Teşekkürler. Mont revit tarmac.
http://www.feyizoglu.com/Tarmac-Deri-Mont_47509.html#0
Beğendiğinize sevindim. Dediğin gib İstanbul'da alıştık artık bu gibi durumlara. Ama Ankara'da da sürmüştüm o yüzden normal geliyor artık bunlar.
Güzel durmuş sakallar ,bende düşünüyorum bir de Honda yazısı ile daha iyi olur
arkadaşlar 1000 bakımını yaptırdım bugün yükselişten 50.84tl yağ,16 tl yağ filitresi,fren balatasına temizleyici sıktı 4.50 tl,zinciri yağladı 5tl,tapa pulu atmış 3 tl sol grenajım cizikti titiz olduğumdan dolayı onu değiştirdim 102.41tl, makanik işçilik honda 20tl bu mekanik işçilik ne oluyorsa anlamadım oda grenajı taktığından dolayı heralde, yüzde 18 kdv oda 34,32 kuruş toplamda 224,97 tl, 11,10 kuruşta iskonto düştü fiyat oldu 213.87 tl abi bu normal mi bana öyle geliyoki bu honda feci kayıyo bakımı yapan elamana sordum kaç para tutucak diye bir yağ parası verirsin dedi ama fatura ortada sizler ne diyorsunuz bu konuda abilerim kardeşlerim
Koyulan yağa dikkat ettinizmi 10/30 koyuyorlar artık.Ayrıca yükselişte bazı elemanların kafası biraz basmıyor motorun yanından ayrılmamak gerekiyor.Ayrıca 1000 bakımından işçilik ücreti almamaları lazım.Ben geçen hafta 130 tl işçilik dahil verdim
hondanın kendi yağını koydular motorun başından hiç ayrılmadım 10/30 koydu da abi iki sprey sıktı 5 tl 5tl fiyat cıkarmış ayrıca iki kutu yağdan biri ful doluydu ya elime aldım ondan azcık konulmuştu o yağda orda kaldı normal mi tapa pulu atmış 3 lira fatura ben şaşırdım çünkü elaman sadece yağ üçreti alırlar demişti..
2.Kutuda 250 ml yağ kalıyor sanırım ama bunuda hondaya iletmek lazım
ikinci kutu neredeyse ful doluydu ya elime aldım gerçi eleman alabilirsin dedi ama koyacak yer yoktu yoksa birakmazdım onlara abi sonuçta bakıma geliyorsun sen bu motora bakıcaksın iki püskürme yaptı fren balatalarına ayrıca zinciri yağladı onada üçret yazmışlar benim cok tuafıma gitti kendimde yapardım ben onları gidip balata temizleyicisi zincir yağı motor yağı alıp kendim yapsam bu fiyatın 3/2 tutar zincir yağı balata temizleyicisi de bana kalırdı
Ne tarafta oturuyordunuz siz
Birdahaki bakıma sizede deneyim olmuş servise ilk girdiğinizde yapılması gerekenleri söyleyin ben öyle yapıyorum 130 u hiç geçmedi şimdiye kadar yağlamadan para almalarıda terbiyesizlik olmuş.
buca oturuyorum gerci bir dahi ki bakımı yükseliş te yaptırırmıyım bilemem delikanlıya giderim heralde orasını övenler var...
arkadaşlar
benim 1000 bakımda işçilik almadılar 85tl tuttu
yağ
yağ filtresi
alt tapa
tapa pulu
balata spreyi
yanlız 4000 bakıma gitmeyi düşünmüyorum
fena atlamasyon çekiyolar
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
dün Antalya ataberk honda bayiindeydim 4000 bakımı için..gürol beye Mehmet ali beye ve tüm personele ilgileri için teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
dostum arka çanta bağlantı demirini anes motordan aldım..149 lira..
http://www.anesmotor.com/?urun-1711-Honda-CBR-125-250-R-Canta-Demiri.html
ben çantayı Isparta ataberk honda bayii servisinden almıştım..dün Antalya motomax bayiinde gördüm siyah rengini..sitesinde de var.
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/MAGNETLI-DEPO-USTU-KUCUK-CANTA-pmu1025.html
sınırlı sayıdaymış
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
ben de karşılaştım dostum böyle şeylerle..yamaha ybr 125 imi sıfır aldıydım ve servisi ruhsuz biriydi..en küçük şeyden para alıyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
cbr 250 yi almadan önce ninja 250 çok kafamı karıştırmıştı..cbr 250 r yi 4000 km kullanmanın
verdiği tecrübeyle dün antalya da ninja 250 nin satıldığı yerde sıfırını tekrar inceledim..ve iyi ki
ninja almamışım dedim..bizimki başka yaaa..hele beyazı..
Benım Kafam Bu bakım işine iyice karıstı. Motorum Bu hafta sonu geliyor. KUŞADASINDAn aldım. Ben Karabükteyim. ve Karabükte HONDA servisi yok. ben Bu motorun 1000 Bakımını kime yaptırcam ?? + 4000 de 8000 de hep Honda ya mı gidecez?
Beyler Honda'da resmi servis aralıkları 1.000, 10.000, 20.000 diye gidiyor diye biliyorum.
Tabi tanıdığım tüm motosiklet ustaları, her 4.000 KM'de bir yağ bakımının yapılması gerektiğini, yoksa sıkıntı çıkacağını söyledi.
Yani Yetkili Servise yalnızca 1.000, 10.000, 20.000 vs. garanti süresi boyunca gidilebilir. Onun dışındaki yağ bakımları için yetkili servis kazığı yemeye gerek yok.
Hatta yağ bakımını kendiniz bile yapabilirsiniz. ;)
Bi de malzeme teminiyle uğraşmayayım filan derseniz de yağ bakımlarını yetkili servis dışında da yaptırabilirsiniz. Sorun olmaz. Garanti bitince zaten yetkili servise giden pek kimse kalmaz diye düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)