artci konusunda ki tum onerileriniz icin tesekkurler arkadaslar
dediginiz gibi tecrubeyle yerine oturacaktir hersey
artci konusunda ki tum onerileriniz icin tesekkurler arkadaslar
dediginiz gibi tecrubeyle yerine oturacaktir hersey
Arkadaşlar biliyorum yeri burası değil... ama gerçektende aktif bir topic olduğu ve cevabı kısa olduğu için burda sormak istedim. Kaskımın yanak padleri ile problem yaşıyorum.. takıp ve çıkartırken kulaklarım kıpkırmızı oluyor ve gerçekten canım yanıyor... özellike küpe varken gerçektende büyük işkence. bu sorunu gidermek için ne yapabilirim?!
bana kalırsa kesinlikle takma. tek sılındır ve hacımsız bır motorda guzel bır ses almak ımkansız maalesef. cok denedık. farklı markalarla vs ile ama ı-ıh. 1500lıra da versen 250cc tek silindir makina umdugun-bekledıgın sesı cıkarmıyor.
he orjınalı hıc ses cıkarmıyor-bıraz farkedılmek ıstıyorum-tıger karbon 5.5 kg da hafıfmıs bıraz da olsa perfo katsın vs dıyorsan amenna.
Az sayıda insanlardan biri olarak bende orjinal egzozunu seviyorum. Su motoru gibi ses çıkartacağına motorsiklet gibi çıksın :D 5-6bin devir civarı hırıltısı başlıyor motorun orjinal egzoz ile.
bugünkü geziden...
umut ve bulent'e bana eşlik ettikleri icin tesekkurler. cok guzel bı gundu. yorucuydu (ozellıkle sıle-agva arası) ama degdı.
Çok güzel bir gezi olmuş abi. Allah devamını getirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
Kaskı çıkarırken ya da takarken kaskın iplerinden tutup kaskı dışarıya doğru açın. Yani bir bakıma kaskı gerdirin kafanıza takarken. Çıkarırkende aynı şekilde, bağlantı iplerinden tutun kaskı sağ ipi sağ tarafa, sol ipide sol tarafa doğru çekin ve kaskı o şekilde çıkarın. Farkı görüceksiniz. Bende 15 dakika önce motomax'tan geldim. Orda kask baktım. Dediğim gibi çok daha rahat takılıp çıkarılıyor kask. Tabi hemen alışamazsınız bu duruma. Alıştığınız zaman anlamayacaksınız bile Bu arada marka model hangi kaskı aldınız acaba?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Walla çok teşekkürler ilgin için. aynen söylediğin gibi takıp çıkartıyorum kaskı ben zaten en azından çalışıyorum Zeus 1200 benim kask mat siyah çok çok iyi bir marka değil diye biliyorum Zeus'u ama ls2 lerden iyidir diye düşünüyorum. En azından ucuz kasklarına göre. Ve kafama çok güzel uyuyor içerisindeyken kulaklarımda, sarmasında vs hiçbir problem yok kafam içerisinde oynamıyor ama buna ramen çok rahat.
http://www.hondapartshouse.com/oemparts/#/l/hon/506fb164f870023124435d71/2012-cbr250r-ac-parts
http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycles/2011-honda-cbr250r/o/m20421#sch756721
http://www.powersportspro.com/pages/OemParts?aribrand=HOM#/Honda/CBR250R_AC_(12)_MOTORCYCLE%2c_THA%2c_VIN%23_MLHMC4 10-C5200001_TO_MLHMC410-C5299999/TURN_SIGNAL/CBR250R-12-THA-AC/2Y14KYJBKYJ4F3500B
CBR 250 R Yedek parça katalogları
arkadaşlar adana ve çevre illerden(ankara'ya kadar olabilir) 2012-13 model Siyah veya Beyaz renk(Tricolor değil) satmayı düşünen varsa irtibata geçerse sevinir.herkese iyi sürüşler dilerim.
Hayirli olsun motorun kardes
Bende yeni sayilirim 1000 km doldu bugun
İzmir guzelyalidan bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Hayirli olsun motorun arkadas
Bende yeni sayilirim 1000 km doldu bugun
İzmir guzelyalidan bende
Bende bugün Scorpion exo500, Agv k-3, Nolan N63, Caberg V2RR modelini inceledim. En çok hoşuma giden kask Scorpion oldu. Kafamı tamamiyle sarıyor bir kere. Hiç bir yerde boşluk yada diğer yerlere oranla fazla bir baskı yok. Agv'yi görünce ahaa işte kalite burda dedim. İç yapısına baktım biraz hoşuma gitmedi scorpion kadar. Sonra kafama taktım o da ne, kafamın ortasının sağ ve sol yanları boş. Kaskın yapısı bir acayip. Hiç hoşuma gitmedi. Sonra Nolan N63'e bakıyım dedim. Aldım elime Scorpiona nazaran hafif geldi hemen. İç malzemesi agv'den de beter di, esnetiyim biraz kaskı dedim çatır çutur etti, lan dedim aha kırılıyor üstüme kalıcak hemen bıraktım kaçtım Caberg V2RR'ı kafama takma fırsatım olmadı ama genede iç yapısı bir scorpion gibi dolgun, insanın kafasını sarıcak cinsten değil. Bu arada scorpion'da hava yastığı diye tabi edilen pompaladıkça şişen pad'lerden var içinde. Uzun yolda extra komfor sağlar bu şahsen güzel. Birde kendinden güneş vizörlü bir kask. Açıkçası scorpion çok hoşuma gitti. Sanırsam scorpion alacağım.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
exo-500 1600gr. uzun yolu var bu ısın. hepsını dusunerek alın derim.
hoşbulduk hocam.ceyhanda kini gördüm temiz duruyor fakat 3 hafta önce ev arkadaşım 2013 modeli o fiyata aldı(2700 km deydi),biraz fazla istiyor gibi geldi bana.tabii sahibinden.com fiyat şişirmesine gelenlerde çok,bakalım arama hali içerisindeyim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)