Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı ybalci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ninja çok yakar cbr a göre. baya fark eder.

ben ölçümümü yazdım yukarıda. 100 km'de ortalama 2.90-2.95 civarı yaktı benim ölçümüme göre.

ayrıca şekil olarak ninjayı beğenmeden önce çıplak göz ile siyah cbr gör bence sen resimlere aldanma. cbr çok daha şekilli ninjaya göre. ninja bana tipsiz geliyor.
    Verdiğiniz değerler için teşekkür ederim. Cbr'ın siyahını gördüm. Semtimde 2 tane siyah var. Zaten kararsız kaldığım siyah cbr ile Ninja arasında. Ama bana da öyle geliyor ki cbr alacağım. Sebebi her ne olursa olsun, 2.el çok iyi. Ben öğrenci olduğum için acil satmam gerekebilir. Büyük ihtimal siyah Cabbar alırım gibi geliyor. Teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için.
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tavares - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250
    2.9 yaktırmak için 125cc olarak kullanmak lazım, 250cc olarak kullanınca 3.3 3.5 yakıyor. o yarım litre herşeye değiyor.

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı tavares adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.9 yaktırmak için 125cc olarak kullanmak lazım, 250cc olarak kullanınca 3.3 3.5 yakıyor. o yarım litre herşeye değiyor.
    Bende 2012 ybr esd var. Full depo ile 650 km gidiyorum.
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Alıntı tavares adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ybr 2.4 yakıyor.

ben kendi başıma 2.9 zor görürüm cbr da da. 7500 devirden sonraki sesi duyunca insanın 4500 lerde gidesi gelmiyor

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kocaeli'de Umuttepe'ye çıkan bir yokuş var. 3.0 motorlu araçlar bile zorlanıyor çıkarken. Ben CBR 250 ile 120 Km/S hız ile çıkıyorum o yokuşu.

Yüksek devirlerde kullanmayı deneyin. Motosikletin yeteneklerinin arttığını ve daha kolay kontrol edebildiğinizi görünce bana hak vereceksiniz.
    kocaelide misiniz ? Gecen sene orda okurken benim motordan başka cbr bir tek cğty nickli arkadaşta vardı o da 125ti
    kocaelide cbrlerin sayısının artması iyi olmuş

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Evet, Kocaeli'deyim. Bu ara Kocaeli'de motosiklet piyasası çok hareketlendi. Ben içine girdim diye öyle gördüğümü sanıyordum ama öyle değil. Bol bol CBR 250'lerle karşılaşmak mümkün artık. Çok tutuldu burada da.

Ben motosikleti kardeşimle birlikte kullanıyorum. Bize yetmiyor artık tek motosiklet. 2. motosiklet olarak da 2013 Hyo GT 250 R düşünüyorum.

theplatoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Verdiğiniz değerler için teşekkür ederim. Cbr'ın siyahını gördüm. Semtimde 2 tane siyah var. Zaten kararsız kaldığım siyah cbr ile Ninja arasında. Ama bana da öyle geliyor ki cbr alacağım. Sebebi her ne olursa olsun, 2.el çok iyi. Ben öğrenci olduğum için acil satmam gerekebilir. Büyük ihtimal siyah Cabbar alırım gibi geliyor. Teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için.
    beyazı yakından görünce fikrin değişecek dostum..
    barodi bunu beğendi.

psychocake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alışamadım bu motoru sürmeye bir türlü. Çok değil 130 km yaptım daha. boy 1,74 sözde dik oturcaktım arkadaş gidona uzanabilmek için yatıyorum üzerine neredeyse bacaklarımla kavrayıp belimden güç almaya çalışıyorum ama avuç içlerim çok ağrı yapıyor bi süre sonra. Tavsiyesi olan?

Alıntı psychocake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alışamadım bu motoru sürmeye bir türlü. Çok değil 130 km yaptım daha. boy 1,74 sözde dik oturcaktım arkadaş gidona uzanabilmek için yatıyorum üzerine neredeyse bacaklarımla kavrayıp belimden güç almaya çalışıyorum ama avuç içlerim çok ağrı yapıyor bi süre sonra. Tavsiyesi olan?
    gidona yüklenme dostum,dirseklerin kırık ve kolların gevşek olsun..dirseklerin dikleşip,çok sıkarsan elcikleri ellerin uyuşabilir..ellerin gevşek olsun..yüklenme gidona..düşük hızlarda git bir süre.üzerindeki gerginliği at

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

gidona yüklenmem,elcikleri kuvvetlice sıkmam..kollarım gevşek ve dirseklerim kırık olur..bu şekilde çok rahat,ellerim uyuşmadan kullanabiliyorum saaatlerce..yüksek hızlı kullanmıyorsam da ağırlığımı arkaya veririm

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    alt sakal arka çamurluk beyazlandıktan sonra manet ve elcikleride değiştirdim bugün rizoma mavi renk aldım en sevdiğim renk olduğu için

Uploaded with ImageShack.us

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    arkadaşlar bu motorun sürekli gidilebilir maksimum hızı nedir ? Yani şu süratte sürekli gidilebilir hızı

Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maaşallah maaşallah..beyaz başka yaaaa..
    barodi bunu beğendi.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Barodi dostum daha önce dediğim gibi süper olmuş kaça aldın elcik maneti? şimdi birde tiger karbon egzos yakışır bu motora
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Manetleri kaça aldın?

Motosikleti
    manet ve elcikler ve topuzlar hepsi 400 tl 12 ay taksitle 3 ay erteleme ile ödeyeceğim. yanlız world kartınız varsa bu şekilde ödeme oluyor. 3 ay sonra ödüyosunuz 12 ay taksitle
    manetlerin fiyatını bilmiyorum bana takım olarak fiyat verdiler anes motordan aldım. bugün 3000 bakımında gittimde

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

yanlız bişey demeyi unuttum ya elcik ya manet ikisinden birisi redline dı ama hangisi bilmiyorum yanlış bilgi vermim sonra

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    canavar canavar ;)
    barodi bunu beğendi.
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    manet ve elcikler ve topuzlar hepsi 400 tl 12 ay taksitle 3 ay erteleme ile ödeyeceğim. yanlız world kartınız varsa bu şekilde ödeme oluyor. 3 ay sonra ödüyosunuz 12 ay taksitle
    manetlerin fiyatını bilmiyorum bana takım olarak fiyat verdiler anes motordan aldım. bugün 3000 bakımında gittimde

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

yanlız bişey demeyi unuttum ya elcik ya manet ikisinden birisi redline dı ama hangisi bilmiyorum yanlış bilgi vermim sonra
    Çok teşekkürler
    barodi bunu beğendi.

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu motorun sürekli gidilebilir maksimum hızı nedir ? Yani şu süratte sürekli gidilebilir hızı
    Arkadaşım ben Kocaeli'den Ankara'ya otobandan 162 KM/S ortalama ile gittim. Ortalama diyorum bak.

Yokuş çıkarken 154'e kadar düştüğü oldu. Yokuş inerken 176'yı gördüm. Düz yolda çok rahat 165'te sabit gidiyor. (Rüzgar azken.) Çok rüzgarlı havada düz yolda bile 153 filan oluyor.
    barodi bunu beğendi.

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ben Kocaeli'den Ankara'ya otobandan 162 KM/S ortalama ile gittim. Ortalama diyorum bak.

Yokuş çıkarken 154'e kadar düştüğü oldu. Yokuş inerken 176'yı gördüm. Düz yolda çok rahat 165'te sabit gidiyor. (Rüzgar azken.) Çok rüzgarlı havada düz yolda bile 153 filan oluyor.
    Makul ve yeterli bir hız. Hyo düşünüyordum ama sonradan şu şekilde düşündüm hani 10-20 km için değer mi daha fazla para vermeye. Bakalım bir tanıdık vasıtası ile 2011 cbr 250 var 12.000 km de nasipse olur
    VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER

Motosikleti
    bende geçen e4 -80 de istanbul sakarya arası aynı dediğin gibi biraz rüzgar vardı arkamdada sırt çantası biraz boşluk vardı çanta ile aramda boşluk oluşmasaydı dahada rahat ve iyi giderdim. ortalama düz yolda sürekli gidilebilir 150 çok rahat gidiyor 160 a kadar sıkıntısız.yokuş inerken dediğin gibi 170 felan basılıyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler