkadaşlarla
Uzun mesafe kat eden oldumu aranızda acaba?
İstanbulda şehir içinde yoruluyorum özellikle akşam bel agrısı oluyor baya. Bu yüzden uzun yola çok uygun olmadığını bilsemde sizce böyle bir tura katiyen çıkılmazmı?
Düşünceleriniz nelerdir
Teşekkürler
-
14 Haziran 2013, 15:34
onoank adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selamlar
temmuz ağustos gibi istanbuldan kalkışlı ege turu yapmayı düşünüyorum arkadaşlarla
İstanbulda şehir içinde yoruluyorum özellikle akşam bel agrısı oluyor baya. Bu yüzden uzun yola çok uygun olmadığını bilsemde sizce böyle bir tura katiyen çıkılmazmı?
Düşünceleriniz nelerdir
Teşekkürler
cbr 250 r den bahsediyorsanız oturuş pozisyonu sınıfına göre daha rahattır. Oturuş pozisyonunuzda sorun olabilir mi?
-
14 Haziran 2013, 15:46
onoank adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selamlar
Düşünceleriniz nelerdir
Teşekkürler
benim ybr ye göre cbr daha kötü oturuş pozisyonu. özellikle kollarım uyuşuyor uzun yolda. ancak belden hiç sorunum olmadı. uzun yol yaptım cbr la da.
-
14 Haziran 2013, 15:54
ybalci adlı üyeden alıntı
benim ybr ye göre cbr daha kötü oturuş pozisyonu. özellikle kollarım uyuşuyor uzun yolda. ancak belden hiç sorunum olmadı. uzun yol yaptım cbr la da.
Arkadaşlar bilmiyorum denediniz mi ama ayaklarınızı koyduğunuz pegleri oturduğunuzda hafif bir kuvvet ile sıkıştırarak oturusanız ki dizleriniz ilede depo yanlarındaki oluklara da dizlerinizi yerleştirmeniz lazım. O zaman daha rahat bir oturuş pozisyonu elde edeceksinizdir. Sadece bilgilendirmek amaçlı söyledim arkadaşlar bilenlere sözüm yok örnek video aşağıdadır
-
14 Haziran 2013, 16:10
saolun arkadaşlar
oturuş pozisyonuma oldukça dikkat ediyorum ama belkide dışardan birine sormak gerekir
genel kanı uzun yolcukluklara çıkılabilir diye kabul ediyorum o zaman
-
14 Haziran 2013, 16:17
Çıkılırda altına bir minder al derim ben dümdüz oldum yolda :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler