Plastik bidonların yanında şefaf kısım olurya kaç ml kaldı diye görürsün öyle bişey şart bu cbr a? artık benzinliğe giderken stres yapıyorum kaç lt alıcak bu sefer :D 40 diyorum abi 30 da kadı diyor 30 diyorum abi 35 oldu diyor
Plastik bidonların yanında şefaf kısım olurya kaç ml kaldı diye görürsün öyle bişey şart bu cbr a? artık benzinliğe giderken stres yapıyorum kaç lt alıcak bu sefer :D 40 diyorum abi 30 da kadı diyor 30 diyorum abi 35 oldu diyor
Arkadaşlar, bizim gidonlara uygun telefon-navigasyon tutucusu var mı?
daha çok imkansız gibi sanki :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
bizim motorun dağ performansı gerçekten mükemmel ya da ben artık tamamen bütünlüğü sağladım.
çok keyifli yolculuklar yapıyorum
Ben de tam tersi gösterge gibi oldum . 25-40 TL arası ne lazımsa söylüyorum, çoğunlukla tam geliyor, pompacılar iyi söyledin falan diyor .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Depo 13 lt, sürüş halinde yarım lt yakıt ikmali de mi yaptın ? Cidden ama o kadar harcama mümkün değil, hata var.
yedek yanıp sönüyordu 20tl lik benzin aldım şuan gene yanıp sönüyor ve 350+ km oldu.yarın fulleyip ne kadar yakmış görelim
Birde şöyle bir durum var yedek yanarken 20 tl'lik benzini aldım 3.dişe kadar yükseldi iki kişi rampa çıkarken 4. dişi gördüm.Yani ilk 3 diş erken bitiyor bana göre en uzun sürenlerde 4 ve 5 diğerlerinde çabuk düşüyor
Bugün 200km yaptım. Dün aldığım ışık yanarken aldığım 30tl lik benzin ile 200 km oldu 2. dişe geldi yani 0,15kr dan daha az yaktırdım heralde ışığa düşmeden 40km falan daha yaparım. ama çok çok sakin gittim bugün sabitledim 90a ara hızlanma falanda yok devirli ve yavaş gidersen bişey yakmıyor ama ani hızlanma ve 130 falan yaptınmı yakıyor. Dönerken benzin almamak çok mutlu etti beni. Döndükten sonrada güzelce yıkayıp garaja çektim. Fazla foto çekemedim 1 kere durdum zaten insanın inesi gelmiyor üstünden.
Buyrun fotolara
Yalova orhan gazi arası
yıkadıktan sonra
Oh oh ne güzel gezmişsin ama tek başına olmaz bence Bende önümüzdeki hafta yeşilyurttaki hava kuvvetleri müzesine gitmeyi planlıyorum. Gelmek isteyen olursa kararlaştırıp birlikte gideriz.
Gecen gun uzun yol yaptik gunu birlik 400 km yola cikarken fulledim 130 km sonra tekrar fulledim 20 tl lik benzin aldi = 154 kr
Yakıta fazla takılmayın sürün motorlarınızı yaz geldi keyfinize bakın.Ben petrollerdeki kampanyaları takip etmeye başladım.Arabayla ortak benzin kullanıyorum.Hiç benzin hesabı yapmıyorum.Tek yaptığım hesap çebimde para varmı buna bakıyorum.
Dip not:Arkadaşlar bütün motorlu araçlar cc sine göre benzin tüketir.Onun için bakımlı bir araç fazla yakmaz.Benzin pahalı bu sizi yanıltmasın.
Örneğin testte 100 km de 5 litre yakan bir araç şehir içinde 6,5 lt yakar.Bu çok yakıyor anlamına gelmez.Şehir içi testte uygulanan şartları sağlamaz size.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Naptın sen 600 le karıştırdın galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Deponun yapısından kaynaklanıyor fazla kafayı takmayın.
Evet değerli dostlar bende bugün itibariyle ızmir yükseliş honda dan siyah cbr siparişi vermiş bulunmaktayim topigi 1 haftadır takip etmedim yükselişle ilgili olumsuz şeyler yazılmış inceden bi rahatsız oldum mesut bey war orda iyi elektrik verdi zaten 1 haftadır ,tlf da görüşüyoduk adam iice illallah etmisti benden dedim urladan geliyorum cok zor gelip gitmem anahtar teslim 10.900 e anlaştık ama bi 100 tl zam gelebilir dediler, haziran ortasında gelecek parti için, beyaz bi cbr vardı biraz sevdim oksadim filan ,) ama siyah cok daha fazla etkiliyo beni, neyse dostlar özellikle ızmir akşam 9 dan sonra urla mordogan karaburun gumuldur seferihisar gezilerine hazırlanın herkese selamlar
Cbf 150 değiştirmem gerekiyor cc yükseltmeliyim yakıt önemli değil tek sorunum sık sık uzun yola çıkıyor olmam acaba bu motor iyimidir uzun yolda cbf 150 den sonra rahat edermıyım oturuş sürüş pozisyonu olarak artık hızlanma vakti geldi gibime geliyor
cbf 150 kullanmadım ama 120-130 lara çok zorlanarak çıktığını,ivmelenmesinin yavaş olduğunu söylüyorlardı..ama cbr 250 r nefes alır gibi 140 a çıkıyor,ivmelenmesi de gayet iyi..nasıl 100 e geldiğini anlamıyorsun..ybr 125 den sonra da çok konforlu ve yol tutuşu çok iyi geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
çok güzel açı yakalamışsın dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
dostum depo üstü çantalar navigasyon tutucusu görevini başarıyla görüyor..ben tex 66 yı kullanıyorum..tex 66 nın üst kısmındaki şeffaf bölmeye samsung galaxy note 2 telefonumu koyup yağmur altında bile navigasyondan faydalanıyorum..tex 66 küçük ve zarif..içine ruhsat,cüzdan,yarım lt lik su eldiven rahatlıkla alıyor..kaba ve büyük gözükmüyor..sanki motorun parçası..seyahat halinde piyasadaki navigasyon aletleri değil de,android işletim sistemli Google mapsten faydalanmak çok zevkli..Google maps navigasyon olarak eşsiz,çok kullanışlı..gidilen yerlerin uydu görüntüsünü görmek nefis
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------
bence nefis olmuş dostum..alt sakalı neyle ve nasıl beyaza boyadın??
Camı kesinlikle silmeyin, boşu boşuna elinizi falan sürtmeyin hele tozluyken asla silmeyin. Benim makine 17000 km ye dayandı 2 yıl oldu daha tek bir çizik dahi yok camda
Bu gün bende bi İnciraltı-Buca yaptım. Malesef tektim onun için foto çekemedim. Belki bi cbr yakalarım dıye umdum ama malesef...
Hocam ben hafta sonu motorumla karaburun a gidip geliyorum dalis yapmaya.
Dek geliriz o zaman yolda haberleselim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
Ben guzelyalida oturuyorum bi haber verseydin yola cikiverirdim ya
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)